Verőcén 2011. január 9-én a Magyarok Szövetsége szervezésében megemlékezést tartottak a Szent Korona hazatérésének 33. évfordulóján. A rövid bejátszásban Papp Lajos szívsebész nyilatkozott arról, hogy a magyarságnak keleti gyökerei vannak.

Igen meg Kárpát-medencei gyökerei, meg az indiánok ősnyelve a magyar volt Móricz János meglepő felfedezései alapján. Meg a Tamana vizsgálatok alapján a Föld minden vidéke tartalmaz magyar, vagy magyaros hangzású helyiség neveket, tavakat, folyókat, hegyeket és völgyeket. Vagyis magyar volt egykoron az ősnyelv az egész világon. Minden régi nagy kultúrának a legnagyobb köze a magyarsághoz volt. Mezopotámiában a rovásírás megegyezett az erdélyi rovásírással. Ez a székelyek öröksége. De a világ legnagyobb piramisa a Szarajevótól 30 km-re nyugatra található Visoko városában található, benne 30 ezer évnél idősebb faeszközökkel és székely rovásírással.

Palócaink pedig az egyiptomi kultúrával hozhatók össze. Kína, Japán, Korea testvérként tekint a magyarokra. Kínában Xian város körül amely az Ujgúrok egyik központja 252 piramist takargattak eddig, az Ujgurok pedig a Hunok leszármazottai. Ahogyan a Hunzák, Nagarok, és nyugat-Indiai maharadzsák is.

Tehát testvérek, rokonok Amerikától Japánig, mindegy merre forgatjuk a Földgolyót. Akkor hol is a magyarok őshazája?

Talán így egyszerűbb a Kárpát medencében 30 ezer évet vallhatunk magunkénak, a Föld többi részén pedig ennél is jóval többet, hiszen eltitkolt krónikák az elsűllyedt kontinensek emlékei bizony a mi fajunkkal hozhatók összefüggésbe.

Ezek után elhangzott, hogy az új alkotmány preambulumába benne kell lenni Szent Koronánknak.
Új alkotmány? Kinek az alkotmánya? Minek az alkotmánya?
Megunták a több tízezer éves ősi törvényeinket?
Kinek kell itt új haza, új alkotmánnyal?
Erre nem kapott a Fidesz 52% szavazatot!
Arra kapott, hogy takarítsa el az országrontókat!
Eltakarította?
Nem!
Akkor a Fidesznek szembe kell nézni a magyarsággal! A magyarság sok tízezer éves múltjával.
Égi küldetésével!
A vörös-iszap tragédia megmutatta, hogy se felelősöket nem keresett. Talán az egyik laborasszisztens kutyája rossz fele kergette a mezei pockokat, mert biztosan ők lehetnek a hibásak.
Megoldotta-e a katasztrófa helyzetet a Fidesz? Némi csutakolás után az embereket visszavitte a fertőbe, a lehetetlen életkörülmények közé.
Az én javaslatom, hogy az országrontókat telepítsék a katasztrófa helyszínére, a kárt vallottak pedig költözzenek azok palotáiba.
A Fidesz új alkotmányt magának ír, a megbízóinak. Keressünk nekik egy lakatlan szigetet, hogy kipróbálhassák magukon a már lezsírozott alkotmányuk. Aztán szóljanak 100 ezer év urán, hogy működik-e?

Enisz Attila

Duna TV Híradó - 18:00 (kb. 07:45-től)


Echo TV:

http://www.echotv.hu/index.php?akt_menu=71&mm_id=178&v_id=5996