Fényadó

Felkészülés a Változásokra

Beteg vagy, vagy csak fénytested lesz?

Dr. Georgi Stankov – Hogyan kell Helyesen Értelmezni a klinikai tüneteket a Fény Test kialakításában
I. rész

A cikkben levő információ a Fény Test Kialakításával (LBP) való személyes tapasztalataimon alapul, mióta 1999-ben beléptem az utolsó és egyben legerőteljesebb szakaszába. 2010 október 13-án befejeztem az LBP-met, amikor felemelkedtem a magasabb birodalmakba, de kérték, hogy térjek vissza a Földre és segítsek az emberiségnek az utolsó kritikus és inkább sebezhető időszakban, összekapcsolva a Föld és az emberiség Dimenzióugrásának és Felemelkedésének az előkészületével ez év novemberében. Ezekből a tapasztalatokból néhányat már leírtam az LBP és a bal kontra jobb agy szerepe közleményeimben.

Ebben a cikkben a klinikai tünetekre összpontosítok, amik kapcsolatban vannak az LBP-vel, amiket ez idáig jó okoknál fogva hagytam ki: nem akartam kialakítani a hipochondriás hajlamokat az olvasóimban. Azonban, a hatalmas magas frekvencia-hullámok, amik elárasztják a Földet és az emberiséget az utolsó hónapokban, exponenciálisan felerősítik az LBP folyamatát minden fénymunkásban (csillagmagok) és sok más fejlettebb emberi entitásban, így már sokan beléptek az LBP utolsó erőteljes szakaszába, amit változó, gyakran kritikus klinikai tünetek kísérnek.
Ezekről egy tudományosabb stílusban fogok beszélni ebben a cikkben, hogy elvegye a félelmetek és adjon némi önbizalmat ezen meglehetősen legyöngítő testi körülmények megfelelőségében, miközben a szén alapú testetek átalakul kristályos fénytestté. Ezeket ez év novemberében, a 11.11.11-i csillagkapuval kezdődve a Felemelkedés után fogjátok valójában élvezni. Mielőtt továbbhaladok e témában, hadd tisztázzak előbb egy életbevágóan fontos dolgot az emberiségre nézve.

Miért Ne Bízzatok Az Orvosotokban, Amikor Az LBP Folyamatában Vagytok és Különféle Klinikai Tüneteket Tapasztaltok

A jelenlegi bevezetett orvostudomány nem tud semmit az LBP-ről és az annak alapjául szolgáló biokémiai és energetikai folyamatokról, amik magában foglalják a DNS átalakulását, a sejt anyagcseréjét, és a csakrák teljes átformálását, eképpen a test energetikus szövetének a drámai módon történő változásairól sem.
Először is az orvos- és bio-tudománynak gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy az emberi test és a sejtek hogyan működnek és hogyan van szabályozva. Minden orvos a Természet biológiai anyagainak a teljes figyelmen kívüli hagyásával használja a szaktudását.
Amikor doktorhoz mentek, azt azért teszitek, mert úgy tekintetek magatokra, hogy képtelenek vagytok elbánni az állítólagos betegséggel vagy tünetekkel, ami(k)től szenvedtek és így rábízzátok magatokat, az egész testeteket a “szagértőre”, aki állítólag többet tud a Ti saját szervezetetekről, mint ti páciensekként. Legalább azt el kell hinnetek, hogy az orvos jobb szagértő nálatok, máskülönben nem járnátok be a pacientúrájára.

Ez valószínűleg a legnagyobb és a legsúlyosabb baklövése az emberiségnek ezekben az időkben. Meg kell értenetek végre, hogy az orvosok kevesebbet tudnak rólatok, különösen a testetekről és úgy általában bármilyen biológiai testről. Az olyan félelmetek miatt, mint hogy valami baj van a testetekkel, egyszerűen csak egy pillanatra felejtitek el, hogy örökkévaló, roppant kreatív, többdimenziós lények és így a legfőbb mesterei vagytok az avatárotoknak, amit azért hoztatok létre, hogy megtapasztaljátok a Forrástól való megtévesztő elválást a 3d-s sűrűségű Földön.
Az utóbbi az ebből a sűrűségből való távozásról és ez év novemberében a 4. és 5. dimenzióba való röpítésről szól, amikor a csillagkapu 11.11.11-én nyitva lesz. Már beszéltem erről a legdrámaibb kozmikus eseményről az Elenyines, a pólusváltásos és az utolsó interjúmban az Arkturiaiakkal, az emberiség és Gaia Váltásáról és Felemelkedéséről ez év novemberében cikkemben.

A legtöbb orvos – akikhez elmentek, amikor betegnek érzitek Magatokat – fiatal lélek és teljes tudatlanságban vannak az LBP és a Rátok, mint inkarnált entitásokra ható jelentőségei, valamint az egész emberiség kapcsán. A legtöbb kollégám olyannyira lebutult a jelenlegi hibás egészségügyi oktatás és a közegészségügyi rendszer miatt, hogy egyáltalán nem veszik észre az LBP-t és az emberiség Felemelkedéséről szóló spirituális információk tömkelegét, amik már özönlenek az interneten.

Először is, az a fajta gyógyszer, amit feltárnak elénk, teljesen hibás. Habár a kollégáim, a doktorok, leírtak és bemutattak több ezer új betegséget és szindrómát az elmúlt 70 évben – a II. világháború vége óta, amelyeket a személyes nevükkel minősítettek a hiányzó tudományos erkölcsösség cselekedetében -, mindig elfelejtik elmondani a pácienseknek, hogy valójában nem ismerik az igazi okozóját a betegségeknek, amiket nagy buzgalommal és nagyon gyakran arrogáns agresszív és szándékos rosszindulatú szakmabeli érintéssel kezelnek. Erről lejjebb még többet fogok beszélni.
Az ismertetésem bizonyításához ajánlom az olvasóimnak, hogy olvassák el az orvosoknak készült, részletes, szabványos tankönyvet, a “Harrison’s Principles of Internal Medicine”(HARRISON – Belgyógyászati kézikönyv) legutolsó kiadását. Benne semmilyen betegséget vagy szindrómát, az etiológiáját, amelyet már véglegesen megállapítottak, nem fogtok találni, hanem csak feltevést és ellentmondó tényeket a betegség eredetéről. Aztán jöhet egy másik szabványos tankönyv a gyógymódról, a “Goodman and Gilman`s The Pharmacological Basis of Therapeutics” (A gyógykezelés Goodman – és Gilman-féle farmakológiai alapjai) és megintcsak észre fogjátok venni, hogy az összes doktornak és farmakológusnak, akik számos gyógyszerrel tömnek titeket, halvány lila gőzük sincs, hogy ezek hogyan működnek a testben és milyen pozitív hatásokat – ha vannak ilyenek – gyakorolnak a betegségeteken.

Ha még több bizonyíték kell, hogy a doktorok és a természettudósok mennyire tudatlanok a Természet biológiai anyagaival kapcsolatban, akkor ajánlom az orvos- és bio-tudományon alapuló könyvemet, a “The General Theory of Biological Regulation” (A Biológiai Szabályzat Általános Teóriái).

Ezen téren szeretném, hogy az olvasóim tisztában legyenek egy egyszerű és magától értetődő ténnyel, amit meglepő módon a legtöbb ember nem vesz észre manapság. Mostanáig a természettudósok és doktorok nem tudtak előállni egy érvényes és objektív meghatározással, hogy mi az “egészség” és mi a “betegség”. Hogyan tudjuk Mi emberek megkülönböztetni az egészségi állapotot, ami jelenleg a tünetek és a zavarok hiányához kötődik, a betegségi állapottól, ami számos tünethez, zavarhoz és károsodott élettani funkcióhoz kapcsolódik, ami miatt orvoshoz megyünk.
Kérlek vegyétek figyelembe, hogy lehettek komolyan betegek a tünetek és zavarok hiányában, ahogyan ez a helyzet a legtöbb rákbetegséggel a korai szakaszokban. Fordítva, lehetnek zavaraitok és akár tüneteitek is, de mindazonáltal teljesen egészségesek vagytok, mint ahogy a legtöbb emberrel is ez van, amikor teljes mértékben belépnek az LBP-be. Amíg az egészségről és betegségről egy tiszta definíció nem születik, addig igazából senkinek sem szabadna az orvos vagy gyógyító szakterületen lépkednie. Remélem, hogy most már kezditek megérteni az emberiség összezavarását az egészségre és az LBP-re vonatkozóan.
Megnézhettek számos kötetet az orvostudományról bármelyik tudományos könyvtárban vagy az Interneten és meg fogtok lepődni, hogy az emberiség még nem állapított meg egy érvényes ismérvet/kritériumot, ami elmondja, hogy mikor hagytuk el a test biológiai egyensúlyának a normális, egészséges állapotát és léptünk be a károsodott biológiai egyensúly és betegség állapotába, amit kezelni kell.
Ez a felfedezés rendkívül fontos azon mindnyájatok számára, akik beléptek az LBP-be, ahogy már tapasztaljátok – vagy fogjátok nagyon hamar – a test átalakulásának a meghosszabbított epizódjait, amik számos olyan tünettel járnak, amelyek utánozhatják a tudatlan doktoraitok tankönyveiben leírt sok betegség egyikének az állapotát. Valójában ezek csak élettani eligazítások a testeiteknek a magas frekvenciájú Energia hullámokhoz, amik elárasztják az avatárotok a most már teljesen nyitva levő 7 testi csakrán keresztül, eképpen felépítve az új kristályos fénytestetek a Felemelkedéshez.

A hét testi csakra átalakulása az LBP-ben

Hogy megértsük az emberi testi csakrák az LBP-ben való teljes átformálásának a szükségességét, tudnotok kell, hogy ezek számos energikus zavart rejtenek, amiket a Homo Sapiens kezdeti mérnökei, az Anunnakik iktattak be némiképp 13000 éve és csak később a Szíriusziak és a Galaktikus Föderáció más civilizációi által fejlődött egy kicsit.
Zavar, amit el kell távolítani az LBP kezdetén, a 4., a szívcsakra elzáródása, ami az emberi testben levő feltétel nélküli szeretet Krisztusi energiáinak a kapuja. Ez a csakra összeköti az emberi entitást a Minden-Ami-Van harmóniájával. Tehát az első és a legfontosabb szakasz az LBP-ben a 4., a szívcsakra (érzelmi központ) felnyitása. A legtöbb entitásban ez a csakra el van zárva, és emiatt a legtöbbjük nincs abban a helyzetben, hogy megtapasztalják a feltétel nélküli szeretetet. Manapság a fénymunkások legtöbb problémái, vagy amiket megvitatnak a csatornázott üzeneteikben, ennek az elzáródásnak és a fokozatosan kinyíló 4. szívcsakrának tudható be.

Az emberi entitások roppant túlnyomó részének nincsenek ilyen problémái, mert a szívcsakrájuk be van zárva és sokuknak úgy is fog maradni. Pusztán ezért sem fognak felemelkedni. A zárt szívcsakrának az előnye a múltban az az egy dolog volt, hogy akinél ez volt, annak nem kellett megbirkóznia a sok pszicho-lelkibeteg-érzelmi problémákkal, amikkel a legtöbb fénymunkás jelenleg szembekerül, mialatt a múlt inkarnációikból és az emberiségből (ezt nem tudtam másképp lefordítani) való személyes szennyeit tisztítja.

Ez a szituáció most már megfordult. Az emberiség és Föld Felemelkedésének előkészületeként, a magasabb birodalmakból jövő Krisztusi energia és tudatosság nagyfrekvenciájú hullámai óriási áradatának következtében a Földön levő legtöbb emberi entitás (4.) szívcsakrájának nyitva kell lennie ahhoz, hogy összhangban legyen ezekkel a kozmikus energiákkal, amik meghatározzák a bolygó és a civilizációnk sorsát. Csak azok az entitások, akik teljesen ki tudják nyitni a szívcsakrájukat, fognak felemelkedni és hozzáilleszkedni az új, harmonikus negyedik és ötödik dimenzióbeli energiákhoz, miután a 11.11.11-i csillagkapu nyitva lesz ez év Novemberében.

A 4. csakra kinyílásakor különféle szorongás (félelem) mintákat – amik az inkarnált entitásnak a pszicho-mentális-szellemi alkatát veszik fel – tapasztalunk tudatosan. Ezek a félelmek a sejtekbe, a DNS-be vannak kódolva a lélek által és addig van mélyreható és láthatatlan módú hatással az emberi viselkedésre, amíg a (4.) szívcsakra zárva van.

Alább a klinikai és orvosi tünetekről fogok beszélni, amik ehhez a masszív szorongás tapasztalathoz kötődnek. Itt adok némi technikai információt a 4. csakra kinyitásáról, amelyet más könyvben vagy csatornázott üzenetben nem találtok meg.

Ahogy tudhatjátok, ez a csakra a csecsemőmiriggyel (thymus) van kapcsolatban. Ez a szerv a tüdő előtt található és a legtöbb emberi lényben fejletlen – egyáltalán nincs kifejlődve. Amikor a 4. csakra elkezd kinyílni, akkor a csecsemőmirigy elkezd nőni. A későbbi szakaszban még CT-vel (számítógépes tomográfia) is megállapítható.

A csecsemőmirigy növekedése mellkasi fájdalmakkal jár, fulladásokkal (asphyxia), kritikus hörghurut (bronchitis) és (bármilyen ok miatt bekövetkező) tüdőgyulladás (pneumonitis) hevesen fájdalmas esetei, amiket hibásan állapítanak meg influenzának vagy tüdőgyulladásnak (pneumonia ) a legtöbb doctor, akiknek fingjuk sincs az LBP-ről és a Felemelkedésről. A legzavaróbb tünet azonban szív aritmia (heart arrhythmia) – a szív szabálytalan működése, ami valójában a szív szabályozásának a korrigálása (következtében jön létre) az új, erőteljes asztrális energiákhoz, amik most már korlátlanul áramlanak a fizikai testben, miután a 4. csakra kinyílt. Az aritmia 6-12 hónapig tarthat.

Amikor először írtam erről a tünetről 2001-ben az “Evolution Leap of Mankind” című könyvemben, ez a jelenség teljesen ismeretlen volt. Közben sok barátom van, akik beléptek ebbe a szakaszba és most szív aritmiáról panaszkodnak, amit mindig félelem kitörések (pánikroham szerintem) kísérnek, amik súlyosbítják az entitás mentális/szellemi állapotát.

Ilyenkor általában a doktorhoz szaladnak, aki előír nekik egy béta-blokkolót (ß-blocker) vagy egy antiaritmiás gyógyszert (anti-arrhythmic drug), ami növeli a halandóságot/halálozási (arány)számot és akadályozza az LBP-t, ahogy ezt már korábban elmagyaráztam. Ezért nagyon fontos, hogy az entitásnak tudnia kellene pontosan, hogy mi folyik valójában az LBP alatt és nem kellene engedni a félelmeinek, a betegségben való hitnek és az orvosokhoz való látogatásnak. Ez mostanság egy hatalmas probléma, ami akadályozza az LBP-t.

Biztosíthatlak, hogy a mulandó aritmia esetek abszolúte ártatlanok és elmúlnak bármilyen kezelés nélkül, amint a 4. csakra kinyílása befejeződik. Azonban valaki hasznát tudja venni a béta-blokkolóknak időnként, amikor ilyen tünet történik. A béta-blokkoló (inkább metoprolol) előnye, hogy ugyanakkor van neki egy nyugtató, csillapító hatása és enyhíti a kínzó félelmi tapasztalatot, ami az LBP-indukált szív aritmiával jár. De korlátoznotok kell a metoprolol használatát csak a kínzó félelmi esetekre, mivel ez a gyógyszer inkább mérgező, amikor krónikusan adagolják.

Az ez alatti információ rendkívüli módon fontos azoknak, akik belépnek ebbe az utolsó és legerőteljesebb LBP fázisba.

A megfigyelésem szerint, a (4.) szívcsakra felnyílása sok fénymunkást elért (felnőtt és öreg lelkeket) 2009 őszén és azóta sebes léptekkel halad előre. 2011-ben a legtöbb fénymunkás megtapasztalt egy tetőpontot a szív-tünetekben, ami ennek a csakrának a kinyílásához köthető. A széles népesség most követi ezt az úttörőjét az emberiségnek, ahogy a galaxisunk központi napjának a nagyfrekvenciájú hullámainak a beáramlásai lényegesen megnőttek a mostani nyár menetén. Ez Októberben és Novemberben fogja elérni a tetőpontját, az Emberiség és a Föld a 4. és az 5. dimenzióba való Felemelkedésének és váltásának idején, miután a 11.11.11-es csillagkapu megnyílik.

A Felemelkedés energiáinak a többsége csak a szívcsakrán keresztül tud bejutni a fizikai testbe. Ez egy kulcsfontosságú esemény az LBP-ben, végidőkben, amiről sajnos nem igazán esik szó a legtöbb csatornázásban, legalábbis nem úgy, hogy bevezetné a fénymunkások megértését. Kár, ahogy ez a téma a nagy gyakorlati jelentőségről és egzisztenciális sürgősségről szól a legtöbb fénymunkásnak, akinek szüksége van egy jó szakmai tanácsra a klinikai tüneteit illetően, amiket nem tud kellően értelmezni.

Mihelyt legyőzitek ezt a két akadályt, az LBP akkor tud igazán kibontakozni. Ez a hatodik és hetedik testi csakra kinyílásával van kapcsolatban, ami a legtöbb entitásban zárva van.

Csak felvilágosításképp: Mielőtt a lélek megtestesül, eldönti, hogy milyen energetikai jellegzetessége legyen a megtestesült entitásnak. Egy nagyon fontos döntés, hogy mely csakrák legyenek a kiemelkedőek/dominánsok.

Mint ti is tudjátok, a csakrák energetikus körben forgó rendszerek, amik közvetítő szerepet töltenek be és a kauzális test nagyfrekvenciát, az életfenntartó asztrális energiáit szállítják az éterikus testen keresztül, az organikus test elektromágneses hullámaiba. Ily módon a biológiai szervezet szüntelen szabályozása bármelyik időpontban lejátszódik.

Ez egy rendkívül összetett folyamata az energiacserének, amely tulajdonképpen ismeretlen a mai bio-tudománynak. Ennek a folyamatnak a megértéséhez némileg elég komolyan hozzájárultam a “The General Theory of Biological Regulation” (volume III) (A Biológiai Szabályzat Általános Teóriái – 3. kötet) című könyvemben. Ennek ellenére az LBP elkezdéséhez nem szükséges tudni ezt a teóriát – ez a könyv azoknak a tudósoknak szól, akik nem mennek keresztül az LBP-n, de legyen egy ideális elképzelésük, hogy jelenleg mi folyik a Földön, hogy így végül jogosultak legyenek a 2012 utáni Felemelkedésre.

És most következik egy olyan információ, amit még halhattatok. A lélek dönti el, hogy melyik két csakra legyen a domináns az entitásban – ez azt jelenti, hogy az emberi testben az asztrális energia túlnyomórészben ezen a két csakrán keresztül áramlik egy 70% a 30%-hoz arányban.

(forrás: sites.google.com/site/Balazs Rozalia)

Kormánykritika

Evangélium 2011. október 31. - Hétfő

Az egyik  szombaton Jézus  betért egy  vezető farizeus  házába, hogy  nála
étkezzék. Étkezés  közben  a  házigazdához fordult:  „Amikor  ebédet  vagy
vacsorát adsz, ne hívd meg barátaidat, se testvéreidet, se rokonaidat,  se
gazdag szomszédaidat,  mert azok  is meghívnak  és viszonozzák  neked.  Ha
lakomát adsz, hívd meg a  szegényeket, bénákat, sántákat, vakokat.  Boldog
leszel, mert  ők  nem  tudják  neked  viszonozni.  Te  azonban  az  igazak
feltámadásakor megkapod jutalmadat.”
Lk 14,12-14

Elmélkedés:

Egy ünnepi alkalomra  szóló meghívásnak mindig  örömmel teszünk eleget.  A
vendégeskedés és annak viszonzása  mindennapi életünk része. Ha  meghívunk
valakit esküvőre, keresztelésre, bérmálásra,  ballagásra vagy más  családi
ünnepünkre, joggal  várjuk el,  hogy a  meghívottak visszahívjanak  minket
hasonló alkalmakkor.  Sok  veszekedés  és  sértődés  származna  a  rokonok
között, ha ez nem így volna. Jézus  nem e gyakorlat ellen beszél, hanem  a
jócselekedetek önzetlen gyakorlásának módját ajánlja a mai  evangéliumban.
Nem az  a legtökéletesebb  jele  a tiszteletnek  és  a szeretetnek,  ha  a
viszonzás reményében tudunk  csak adni.  A jócselekedetek  értéke akkor  a
legnagyobb, ha nem várunk cserébe  semmit. Könnyebb ezt megtennünk  akkor,
ha egyedül  Istentől  várjuk  jutalmunkat,  és  nem  számítunk  az  emberi
viszonzásra. Egyetlen kincsre vágyakozzunk, az üdvösségre, amelyet  hitünk
és jócselekedeteink érdeméül kapunk Istentől.
© Horváth István Sándor

Imádság:

Hiszem,Istenem és  Megváltóm,  erősen hiszem,  hogy  az  Oltáriszentségben
vagy, mint igaz Isten és igaz ember.
Hiszem, hogy a  te tested, a  te véred, a  te lelked, a  te Istenséged  és
szent emberséged egészen bennfoglaltatik  e szent ostyában, habár  szemeim
mindebből semmit sem látnak.
Szalézi Szent Ferenc
_______________________________________________
Evangelium minden nap
http://www.evangelium365.hu/

Om Mantra

Meditáláshoz...

Aki választott, kiválasztatott...

tedd hát, s találd meg életed súlyát...

Hofi - cigány vicc

Lovasi András Kossuth díja

A megoldás

Forrás: http://helyipenz.info/kozossegi-penz/penzhiany-fojtogatja-vallalkozasokat.html

Az egyre súlyosbodó pénzhiány és kereslethiány fojtogatja a vállalkozásokat, az egész magyar gazdaságot.

Ennek következtében egyre gyorsuló ütemben szűnnek meg a vállalkozások, a munkahelyek. Ebből következik egyre jobban csökken a belkereskedelem, egyre kevesebb elkölthető pénze van az embereknek, amit a magyar vállalkozásoknál elkölthetne.

És a kör bezárult, a hurok mindenkinek a nyakán van és egyre jobban fojtogat.

A csapdahelyzet egyik okát a következő kis rövidfilmben ismerheti meg!

Tudnia kell azonban, hogy van egy zseniális megoldás, egy kezdeményezés Magyarországon ami a fenti problémákra valós megoldásokat kínál!

Fizetőeszközt, piacvédelmet, új piacot juttat a magyar vállalkozókhoz. Ezáltal munkahelyek jönnek létre, több pénz jut a vállalkozóknak az alkalmazottaknak és máris elkezdtük lazítani, és eltüntetni azt a hurkot ami a nyakunk köré került.

Ha a fentiekkel egyetért nincs mást tennie mint támogatni bennünket abban, hogy az üzenetünk minél több emberhez, vállalkozóhoz eljusson!

Kérünk küldje tovább ennek a weboldalnak az elérhetőségét minél több vállalkozó társához.

Ne feledje úgy tud saját vállalkozásán segíteni, ha nem hagyja tönkremenni vállalkozó partnereit!

Lesz egy szakmai konferencia ahol Önt is szívesen látjuk, és az összes olyan vállalkozó partnerét aki nem akar beletörődni a helyzetébe, hanem tenni akar egy jobb jövőért.

A megoldás megszületett és adaptáltuk a magyar gazdaságra ami többek közt kihúzta a válságból Brazíliát, Argentínát és  Uruguayt is.

A konferenciáról további részleteket itt olvashat!

Kattintson!

Klikk ide!

"A szegények meghalnak. Ez a rendszer alapja."

 

(Lopott idő – színes amerikai krimi, rendezte: Andrew Niccol, főszereplők: Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Alex Pettyfer, Matt Bomer, Cillian Murphy, Johnny Galecki)

Evangélium 2011. október 30. – Évközi 31. vasárnap

Abban az időben Jézus így beszélt  a tömeghez és a tanítványokhoz:  „Mózes
tanítószékében az  írástudók  és  a  farizeusok  ülnek.  Tegyetek  meg  és
tartsatok meg  ezért  mindent,  amit mondanak  nektek,  de  tetteikben  ne
kövessétek őket, mert tanítják ugyan, de maguk nem teszik azt. Súlyos, sőt
elviselhetetlen terheket kötöznek össze  és helyeznek az emberek  vállára,
de maguk  egy ujjal  sem hajlandók  mozdítani rajta.  Amit tesznek,  azért
teszik, hogy  lássák őket  az emberek.  Szélesre szabják  imaszíjukat,  és
köntösükön megnagyobbítják a bojtokat. Vendégségben szeretnek a főhelyekre
ülni, a zsinagógában  pedig az  első székekbe. Elvárják,  hogy az  emberek
köszönjenek nekik a főtereken, és hogy rabbinak, azaz mesternek  szólítsák
őket. Ti ne hívassátok magatokat mesternek,  mert egy a ti Mesteretek,  ti
pedig mindnyájan testvérek vagytok. De atyának se hívjatok senkit  magatok
közül, mert  egy a  ti  Atyátok, a  mennyei.  És tanítónak  se  hívassátok
magatokat, hisz egy a ti  tanítótok: Krisztus. Aki a legnagyobb  köztetek,
az legyen a többi  szolgája. Aki önmagát  magasztalja, azt megalázzák,  és
aki önmagát megalázza, azt felmagasztalják.”
Mt 23,1-12

Elmélkedés:

Szívemnek szól
A világhírű orgonistának és zeneszerzőnek, Johann Sebastian Bachnak  egyik
művéről mondta valaki, hogy aki csak a fülével hallgatja, az nem is hallja
ezt a  zenét. Bizonyára  Bach  egész életművére  igaz ez  a  megállapítás.
Zenéjének lényegét  és  mondanivalóját az  értheti  meg, aki  nem  csak  a
fülével  hallgatja  a  dallamokat,  hanem  megérinti  szívét  és  tevékeny
szeretetre ösztönzi  őt.  Az ilyen  ember  számára megtelik  élettel  Bach
muzsikája és életté változik zenéje. A fiataloknak ezt ugyan hiába mondom,
mert ők egy néhány  perces zeneszámot is  ritkán hallgatnak végig,  inkább
húsz  másodpercenként  újat  kezdenek.   A  komolyzenéhez  ezzel   szemben
szükséges, hogy az ember le tudjon ülni egy órára nyugodtan.

Nem zenehallgatási szokásokról szeretnék ma elmélkedni, hanem arról,  hogy
hogyan hallgatjuk  Isten szavát,  üzenetét. Jézus  a mai  evangéliumban  a
farizeusokról, a zsidó  nép egyik vallási  csoportjának tagjairól  beszél.
Tanításuk igazságát nem vitatja a  mi Urunk, de magatartásukat ez  esetben
is és más  alkalmakkor is  erősen kritizálja,  képmutatónak nevezve  őket.
Vajon miben hibáztak ők, a vallási vezetők? Jézus szerint éppen a  vallási
magatartásukkal van a gond, pedig  arról voltak híresek, hogy a  legjobban
ismerték a  törvényeket  és  előírásokat, sőt,  ügyeltek  is  azok  pontos
betartására. Miben  hibáztak  az írástudók  és  a farizeusok?  A  bevezető
példához visszatérve  így  mondanám:  Csak  a  fülükkel  hallgatták  Isten
szavát. És ennek következményeként nem  értették meg Isten tanításának  és
törvényeinek lényegét. Nem jutottak el annak mélységéig, nem érintette meg
szívüket.  Ettől  akar   óvni  bennünket   Jézus,  s   ezért  nem   tartja
viselkedésüket követendő példának.

A nehezen észrevehető farizeusi  lelkület könnyen elhatalmasodna  rajtunk,
ha ezen a ponton nem önmagunknak  tennénk fel a kérdést: Hogyan  hallgatom
Isten  szavát?  Megérinti-e  szívemet,  lelkemet?  Indít-e  a   felebaráti
szeretet gyakorlására? Indít-e Isten felé? Ha csupán a fülemmel  hallgatom
Isten szavát,  aligha  fogom megérteni  lényegét,  s aligha  fog  életemet
alakító és átalakító  erővé válni.  Mindenekelőtt azt  a jézusi  felhívást
kell meghallanom, amivel az  Úr elkezdte működését: Tartsatok  bűnbánatot!
Ez a bűnbánat és a bűnbánat mögött meghúzódó alázat hiányzik a  farizeusok
magatartásából. És ha bennem nincs meg  ez az őszinte bűnbánat és  alázat,
akkor én is csak egy farizeus vagyok. Jézus nagyon könyörtelenül beszél  a
farizeusokkal, amikor  leleplezi  álnokságukat és  vakságukat.  Ugyanakkor
nagy irgalommal  és  könyörülettel  beszél a  bűnös,  de  bűnüket  megbánó
emberekkel.

Érdekes, hogy miközben  Jézus tudja,  hogy a  bűnös bármelyik  pillanatban
megtérhet –  és  erre jó  példa  a  vele egy  időben  keresztre  feszített
gonosztevő megtérése halála  előtt – tehetetlen  a farizeusokkal  szemben,
akik tulajdonképpen elzárkóznak  az isteni szeretet  és irgalmasság  elől.
Jézus egykor  sokat kért  tanítványaitól  és mai  is legalább  ennyit  kér
tőlünk, követőitől. Első  kérése megtérésünket  kívánja. A  bűn az  isteni
szeretettől való  eltávolodás,  a  szeretet hiánya.  Orvosolni  nem  lehet
másként, csak  a  szeretettel.  Hiszem-e, hogy  Isten  képes  kigyógyítani
bűneimből a megbocsátás által? Enélkül csak a szégyen és a félelem  marad.
Jézus megtérésre és  bűnbánatra hívó szava  nem a fülemnek  szól, hanem  a
szívemnek. És  ez csodálatosabb  mint Bach  vagy bármelyik  más  világhírű
zeneszerző legsikeresebb  műve.  Ennél  csak az  irgalomban  gazdag  Isten
megbocsátó szava csodálatosabb.
© Horváth István Sándor

Imádság:

Uram,  Jézus!  Te  vagy  az  irgalom  kimeríthetetlen  forrása.  Te   vagy
Megváltóm, aki megszabadítasz bűneimtől. Alázattal és bűnbánattal  járulok
eléd. Segíts, hogy  bűneimben se  felejtsem: van kiút  számomra a  bűnből,
mert te új lehetőséget adsz. Légy hozzám és minden emberhez irgalmas!
_______________________________________________
Evangelium minden nap
http://www.evangelium365.hu/

Erdélyi, nem gypatai cigányok

Elég tanulságos, különösen, hogy 2 hektáron gazdálkodik a cigányember...Erdélyben

Orbán Viktor jóslatai 2002.április 9-én

Magyarnak lenni jó!

Evangélium 2011. október 29. - Szombat

Az egyik  szombaton Jézus  betért egy  vezető farizeus  házába, hogy  nála
étkezzék.  Amikor  észrevette,  hogy  a  meghívottak  válogatják  az  első
helyeket, egy példabeszédet mondott nekik. „Amikor lakodalomra hívnak,  ne
ülj az első helyre, mert akadhat a hivatalosak közt nálad előkelőbb is. Ha
ez megérkezik,  odajön, aki  meghívott  titeket, és  felszólít: Add  át  a
helyedet neki! És akkor szégyenszemre  az utolsó helyet kell  elfoglalnod.
Ha tehát hivatalos vagy valahova, menj el, és foglald el az utolsó helyet,
hogy amikor a házigazda odajön, így szóljon hozzád: Barátom, menj följebb!
Milyen kitüntetés lesz ez számodra a többi vendég előtt! Mert mindazt, aki
magát  felmagasztalja,  megalázzák,   aki  pedig   magát  megalázza,   azt
felmagasztalják.”
Lk 14,1. 7-11

Elmélkedés:

„Aki magát  felmagasztalja, megalázzák,  aki  pedig magát  megalázza,  azt
felmagasztalják”  –  szól  Jézus  figyelmeztetése  mindannyiunknak  a  mai
evangéliumban. Sok esetben különbözik  az, hogy mit gondolunk  önmagunkról
és hogyan vélekednek  róluk mások.  Sokszor egyik sem  egyezik meg  azzal,
amilyenek valójában  vagyunk.  A  legtöbb ember  ugyanis  próbálja  hibáit
elrejteni mások  elől,  s  inkább  a jó  tulajdonságait,  a  jobbik  énjét
igyekszik mutatni.  Ettől viszont  nem  leszünk jobbak  és a  hibáink  sem
szűnnek meg. Önmagunk felértékelésével  könnyen becsaphatunk másokat,  sőt
magunkat is,  de  Isten  nem.  Hibáink  kijavításában  a  bűneinktől  való
szabadulás segít a szentgyónás  alkalmával. Nem felmagasztalni kell  tehát
magunkat, hanem az alázat és  a bűnbánat útját kell választanunk,  amelyek
által  olyannak  ismerjük  meg  magunkat,  amilyennek  Isten  lát.  Az   Ő
értékelése többet  ér az  emberi ítéleteknél.  Egyedül Ő  képes  felemelni
bennünket megbocsátó irgalma által.
© Horváth István Sándor

Imádság:

Jézusom, vezess engem a te utadon.
Ne engedjem el soha a te kezedet.
A Te kegyelmed éltessen engem.
A Te szereteted lakjék bennem.
A Te tisztaságod költözzék belém.
Ne a test legyen a szemem előtt, hanem a lélek.
Ne a jelen, hanem az örök élet.
Ne csak másoknak, de magamnak is szívből megbocsássak.
Mindig és mindenért, Neked hálát adni tudjak,
és ha választanom kell kettőnk között Jézusom,
mindig csak Te, Te és sohasem én legyek az első!
_______________________________________________
Evangelium minden nap
http://www.evangelium365.hu/

Tóra és Tórem

Érdekes a hasonlóság a zsidó Tóra és a hun Tórem között.

Véleményem szerint a zsidók nagyon sok mindent ettől a magaskultúrától vettek át, és ez onnantól számít lopásnak, hogy kisajátították maguknak.

Az emberiség kollektív amnéziájából ugyanis csak ők profitáltak, kérdés, mi mindent vettek még át, de ez majd a későbbiekben kiderül.

Az mindenesetre tény, hogy amit az emberiség Dávid-csillagnak hív, az egy ősi ateiszi szimbólum, mégpedig egy tetraéder nevű térbeli idom síkidomkénti megjelenítése.

Lényege pedig összefüggésbe hozható a Ka (mer-ka-ba) univerzális energiával, használata pedig különleges energiával látja el viselőjét, ergo: sikeresebb az életben.

Harcoló szabadkőművesség – megjelent Raffay Ernő új könyve

Harcoló szabadkőművesség – megjelent Raffay Ernő új könyve

könyvHarcoló szabadkőművesség – Küzdelem a katolikus egyház ellen címmel október 24-én megjelent Raffay Ernő történész új könyve, amely újabb egyedi információkat közöl a titkosan működő szervezetről.

Szabadkőműves témakörben és a monarchiabeli Magyarország századforduló környéki történelmét tekintve is kiemelkedő jelentőségű kiadvány látott napvilágot, a magyar történelem 19. század végi és 20. század elejei korszakából ismerteket átírják azok a dokumentumok, amelyek a gerincét adják Raffay Ernő könyvének. A tudományos munka zömében eddig soha nem publikált levéltári forrásokkal mutatja be azt, hogyan alakul át az 1890-es évektől a szabadkőműves szervezet. Ismerteti, hogy ezt követően a titkosan működő társaság saját szabályzatait és a legtöbb korabeli vonatkozó magyar törvényt megsértve politikai szerepvállalásba kezd, amelynek egyetlen fő célja: a keresztény magyar állam megdöntése. Miután ennek egyik legfőbb támasza a katolikus egyház, így addig soha nem látott támadással próbálják ellehetetleníteni, lejáratni és megsemmisíteni a legnagyobb keresztény erőt. Megtudhatjuk, kik állnak a küzdelem élén és a hátterében, kik lesznek a szövetségeseik és azt, hogy a zsidóságnak milyen szerepe van a sikeres stratégiában. A könyv a Szabadkőművesek Trianon előtt című munka folytatása.

A 298 oldalas kiadvány a Nagy Magyarország Dokumentumok sorozat 3. részeként kerül forgalmazásba 3800 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

tortenelemportal.hu – barikad.hu

Sosem növünk fel - szöveg centrikus zene

Evangélium 2011. október 28. – Péntek, Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok

Jézus egyszer  fölment  egy  hegyre imádkozni.  Az  egész  éjszakát  Isten
imádásában töltötte. Másnap  magához hívta  tanítványait, és  kiválasztott
közülük tizenkettőt, akiket apostoloknak  nevezett: Simont, akit  Péternek
is hívott, és testvérét, Andrást; Jakabot és Jánost, Fülöpöt és Bertalant,
Mátét és Tamást;  Jakabot, Alfeus fiát  és a buzgó  Simont; Júdást,  Jakab
fiát, továbbá karióti Júdást, aki később elárulta őt. Azután lement velük,
és egy sík mezőn megállt. Ott nagy csoport tanítvány sereglett köréje,  és
hatalmas tömeg  vette  körül  Júdeából. Jeruzsálemből,  Tirusz  és  Szidon
tengerparti vidékéről. Ezek  azért gyűltek össze,  hogy hallgassák őt,  és
gyógyulást  nyerjenek   betegségükből.  Meggyógyultak   azok  is,   akiket
tisztátalan lelkek gyötörtek. Az egész tömeg érinteni akarta őt, mert  erő
áradt ki belőle, és mindenkit meggyógyított.
Lk 6,12-19

Elmélkedés:

Miután  Jézus  egész  éjszaka  imádkozott,  tanítványai  közül   kiválaszt
tizenkettőt, akiket apostoloknak nevez el. E cselekedetével létrehozza  az
apostolok testületét, amelynek az lesz  a feladata, hogy tanúságot  tegyen
Jézusról és hirdesse az  evangéliumot. Milyen szempont szerint  választott
Jézus? Vajon művelt és tanult embereket keresett? Akkor miért  választotta
Pétert és Andrást, akik  a halászaton kívül  talán semmihez sem  értettek?
Vagy tapasztalt felnőtteket keresett? Akkor hogy kerül az apostolok közé a
tizenéves fiatal fiú, János? Talán rendíthetetlen hitűeket keresett? Akkor
miért lett a testület tagja  a hitetlen Tamás? Vagy talán  köztiszteletben
álló személyeket  választott? Akkor  miért  választotta a  mindenki  által
megvetett   vámost,   Mátét?   Vagy   legaktívabb   tanítványai   lehettek
apostolokká? De akkor hogy kerülhetett közéjük a ma ünnepelt buzgó  Simon,
akiről e  helyen kívül  említést sem  találunk az  evangéliumban? A  Jézus
által választottak nem tökéletesek. Mindannyiukban találhatunk  valamilyen
hiányosságot. Jézus  mégis  őket  választja, s  döntése  biztosan  helyes,
hiszen  előtte  egész  éjszaka  imádkozott  az  Atyához.  Jézus  olyanokat
választott,  aki  Pünkösdkor   engedik  majd,  hogy   átalakítsa  őket   a
Szentlélek. Jézus nem az  emberi hibákra alapozza  Egyházát, hanem a  jóra
kész emberekre, akik átadják neki életüket.
Jézus engem is  kiválaszt. Engedem-e,  hogy az  általa nekem  ajándékozott
Lélek átalakítson?
© Horváth István Sándor

Imádság:

Két szent apostol ünnepén
zengjen dicsérő énekünk,
közös kegy hívta őket el,
közös most dicsőségük is.

Simon, felgyújtott égi láng,
Krisztust követni késztetett,
s később mint választott követ
őt buzgó névvel hirdeted.

Júdás, Simonhoz fűz a vér,
S Krisztushoz kapcsol hű szíved,
Írásban oktatsz másokat,
szóban megvallod Mestered.

E két hű szív nem reszketett,
hogy vérét adja bűntelen,
tanúságuk hogy szent, igaz,
haláluk áldozat legyen.

Ó, fent tündöklő Csillagok,
hitünkben úgy segítsetek,
hogy győzve földi gátakon
törjünk az égi honba fel!

Örökkön áldjuk Istenünk:
Atyánk, Szülöttét, s Lelküket,
mert menny üdvében minket is
örökre részesítenek. Ámen.
_______________________________________________
Evangelium minden nap
http://www.evangelium365.hu/

Kanyini

Kanyini a feltétel nélküli szeretet és felelősség tudománya, az ausztráliai őslakosok életének ez adja alapját. A világ legrégebben, mintegy negyvenezer éve létező kultúrája az utóbbi évszázadban a megsemmisülés határára jutott. Az őslakosok életformájának tragikus összeomlásáról, tervszerű elpusztításáról mesél Bob Randall, aki az Uluru-hegy, földünk legnagyobb monolitja szomszédságában él. A köztiszteletben álló őslakos vezető személyes történetén keresztül világítja meg, hogyan jutott népe a mostani nyomor és reménytelenség állapotába. Az archív felvételekkel illusztrált visszaemlékezések nyomán a fehérek kultúrájára, saját kultúránkra is új szempontból tekinthetünk.


Vidámság a szomorúságra

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő