Az Úton járva sok minden mellett elhaladunk, mi magunk teremtjük közösen döntve arról, hogy a Föld fejlődésében milyen mérföldköveket hagyunk magunk mögött: ezek a mérföldkövek megerősítések számunkra, hogy „igen, ezt az utat megtettük, eddig eljutottunk” – de az Útnak még sincs vége, hiszen hogyan lehetne, ha az Út végtelen. Az Út pusztán átalakul, változik, fejlődik, tágul és szűkül egyszerre.

Egy ilyen mérföldkő volt a 11:11 –es kapunyitás. Fontos megértenünk, hogy ez a nap nem attól és azért volt különleges MERT éppen ez az időszámítás szerint éppen sok egyforma szám szerepel benne. Nem, az Emberi Lény úgy döntött, hogy változtat, hogy lehelyez magának egy mérföldkövet, egy emlékeztetőt, egy kézzelfogható valamit, ami bizonyosság számára, hogy a Szeretet és az Egység ereje létezik. És eljátszottuk ezt a játékot, hogy egy bizonyos napot kinéztünk, ami megragadható, köthető az anyagi világhoz, a látszatvilághoz. De nem fordítva, nem a látszatvilágból indultunk ki, és nem a 2011.11.11 miatt lett spirituális ez a nap! Hanem azért, mert egy spirituális váltást hoztunk létre, amit erre a napra raktunk – pont azért, mert mindenki számára megfogható, megragadható. Közös nevező.

Tehát NEM ettől a mérföldkőtől lett szebb a világunk, nem, dehogy is! Hanem döntött az emberiség, hogy egy élhetőbb és szeretetteljesebb, hazugságok nélküli világban akar élni, és az út során leraktuk ezt a „követ”, hogy „látjátok, ez milyen csodás döntésünkről tesz tanúbizonyságot?!”.

És így örvendezzünk annak a csodának, amit véghezvittünk, nem azért, mert 11:11 volt, nem azért mert a korábban kifejtett Szeretetet szimbolizáló csillagok aktiválódnak.  Mindig elfelejtjük, hogy a csillagok, az égitestek pusztán tükrök, megmutatják ami van. Tehát azért állt együtt a Beavatás égiteste az Antares-szal, az Isteni Szeretet szimbólumával, mert így döntöttünk, hogy teljes beavatást kérünk a Szeretet egységébe, a Kozmikus Akasha Krónikába, hogy minden tudásunk előhívható legyen, és ezáltal minden probléma feloldhatóvá váljon. És ennek tükreként álltak az égitestek úgy, ahogy.

Nem a csillagok vezérlik életünket – hanem a csillagok tükrözik azt a csodát, hogy a Teremtő Ember éppen mit lát és mit él – kibontva végtelen formába az Egy pillanatot.

Éppen ezért arra buzdítok mindenkit, hogy realizálja, vegye észre a változást – ami nem azért történt, mert 11:11 volt. :) Hanem azért történt, mert így döntöttünk – de most már balgaság lenne nem észrevenni.

Ott van minden válasz Benned. Az elválasztódás és az önzés világa szépen lassan elkopik, kikopik. Nem egyik pillanatról a másikra, hanem évek folyamata során, ami egyébként el van kódolva a Maja Naptárban – de a Maja Naptárban is egy ÁTMENET van leírva, nem egy konkrét nap, amikor vége a világnak. De mégis kiolvashatóak a FORDULÓPONTOK (vagy ahogy én hívtam, mérföldkövek) a naptárból.

Egy ilyen fordulópont volt 11:11 is – kézzelfoghatóvá vált a szeretet és az egység. És ezek után van egy bizonyítékod úgymond, egy „papírod” arról, hogy „igen, megtettük, megmutattuk, hogy tudunk szeretni”. És ezt a tényt senki nem tudja tőled elvenni, ott van Benned elkódolva.

Élj hát ezzel a kóddal. Érdemesnek tartom esetleg elolvasni a korábbi írásokat 11:11 –ről, hogy most már az „eseményen” túl a saját tapasztalásod alapján tudd a helyére tenni.

Mert ott van Benned most már a Teljesség, a múlt és a jövő átírásának a kódja. Aki ezt megtapasztalta, tudja mit jelent: a múlt hatásait, és a jövőtől való félelmeket, HATÁSOKAT, érzelmi tölteteket teljesen átírhatod. Azaz másképp tekinthetsz mindenre. Az rajtad áll. Nyilván nem a konkrét tényeket fogod megváltoztatni – hanem a rád gyakorolt hatásukat.

Azaz ezentúl a múlt gyötrelmei és tapasztalatai, berögzültségei egyre kevésbé fognak meghatározni! Ha eddig azt hitted, hogy te egy ilyen és olyan ember vagy, akkor ez teljesen átírható! Mert BÁRMILYEN lehetsz, ami csak szeretnél.

De sose felejtsd el, hogy az, amivé leszel, csak abból lehetsz, aki most vagy. Azaz egyik pillanatról a másikra nem leszel milliárdos; ha te vagy a világ legféltékenyebb embere, nyilván nem leszel holnapra a bigámia hirdetője. De ha megérted, hogy egy ÁTMENETBEN szépen lassan ÁTALAKULHATSZ, akkor nem fogod úgy leélni az életedet, hogy „ilyennek születtem, ilyennek is fogok meghalni”.

Mégis, ugye kérdezhetnéd, hogy akkor mi van az asztrológiával? Hiszen az asztrológiáról jelenleg azt hisszük, hogy megmondja, milyenek is vagyunk. Igen, ez egy szinten igaz. De a születési képlet egy alaprezgés, aminek végtelen sok oktávja, potenciálja van!

A jelenkor asztrológusai sajnos általában egy (jobb esetben néhány) oktávot, potenciált látnak belőle. Ha kos vagy, akkor sok asztrológus azt fogja mondani, hogy erőszakos, törtető, kezdeményező, stb… (keress rá a neten).

Hogy lehetnél ebből más? – kérdezed.

Hát úgy, hogy a kos rezgésében benne maradva azt egy TELJESEN MÁS SZINTEN éled meg. Mondok egy példát. A kosokról mondák, hogy mindenbe belekezdenek, belekapnak és semmit sem fejeznek be. „És ez baj?” – kérdezem én. :)

Nem, nem baj, sőt, ez egy csodálatos erő! Csak a társadalom hiszi azt, hogy akkor működsz jól, ha be is fejezed azt, amit elkezdtél. De a Kos minőségében TE nem ilyen vagy. Hanem benyitsz, elindítasz, behozod az energiáját – és lehet, hogy egy teljesen más szinten fogod befejezni. Ezért lehet, hogy elkezdesz havonta egy új iskolát. De lehet, hogy te ebből sokkal többet kapsz, mintha befejeznéd. Persze ezt lehet sekélyesen is művelni.

De lehet magas szinten is! Lehet sokkal, de sokkal magasabb oktávban!

Megváltoztál? Átalakultál? Másmilyen lettél?

Hát persze! Kiléptél a saját születési képletedből? Nem, mert abból nem tudsz kilépni nyilván, csak egy elképzelhetetlenül más szinten éled meg.

Ez az a változás és átalakulás, amiről beszéltem korábban. Ez az, amikor kilépsz a múlt meghatározottságból, hogy (és most figyelj) eddig az volt a TAPASZTALAT, hogy a kosok ilyenek és olyanok. És te, és mondjuk az asztrológus ezért fogja rád azt mondani, hogy te ilyen és ilyen vagy, mert EDDIG ezt tapasztalta. És mivel ez volt benne a kollektív tudattalanban, ezért Te is ezeket a mintákat élted meg.

De mindez most teljesen átírható, teljesen megváltoztatható. Nem leszel más, és mégis teljesen más szinten fogsz élni, MERT MÁR NEM A MÚLT HATÁROZ MEG.

Illetve a jövő sem, vagyis a jövő bizonytalanságától való félelem sem. Hogy „mi lesz velem”.

Azért dől össze a civilizáció, a pénzvilág és a hatalomvilág körülötted, hogy megmutassa: ez nem is létezik. De ehhez össze kell dőlnie. Félsz tőle?

Hát, csak azért félsz tőle, mert a múltban eddig azt tapasztaltad, hogy ha világválság van, akkor az „rossz”.

LÉPJ KI A MÚLT ÉS A JÖVŐ MEGHATÁROZOTTSÁGÁBÓL!

Illetve, már kiléptél. J Ez történt meg 11:11 alkalmával, amikor is beléptünk a teljes Akasha Krónika birodalmába, amikor minden átírható, megváltoztatható.

Most már nem kell különlegesnek lenned (mint eddig), hogy ilyeneket tegyél – pont azért, mert TE különleges vagy! J Egyedi és megismételhetetlen. És mindenre képes. Mindenre.

Élj vele, próbáld ki, merj, indulj, alkoss… :) Vár a végtelen!