2011. november 28. hétfő

19:00 2012 - A naptárra néztem és ha jól látom akkor 35 nap múlva beköszönt a várva várt vagy rettegett? év amelyet a maya próféciákban mint a világ végét jeleztek előre. Mivel a múlt héten is többen kérdezték meg személyesen hogy mit gondolok erről és mi fog történni elmondom azt a válaszomat amelyre első körben nem gondoltak volna a kérdezők, ám mégis EZT tartanám egyedül szem előtt tartandónak. Hogy mi fog történni pontosan? Senki sem tudja. Hány földrész marad meg? Lehet mindegyik lehet egy se. Hányan halnak meg a végén? Ha köztük vagy akkor mindegy, ha nem vagy köztük, akkor is mindegy. Lehet hogy ez az egész nem szól semmi külsőről, mint ahogy minden ami kívül megjósoltatott belül előbb lejátszódik, vagy ha nem akkor semmikor sem és sehol sem. Összességében azt mondanám ne várj se katasztrófát, se nagy fordulatot, se összeomlást, egyes egyedül azt nézd ami veled történik és ami benned és ami a 6-8 fős környezetedben. Mert ez a te valóságod. Az összes csak hír a szupernovákról, a kisbolygókról, a földrengésekről, a hóesésről, az áramkimaradásról, a kataklizmáról és mindenről ami NEM TE vagy, amihez neked vajmi kevés közöd van, kivéve akkor ha épp a te házad omlott össze, égett le, nálad lövöldöztek, téged rázott meg az áram, a te barátod lett öngyilkos és hasonlók. Amig nem érinti a 6-8 fős legszűkebb környezetedet valami addig az csak hír valakikről valakiknek, valamiről, amivel 2012-ben - de talán máskor se - jobb ha nem foglalkozol. Első körben ez a válaszom. 

Második körben, arra felelnék hogy mi ez a 2012, ill. mi lehet ez? Ahogy Lacus írta pár napja beomlik a 3d és csak az 5d megy tovább. Igen, megjelenik egy mester, amelyiknek 7-8d-s aurája lesz, benne egy struktúra amelyik maga a fénybárka, s ezzel lehet áthajózni az új világba. Hiszen ki a bánat lenne képes 2 vagy 3d-s agystruktúrájával áthajózni az 5d-be, amikor a fél bolygó az egysejtű vegetációján gondolkodik emberként ma is. Az Isten nem az életformákat akarja letörölni - szerintem - hanem a gonoszt (eltérítőt) visszacsukni ahova való, s megszüntetni a hozzáférésüket, a testszerzésüket s annak lehetőségeit. Az emberiség fejlődőképes ahogy a növény is ha hagyják és ha nem eszi meg az életformáját és feltételeit egy olyan lény amelyiknek ez a kaja és senki nem tehet ellene. 

Viszont amikor beomlik a 3d, akkor azt te átéled és a tested is. Bontsuk ketté, amikor a tudatod éli át és amikor a tested. Mert ezt nem kerülheted el és senki sem, hogyan megy végig a 3d kibomlása mint lufi melyből egy tűvel hirtelen kiviszik a levegőt. Nem a levegő szűnik meg, csak a lufiból oszlik el. Ez a 3d (a te lufid) amelyik megszünik. A tudatodban ez egy fájdalom is lehet, vagy egy elhagyatás, elválás, lebomlás átélése, egy szakadás, egy elvesztés, és ezek materializálódnak is, elviszi a házat a viz, nézem ahogy összetörnek a dolgaim és persze látok rokonokat meghalni. A 3d amit élek megszünik. Sok kis apró dolog, sok kis kapcsolat, sok kis "szeretet" megy minden a levegőbe hirtelen és egyre csak gyorsabban. De akkor mi marad? Minden ami nem kis "szeretet" volt, minden ami kicsit összetettebb tudatstruktúrában lett megteremtve, legyen az a te házad, legyen az egy ország és legyen az egy világgazdaság, vagy unió. A tudat ami teremtette!

Mit él át a tested? No az is van olyan nehéz élmény mint amit a tudatod kénytelen elszenvedni. Mert ha nem is látsz katasztrófákat, nem is élsz át családi, munkahelyi tragédiákat akkor is a testeden átéled milyen amikor a 3d eltünik. Ugyanis minden térszerkezet, ami köréd van írva, (amit te és körülményeid írtak köréd) a 3-as csakrádhoz (has, gyomor) oda van kötve, máshova is, de oda mindenképp. És amikor a tered omlik akkor a gyomrodnál nagyon furcsa dolgok kezdődnek el. (A gyomron keresztül pedig mindenre ami a testedben vagy akörül van) Az 5d-re váltásnál pedig olyan hatást él át a gyomrod mint amikor 3200-ról épp kiugrasz a repülőből, és még nem nyitottál ernyőt. Hirtelen átkötés. Nos a gyomrodon biztosan át fogod élni a 2012-t. Milyen gyorsan vagy képes megszabadulni a teredtől? Mennyire ragaszkodsz a benned rothadó anyaghoz? Ez a 3d-d is kivül. Szerencsére a szervezetünk elég "laza" hogy tudja ha valami nem kell neki akkor azt kidobálja magából alul-felül, nem vacakol. A testünk okosabb mint mi. Mert aki megalkotta az is okosabb volt mint mi. 

Nos, a két fenti tételre figyelj 2012-ben: a 6-8 környezetedben lévő ember életére, helyzetére és a gyomrodra. Mert ezen a két tényezőn át fogod és át kell élned a 3d omlását és egyben a 2012-es "világvégét".

Eközben a bolygó is ugyanezt fogja átélni, ő is kidobja alul-felül azt amire nincs szüksége, amit nem bír el, és EHHEZ érkezik az a mester akinek meglesz az a 7-8d-s de lehet több tudatstruktúrát bíró térszeránja (nem tudom miért ez a név jön rá), amivel a bolygót majd ő fogja mozgatni, átemelni, átvinni.. Az hogy omladozik a pénzrendszer, az nem a pénzkartell lobbija hogyan nyomja le a népek torkán az egy kézben lévő világbankot (ami még nem jött létre) hanem a mester ittléte, ill. közeledése és amint a Föld közelébe horgonyozza magát minden 3d-s struktúra egyszerre robban majd szét, de ezeket is csak 6-8 fős körökben érdekes nézni s nem globálisan. Itt egy karambol, ott egy leszámolás, itt egy csőd, ott egy halál. Temetünk és sírunk, de egyben ELENGEDÜNK. Erre fókuszálj, hogy elengedj. 

A rák miről szól? Az Arvisura szerint a mások ránk erőltetett akarata. A rák a feldolgozatlan energia mely életformát nyert bennünk és minket eszik már, amelyet a megértés és az elengedés sokban segíthet elfojtani. Ha a tudat mindent képes gyógyítani akkor a ráknál sokkal kevésbé bonyolult mindennapi helyzeteket is tudattal próbáljunk először begyógyítani. Ez pedig fókuszáltságot és alapvetően érzékenységet kíván, hogy figyelek magamra, minden percben. Mert én nekem kell átmenni az 5d-be s hiába jön el értem is a "kódolt mester" (van aki így hívja) a 7/8d-s tudati bárka szeránján, ha én a 3d-s fogságom láncaiba vagyok merevedve, akkor egyike leszek azoknak aki nem ismeri meg milyen a lufin kívüli levegőt szívni. 

Mivel a saját 3d-met már elhagytam ezért egy élményt el tudok mondani, az átváltás pillanatokra félelmetes tud lenni, mert beszorult agyunk nem ismeri az 5d-t, legfeljebb a lelkünk emlékezhet rá, de egyre kevesebben élnek lélekből, és így a riadalom nagyobb lehet. Másik kellemetlen tünet, hogy a 3d-s összes víziónk a kidurranás pillanatában a nyakunkba omlik mint amikor megkapjuk az örökségünk, a teremtett víziónk minden momentumát. Aki őrűlt volt, most megismerheti őrületének alanyait. Leül mellé a buszon, bekopog a tetőn át stb. Senki sem kivétel, pedig ez csak fizika, semmi büntető Isten. Amit a padlásra tettél, azt eszed télen. 

Hogy valami jót is mondjak a végére. Sokan lesznek - nem tudni hányan - akik kievickélnek a 3d-jükből és megtanulnak új levegőt venni egy tágabb térstruktúrában, amelyet egy mester léteztet majd láthatóan és láthatatlanul, s abban meg fogunk tanulni egy új életet kezdeni, egy új életet élni, egy életet élni, ÉLNI és SZERETNI. Mint ahogy a Nagykönyvben meg van írva. 

Ez volt az újholdi üzenetem.

Forrás: http://www.terhirado5.eoldal.hu/