Szerző: Elek Attila Független SZABAD EURÓPA www.szabadeuropa.com 2011.12.18.

Az előző írásunk alátámasztására néhány adatok közlünk. Ezeket az adatokat gyakorlatilag mindannyian ismerhetik, de mi itt és most az adatokat sorrendbe tesszük és ütköztetjük, valamint következtetéseket vonunk le. Természetesen nem kell egyetértenie, de érdemes elgondolkodni az összefüggéseken.
Mindenekelőtt azonban nézzük meg néhány szó jelentését, mert ugyanúgy, mint gazdaságpolitikai szavakat, a társadalompolitikai szavakat is sokszor rossz jelentéssel használják, és sokan azt sem tudják, mit jelentenek.

Antiszemitizmus. Az antiszemitizmus (szó szerint: szemita-ellenesség) rendkívül bonyolult jelenség, mely, mint fogalom több különféle szellemi áramlatot – hitet, filozófiát, gondolkodás- és cselekvésmódot, attitűdöt és ezeknek alapjait – foglalja össze. Az antiszemitizmus követőjét antiszemitának nevezik ennek a kifejezésnek a használói. Az antiszemitizmus szó a Sémtől, Noé fiától származó sémi vagy szemita népekről (többek között az arabokról és a zsidókról) kapta a nevét. Bár más népek is tartoznak ebbe a csoportba, mint például a máltaiak. Azok tehát, akik magukat antiszemitának mondják, de például az iszlámmal szimpatizálnak teljes tévedésben vannak. Azok, akik az antiszemitizmust, a zsidóellenességgel azonosítják, szintén tévúton járnak, mindazonáltal tény, hogy rengetegen használják ebben az értelemben és a szó már-már elveszti eredeti jelentését. 
Cionizmus. A cionizmus a 19. század második felében elindult zsidó nemzeti mozgalom és ideológia. Célja, egyrészt a történelmi Izrael területén egy zsidó állam megalakítása, illetve helyreállítása volt, másrészt a zsidó érdekek védelme a világ más országaiban.
Meggyőződésem, hogy sokan az cionista ellenesség helyett használják az antiszemitizmus szót. 

Véleményünket újra megerősítjük itt is. Szerintünk az „antiszemitzimus” az általános zsidóellenesség egy zsákutca, mellyel a valódi pénzügyi elnyomók elterelik a figyelmünket saját magukról. A világ nemzetközi bankárai ugyanis nem vallási és felekezeti alapon gyülekeznek. Az elv a következő! Legyenek rabszolgatartók és rabszolgák. Egy Rockefeller dinasztia aligha vezethető vissza se vallási, se származási alapon a zsidóságra, míg pl. a Rothschlidok kétségtelenül azok. De ki pénzelte Adolf Hitler zsidóirtási tervét? Hát természetesen az előbb említett két család például. A Rotschildok nem a zsidó nép javát akarják, ebben biztos vagyok, legfeljebb kihasználják őket is a saját világuralmi terveik fenntartására és megerősítésére. Ennyit tehát néhány szerintünk félreértett fogalomról. Aki úgy érzi, hogy inkább ezen elnyomók által elénk vetett gumicsonton rágódik, és azt hiszi, hogy átlagos banki alkalmazott, vagy igazgató, vagy esetleg egy kipás zsidó boltos az oka minden bajnak, szerintünk tévúton jár. Ennek a vége teljes zsákutca, durvább esetben pogromok (erőszakos cselekedett a zsidók, cigányok, kisebbségek ellen) lehetnek.

 

Végső esetben Hitler-féle népirtás, ami persze semmit sem old meg. Nevetséges és szomorú, amikor például a holokausztot tagadja valaki, és azon elmélkedik, hogy nem is lehetett 6 millió zsidót és cigányt gázkamrában elpusztítani, mert nem volt akkora kapacitás, hanem csak 4,2 milliót öltek meg. Ekkora cinizmus. Nem mindegy barátom, hogy 1 milliót vagy 10 milliót ÁRTATLAN EMBERT öl meg valaki. EGY is sok. Nem ez a megoldáshoz vezető út. Ez egy zsákutca, egy téveszme, amit pont a háttérben meghúzódó valódi elnyomó szítanak.  

Térjünk rá tehát a mai témánkra. Mit csinálnak a valódi elnyomók? És ne feledjük a történelem 20%-a tény, 30%-a következtetés, 50%-a mese.
Adat. Az Irak-Iráni háborúban (1980-1988) az USA és a Szovjetunió is támogatja Szaddám Huszeint, az iszlamista Irán ellen. Megadnak Szaddámnak mindent, fegyvereket, pénz, tanácsadókat. Miért?
1988-ban véget ér az Irán elleni háború. Szaddám Irakjának 500 billió dollár a háborús kára, nincs semmilyen termelő kapacitása, csak egy több milliós jól felszerelt (főleg orosz technikával) hadserege, és az addigi teljes szabad keze az USA által támogatva. Mit csinál Szaddám? „logikus” lépésként lerohanja Kuvaitot, így próbálva enyhíteni háborús veszteségein. Valószínűleg ehhez a háttérben meghúzódó elnyomók támogatását tudhatta magáénak, mert különben nem merte volna megtenni. Csalódnia kellett! Az elnyomóknak éppen az a céljuk, hogy feszültségeket szítsanak. És eljött az első Öböl-háború, idősebb G.W. Bushsal.


A háttérben megbúvó elnyomóknak azonban két dolog szükséges a teljes uralomhoz. Az első már a birtokukban van. A pénz! A pénzen keresztül gyakorolják a hatalmat a kapitalista világ felett. Amire szükség van még a teljes uralkodáshoz, a jog, hogy bárkinek befoghassák a száját. Ehhez Adolf Hitlertől kölcsönöznek ötletet. A Reichstag felgyújtása. A német parlament épületét pusztította el 1933. február 27-én. A gyújtogatást  - ma már kevesen vitatják – a nácik követték el, hogy ürügyet szolgáltassanak fő ellenségük a kommunista párt betiltása ellen. A tűzvészt kihasználva Hitler elérte, hogy felfüggesszék a weimari alkotmány legfontosabb pontjait, és parlament nélkül, szükségrendeletekkel kormányozhasson.

Lángokban a Reischstag. Innentől Hitlernek szabad a keze!

A kommunista mandátumokat megsemmisítette, a párt tagjait az ekkor felállított koncentrációs táborokba hurcoltatta. Ezt követően megszavaztatta a felhatalmazási törvényt. Megsemmisítette a demokráciát, diktatúrát vezetett be. A felhatalmazási törvény lehetővé tette Hitlernek, hogy bárkit bármikor letartoztathasson teljesen „törvényesen”, ha az terrorista gyanús.

A történelem ismétli önmagát és mi újra kajáljuk!

Mit tesz Isten 2001 9/11 után az USA-ban életbe lép a Patrióta törvény, mely szinte szó szerint megegyezik Hitler felhatalmazási törvényével. Célja is ugyanaz. De, mint Gobbels propaganda gépezete elhitette akkor a németekkel, hogy a kommunisták voltak, az elnyomók kezében lévő világmédia ismétléses sulykolással elérte, hogy mi is elhiggyük, hogy körömreszelőkkel felszerelt arab terroristák belevezették a gépeket a tornyokba és a Pentagonba. Igaz ugyan, hogy a kisrepülőgép vizsgán megbuktak, mert nem tudtak leszállni, de kész a válasz, azt nem is akarták gyakorolni, mert úgyse akartak leszállni. Most nem részletezzük ki a tornyok összeomlásában lévő rengeteg ellentmondást, ami mind cáfolja az arab terrorista vonalat, legyen itt csak két adat. 
Egy. Amikor értesítik ifjabb G.W.Busht az eseményekről, aki éppen egy iskolában tesz látogatást, ő nem pattan fel és viharzik el intézkedni, hanem mereng és olvasgat az iskolásokkal.

 

Ime az USA elnöke, amint értesül arról, hogy országát megtámadták (0.58-nál). Ez Ön szerint természetesen reakció. Nekem egy sima tudomásulvételnek tűnik, egy már előre ismert dologról!

Ha a video nem indul el kattintson ide!

Kettő. A Pentagonba állítólag becsapódó gép (vezetésből bukott) pilótája, aki egy 150 kilométer/óra sebességű kisgéppel nem tudott a vizsgán leszállni, egy 800 kilométer/órás sebességgel száguldó óriásgéppel alacsony magasságban szinte a föld felett megkerüli a Pentagon épületét, hogy abba a részbe csapódjon be, ami éppen le van zárva(!) – a jó lelkű terrorista esete ugye – és egy olyan manővert hajt végre, amire sok tapasztalt pilóta sem lenne képes.
Hab a tortán, hogy a becsapódás által ütött lukon, nem is férne be az állítólag oda becsapódó gép. „sajnos” nem találtak a helyszínen egyetlen, hulladarabot, és poggyászdarabot sem. A hivatalos indokolás szerint elégtek a tűzvészben. Az már senki sem zavar, hogy gépmaradványokat sem találtak, mert állítólag azok is elégtek. Hát igen! DE MI ELHISSZÜK, mert mondják.

Az a terv, hogy az emberek elhiszik, hogy egy ekkora gép, egy akkora lyukat üt. És tudják mit, elhisszük, mert sulykolják és el akarjuk hinni. Nem hiszünk a saját szemünknek sem.


A tornyokba csapódott első gép után 10 perccel a sajtó már kész adatokat közöl Oszama Bin Ladenről – emlékszem a magyar televízióban Bethlen István kommentált (fordított). Honnan tudtak róla mindent 10 perc alatt?
Az eredmény? Életbe lép a Patrióta törvény. Bárkit bármikor indokolás nélkül el lehet zárni és kínozni. Elérték, hogy ha repülőre ül valaki, és meglát egy arabot, összeszorul a gyomra. Elérték, hogy féljünk. Elérték, hogy mi magunk kérjük a „védelmet”!   

Most ugyanez folyik a pénz területén. Éppen az 1929-es világválság lemásolása történik. El akarják érni, hogy mi magunk kérjük, könyörögjünk a pénzügyi „segítségért”. Ezért valahol igazat adok Orbánnak, bár kétségtelenül nem vagyok a híve. (Erről egy írás itt, 2011.12.20-tól)
A cél tehát, mint mindig, hogy összeugrasszanak minket. Mi történt? Ki a rossz? Hát a tálibok, és Szaddám. Igaz ugyan, hogy a tálibok előtt Afganisztán adta a világ ópium termésének az 50%-át, de ők felégették az ópium földeket és megszűnt a termelés. Miután pár tankkal megdöntötték a „terrorista” tálibokat, akiket előtte gondosan befeketítettek előttünk, hogy mi megelégedve dőljünk hátra a sörrel a kezünkben, a fotelünkben, hogy ez az.

Miután leölték a tálibokat, Afganisztán immár a világ ópium termelésének 90%-át szolgáltatja. Mit gondolnak kinek a kezében van a drogpiac?

De mi bólogatunk a TV előtt. Megérdemelték a mocskos arabok! A médián keresztül elérték, hogy kényelmes otthonaikban a TV-re tapadva „élvezzük” Irak lerohanását, örömmel elmosolyodva egy-egy pontos találaton és keresztény értékrendre egyáltalán nem jellemzően örvendezzünk sok-sok tízezer embertársunk élő egyenes adásban történő kiirtásán, hogy aztán másnap a templomban a bibliát szorongatva fohászkodjunk. Mindezt mi végre? Hát, mert ifj. G.W. Bush azt mondta, hogy Iraknak tömegpusztító fegyverei vannak és kész bevetni a nyugati zsidó-keresztény világ ellen. Megöltünk 1 millió irakit, meghalt 5000 szövetséges katona, felakasztottunk egy diktátort, akit mellesleg mi támogattunk hatalomra jutásában. Mi végre? Megszabadultunk a tömegpusztító fegyverektől? Nem. És miért nem? Mert nem találtuk meg őket. Egyszerűen Szaddám Huszeinnek nem voltak tömegpusztító fegyverei. Valljuk be őszintén, hányan ejtettünk egyetlen egy könnycseppet is, az 1 millió iraki EMBERÉRT, akit megöltünk, az állítólagos fenyegetésük miatt.

Nekünk csak "videojáték" a TV előtt a háború, de ott százezrek haltak meg!

Rendben, Szaddám OK. De azt tudjuk, hogy el lehetett volna intézni egy sima merénylettel is, ha úgy akarják. De nem. Az elnyomóknak nem ez volt a céljuk. Ők azt akarták, hogy mi örüljünk a vérengzésnek és továbbra is féljünk az araboktól. Most ugyebár Irán az új mumus, mert állítólag atomfegyvere van. Nem lennék meglepve, ha ugyanazon pénzügyi elnyomó kör támogatná az iráni atomprogramot, aki a médiában annak veszélyeiről traktál minket.
Tudnunk kell a valóságot kihámozni a hazugságok tengeréből, mert különben maradunk azok, akiknek szánnak minket: Rabszolgának, akinek nincs más szerepe, mint hogy termeljen és fogyasszon, csak egyet ne tegyen, ne gondolkodjon.

Forrás: http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_12_18__uzl5