Fényadó

Felkészülés a Változásokra

Magyarországról a vihar december 23-án ELVONUL!

Nem szereti a forint a vizes Holdat!
2011.11.25.

Ahogy várható volt, november 23. után ismét középpontba kerültünk. Árfolyamok rekord szinten, leminősítés és így tovább. Mielőtt megijednél, a következőről van szó...

A korábbi bejegyzésekből emlékszel még a Nap reflektor hatására? Amikor a Nap belép egy jegybe, akkor megvilágítja (vagyis színpadra hívja) annak uralkodó bolygóját.

November 23-án a Nyilas jegyébe lépő Nap - Nyilas országként bennünket világított meg. De mivel - s erről az előző bejegyzésben már olvashattál - a Jupiter jelenleg hátráló mozgást végez, ezért negatív értelemben. 

Színpadi hasonlattal élve a retrográd mozgást végző bolygó olyan, mint a színész aki elfelejti a szöveget... Ahogy egy színházban, úgy Magyarország esetében sem fog a jelenlegi helyzet katasztrófához vezetni.

Már csak azért sem...

..mert december 23-án a Jupiter végre irányt válts akkor a forint stabilizálódni, a bennünket érő negatív hatások pedig enyhülni fognak. Addig is:Nem szereti a forint a vizes Holdat!Az elmúlt hónapok megfigyelései azt mutatják, hogy vízes jegyben lévő Holdnál az árfolyamok jelentősen megemelkednek. (A forint negatív rekordjai - vizes jegyben lévő Hold állásnál következtek be!) 

A következő időszakokra érdemes lesz odafigyelni, hiszen a Hold ekkor vizes jegyben jár:december 1. 15 óra 46 perctől - december 4. 02 óra 52 percig


december 11. 14 óra 27 perctől - december 13. 22 óra 49 percig


december 20. 11 óra 34 perctől - december 22. 13 óra 04 percig


Várhatóan ezen időszakok valamelyikében lépi majd át az euró a 320 Ft-os határt.
Ennek ellenére sem szabad megijedned, hiszen minden vihar egyszer véget ér, - s a mi viharunk december 23-án biztos,

hogy elvonul!

Forrás: http://www.asztropatika.hu/blog.php?id=117

Soha nincs vége - Kiss Balázs Kunó

A fő szerepben most TE állsz. Ezért is nem jelentkeztem régóta, mert szerettelek volna meghagyni Téged a saját világodban, a saját életed tapasztalásában, tisztán, mindenféle segítség nélkül. Mert most a segítő, támogató szavaknak nincs értelmük, mindenkinek a saját életére kell figyelnie. Hagyjuk a nagy tanításokat, a millió és millió információt, mert nincs semmire sem szükséged, minden ott van Veled, ott van Körülötted – ott van Benned.

A csillagok közé nézve azt látom, hogy a Neptunusz most igen kitüntetett szerepben áll, mágikus (kvintill) fényszögekkel csatlakozik a felszálló Holdcsomóponthoz és a Jupiterhez: ez a belső megélések és a belső döntések ideje.

Minden pillanat, amit befelé figyelve élsz meg, most új utakat nyit előtted. Az oldásoknak még nincs vége a sejtszinten, mert a lélekben és szellemben hordozott terheket folyamatosan rakod le. Igen, ennek soha nincs vége, mert ha vége lenne a változásnak, akkor vége lenne a világnak. A változás örök, éppen ezért a folyamatosan tudatosodás és felismerés is örök. Ha ezt szenvedésnek éled meg, és hajtod a várva várt tiszta és fényes, tökéletes állapotot, akkor állandó feszültségben és elégedetlenségben fogsz létezni.

Mikor lesz ennek már vége?” – kérdezed. Soha, soha nem lesz vége, mert soha semminek nincs vége, mert minden végtelen. Amit tenni tudsz, hogy azon változtatsz, hogy MIKÉNT éled meg ezt az egészet. Hogyan éled meg a változást?

Az önmagad el-nem-fogadásából kiindulva, folyamatos marcangolások és türelmetlenségek közepette? Kérdezed, „mikor leszek már tiszta”, vagy pedig megéled és elfogadod a szenvedésnek látszó állapotokat, és azáltal próbálod meg kihozni a maximumot?

Fogadd el, hogy minden úgy van jól ahogy van, minden a világban. Minden, még az is, ami ellen igazságérzeted lángolásában küzdesz. Az örök elégedetlenség lengi sokszor körbe az embert. Elégedetlen vagy a világgal, a magyarsággal való bánásmód miatt, a kormány vagy a szomszéd miatt? Bármivel is elégedetlen vagy?

Fogadd el önmagadat, fogadd el életedet – és a világ is elfogadható lesz számodra. Az örök változtatni akarás pusztító ereje megöli az élet szépségének élvezetét. S amikor csak az elfogadásban létezel, akkor a változás megélése valójában olyan élményekhez, tapasztalatokhoz juttat, amelyek valódiak és leginkább: beteljesítőek. És ugyanoda fogsz elérkezni, hidd el, csak teljesen más úton.

Az egyik a szenvedés útja, a másik pedig a tudatos létezés és teremtés útja. Látszólag, az elme általi magyarázatokkal csak annak van értelme, hogy változtatni akarsz a világon, önmagadon. Ez a legnagyobb illúzió, ez a maya fátyla, ez a lepel, ami eltakar mindent.

Nem a világ, a körülötted lévő anyag a fátyol, hanem az, ahogyan ezt a világot nézed.

Nézz magadba, és felfénylik minden a látható mögött.

Tudom, ilyenkor az ember azt kérdezi „de hát hogyan is fogadjam el ezt a szörnyűséget, azt a szörnyűséget?”. Pont ez a lényeg, hogy minden szörnyűség egy tükör, amiről azt hiszed, hogy kint van, pedig bent. Minden. Nézz szembe ezzel magadban, lásd meg, hogy néha te is gonosz vagy, néha te is indulatos vagy, te is tudnál ölni, te is néha elvennéd mások dolgait – akkor, ha ez zavar kint.

A legmélyebbre kell most tekinteni – üzeni a Neptunusz.

Ezzel tudod aztán a változást elindítani, amit a Holdcsomópont szimbolizál. Mert kiléphetsz a szenvedésből, ha az elfogadást választod.

Az unio mystica, a minden Egy, a Neptunusz üzenete magaddal kezdődik: elfogadod-e magad teljesen? Teljes egységben vagy magaddal? Az unió ott van Benned?

Belépés a Tejútkapun - Kiss Balázs Kunó

Pünkösd a Szentlélek kiáradását szimbolizálja. Azt az időpontot, amikor Jézus és tanítványai szétváltak, és a Tanítványoknak önállóan kellett megmutatniuk életükön keresztül a krisztusi tanításokat.

A korábban tárgyalt feszítő, feszülő időszak így Pünkösdkor, illetve az utána következő Teliholdkor bontakozik ki (június 15), ami után a kiáradás, szétszóródás és a lebontás még erőteljesebbé válik. S mint minden lebontás egy másik oldalról nézve építés. Ezt kell megértenünk a mostani időszakban.

Amikor egy épületet lebontunk tégláról téglára, akkor keletkezik egy új, nagy halom tégla, ahová a régi téglákat pakoljuk. Ha ezt átlátjuk most, és megértjük, hogy a bontásnak tűnő időszak most valójában építés, akkor észrevesszük, hogy az eddig épületnek hitt valami volt a téglahalom, és most építjük a láthatatlanban az igazi épületet. Már azzal a tudással, hogy tudjuk, tudatosan tudjuk, hogy milyen épületet is szeretnék ezáltal felépíteni.

Mint ahogyan Pünkösd ideje arról szól, hogy a Húsvétkor megfeszített majd feltámadt Krisztus szétárad a világban. Ebben is látszik, hogy egy esszencia elpusztult, egy anyagi, fizikai léthez kötött energia eltűnt, majd létrejött a Krisztus-háló, a Krisztus-tudatosság. Ahogy a Tanítványok elindultak, hogy ki-ki a maga útján fejezze ki a benne élő krisztusi energiákat.

Ez vár most ránk: lebontjuk az anyagi létezésben gyökerező épületünket, és helyette építünk valamit, ami már másban gyökerezik, másról szól. De maga a lebontás által szerzett tapasztalatok számítanak, hogy mi alapján építünk.

- – -

Az Asztrológia és Asztrozófia általam beszélt nyelvén kifejezve ez igen izgalmasan tükröződik Pünkösd hetében. Június 15-én a Telihold és a Teljes Holdfogyatkozás valami hasonlót hoz el, mint amiről december 21-én beszéltünk (részletek itt).

A Holdfogyatkozás mindig a le-felszálló Holdcsomópontokon jön létre, amelyekben mindig megjelenik valamiféle karmikus-szerű üzenet. A szónak nem a karma értelmében, hogy ok-okozat, hanem abban, hogy honnan jövök és hová tartok, és e közben milyen utat járok be. Itt aktiválódik a látszólagos múlt és jövő kapuja, ezek tulajdonképpen válaszutak, afféle csomópontok, amelyeken áthaladunk. Kapuk.

A Kapu most kinyílik, mert az ősi, bennünk élő Mag lesz megszólítva. Emlékezni fogunk arra, hogy honnan indultunk el, és minden emberben egyre erősebben fog ragyogni az az egyedi esszencia, egyedi szín, amivel erre a nagy utazásra indult. (Nap-Merkúr-leszálló Holdcsomópont)

Tehát Beavatást nyerünk a saját életünkbe, énünkbe, hogy mit hozunk magunkból. És azért nem szeretném annyira a karma szót erőltetni, mert a karma abban a korlátozó értelemben megszűnt létezni, ahogyan korábban gondolkodtunk róla.

Ellenben létezik az, ami minden emberben egyedi, minden ember saját Magja, saját küldetése.

Ez fogjuk most aktiválni Pünkösdkor, illetve az azt követő Teliholdkor.

Mint ahogyan Krisztus tanítványai útnak indultak, így indulunk mi is, a Saját egyedi utunkon.

Így ez tehát egyben lebontás is lesz, annak a lebontása, ami nem Én Vagyok. Éppen ezért átélhetünk egyfajta hiányérzetet, feszültséget, frusztrációt, hiszen bizonyos részeknek hiányozni fognak a régi energiák, a régi minták. Ez hordozni fog egy impulzív töltetet.

Ugyanakkor egy másik szinten egy hatalmas megnyugvás és beteljesültség érzet fog eluralkodni, amivel érezni fogjuk, hogy az új és tiszta énünk most van alakulóban.

- – -

Teliholdkor a Nap a Nimród csillagkép fölött fog állni, együtt a Nimród csillagkép Koronájával. Ez tehát tovább erősíti a Beavatás üzenetét, amely elérkezik hozzánk az Égi Kapun, Tejútkapun, az Aurigán keresztül. A koronacsakránkon jön át a Tejút beavató fénye, amellyel kapcsolódunk az Isteni Tervbe, az Isteni részünkhöz. A Nimród és a Nap alatt a mélyben a Galamb csillagkép ragyog, amely a Békét és a Beteljesülést hozza el számunk!

Itt már elengedjük az anyagot egy szinten, ahogyan Nimród csillagkép alakjában is a Bikát lenyilazó Uralkodót látjuk. Itt az anyagi létezés lehúzó, visszatartó erők elengedés, a „régi energiák” elengedése a cél.

Elengedés.

De tudjuk, hogy ezzel egy új világot alapozunk meg. És mi döntünk, hogy mit helyezünk a fókuszba: azt a világot, amit lebontunk, vagy azt a világot, amit éppen építünk. Mert mind a kettő egyszerre történik. De Te döntesz.

Csillagüzenetek 2011.06.13-19. PAKSI ZOLTÁN

2011. június 17 – 18 – 19 –én éri el a Nap, a beavató koronázás égi helyét.
Már most érdemes erre felkészülni úgy, hogy legyen majd néhány percünk abban a három napban délidőben a Napmeditáció elvégzésére. A felkészülés során alkossunk egy belső, bármikor felidézhető színes képet arról, amit valóban szeretnénk.
Maga a meditáció nagyon egyszerű, ám rendkívül hatásos. A fenti három napban a delelő Nap felé kell fordulni csukott szemmel úgy, hogy a homlokunk közepével „legyünk jelen” a Napnak. Vállszéles terpeszben állva, egyenes gerinccel, laza vállakkal, s a szájpadlásunkra helyezett nyelvvel végezzük e gyakorlatot. Nyugodtan, lassan háromszor jó mélyen be-, és kilélegzünk, majd a homlokunk közepére helyezzük a belső képünket, melyet előzőleg már megalkottunk.
És pár percig, illetve amíg jólesik hagyjuk, hogy az immáron a Tejúton emelkedő Nap fénye ragyogja be a képünket, és az összes sejtünket. Pár perc az egész. A gyakorlat végén megköszönjük (a Teremtőnek, az angyaloknak, a szellemi vezetőnknek, vagy akinek kell, ez belül dől el) a meditációt.
Fontos, hogy 17-én, 18-án, és 19-én is végezzük el ezt a gyakorlatot, mert így igazán hatásos!

2011. június 20-án az elengedésnek, tehát a fölöslegessé vált gondolatok, szokások, félelmek elhagyásának kedvez az idő minősége.

2011. június 21-én éri majd el égi útján központi csillagunk a Nap, vándorlása legmagasabb pontját. A világosság teljes győzelméhez érkezünk el ekkor. Közép – európai idő szerint 19 óra 16 perckor (GMT: 17.16) lép át a Nap a Rák zodiákusi jelébe, tehát új korszak, a nyár veszi kezdetét.
A kezdet mágikus időszakában érdemes a „lencsemágiát” elvégeznünk. Már most érdemes beszereznünk a biolencsét, hogy a nyári időszakra is bőséget, szépséget, és egészséget varázsolhassunk magunknak.

Mivel esti órában éri el a nyári fordulat pontját a Nap, ezért 21-én 19 óra 16 perckor érdemes csendben, gyertyafény mellett elfogyasztani hét evőkanálnyi lencsét (hús nélkül!) úgy, hogy közben a tudatunkat annak a ténye hatja át, hogy az elkövetkezendő három hónap anyagi, testi egészséget, biztonságot és bőséget hoz el számunkra.

2011. június 22-én már a delelő nap idejében költsük el a hét kanál lencsét (csendben, gyertya mellett) miközben a gondolatainkat a lelki biztonság, egészség, és világosság képei töltik ki.

2011. június 23-án is a delelő Nap órájában fogyasszuk el a hét kanál lencsét gyertyafény mellett, befelé figyelve, de most a tudatunkban az emelkedő szellemi gyarapodás és világosság képei jelennek meg.

Ebben a mágikus három napban az egészség, a bőség, és a szépség üzeneteit hordozó lencse már a saját gondolati energiáinkkal, információinkkal telve segít emelkedni, s bevonzani a számunkra áldást hozó minőségeket, társakat, lehetőségeket.

2011. június 17 – 23-ig hét „varázsnap” ad olyan lehetőségeket, emelkedéseket, kiteljesedéseket, melyekkel nem csak önmagunk, hanem társaink életét is szebbé tudjuk tenni.
Úgy legyen! Úgy lesz! Így van!

KURZUSAJÁNLÓ:
Még korlátozott számban lehet jelentkezni a Soter klubban tartandó reflaxációs kurzusra. 2011. július 25 – 28-ig, hétfőtől csütörtökig, 17 – 21 óráig tart a képzés.

Az értünk is mozgó planéták az előttünk álló napokra vonatkozó üzeneteit, melyekkel együttműködve boldogabb életet élhetünk, a www.asztrozofia.hu –n, vagy a www.csillagtv.com –on nézheti meg.

ÁLDÁS KÍSÉR MINKET AZ ÚTON!

Csillagokban gyökerező - Kiss Balázs Kunó

Az előttünk álló két hétben, egészen a Nyári Napforduló időpontjáig a feladatok lesznek hangsúlyosak. A bennünk lévő különböző erőket magas szintre tudjuk emelni, és ebben a próbatételek lesznek a segítségünkre.

Ha tömören fogalmazom meg, a lényege minden történetnek az lesz , hogy képesek vagyunk-e ÁTALAKÍTANI és KÉZBEN TARTANI? A világ alakít át bennünket, vagy mi alakítjuk át a világot? Mi tartjuk kézben a dolgainkat, vagy a világ tart a kezében?

Ez lesz most a próba, hogy tényleg meg tudjuk-e ezeket valósítani? Éppen ezért szeretném felhívni Kedves Olvasó, a figyelmedet arra, hogy tekints most úgy az életed eseményeire a rád váró két hétben, mintha a Sors azt mondaná Neked: „Én tudom, hogy Te tudod, de most mutasd meg magadnak, hogy tényleg tudod-e”.

Asztrológiai értelemben rengeteg kvinkunksz és kvadrát az, amely ezt szimbolizálja, ám az egészre a koronát mégis egy messianisztikus feloldás, a Jupiter-Neptunusz szextil teszi fel, amely végül magában hordozza végletes szinten a feloldást. Erről részletesen Pünkösd idején fogok beszámolni.

Kígyótartó csillagkép

A próbákat pedig első sorban a Kígyótartó csillagkép mutatja, ahol most éppen a felszálló Holdcsomópont jár. Tehát a felismeréseket és a kivezető, felvezető utat most az ERŐK KÉZBEN tartása jelenti. Kí

gyótartó maga kézben tartja a kígyót, az alacsony szintű (pl. sátáni) erők szimbólumát. Kígyótartó uralja, irányítja és működteti ezeket. S csak azzal lehet megtenni, amit TELJES mértékben ismerünk. Amivel szembenézünk.

Ezért tehát a feladatunk most az, hogy nézzünk szembe a saját lelkünk mélységeivel csakúgy, mint a világban lévő sötétséggel. S ha ezt megtettük, akkor a világ félelmetes és sötét erői is eltűnnek, hiszen amit ismersz, az többet nem árthat neked.

Mindig arra gondolj: csak azért árthat Neked bármi is, mert nem ismered, nem érted.

A Kígyótartó csillagkép alatt a Skorpió csillagkép lapul, amely pontosan ezt

szimbolizálja: hatolj mindennek a mélyére, tárd fel a végtelent. A lélek rejtelmeinek feltárása az, ami most a megoldás kulcsát tartja. Említettem, hogy itt, a Skorpió – Kígyótartó csillagképek között áll a felszálló Holdcsomópont. Ezt súgja fülünkbe:

Az anyagból jövök, a lélekbe megyek. Hiába tudok már mindent az anyagi lét tapasztalatairól, most le kell hatolnom annak mélyére, mert ott van a megváltás, ott a felemelkedés. Az anyag szentségét a lélek mélységeiben kell átolvasztani, mert ezzel juthatok csak fel a Tejútra. Akkor, ha a biztonságot nem csak az anyagiban, de a lélekben is megtalálom. Amikor mindennek a mélyére le tudok hatolni, amikor megértem, hogy a lélekben sem bánthat senki, de ehhez egy hatalmas belső lelki utazásra van szükség.

Azok az égitestek, amelyek aktiválják (kvinkunksz) ezt a csomópontot, a Bika csillagképben járnak, felfelé tartanak a Tejútra. Ez mutatja azt, hogy a FELADAT most abban rejlik, hogy megmutassuk a teremtő, cselekvő erők által, hogy az ANYAGBAN (Bika) is képesek vagyunk alkalmazni a szellemi-lelki, spirituális és isteni erőinket.

Ez főleg a Kapcsolataink, Szerelmi életünk és a Belső Harmóniánk területein fog előbukkanni, tehát ezen területekre különösen legyünk tudatosak.

Nyilas csillagkép

A második, az ÁTALAKULÁS az, ami itt rejlik, mégpedig a Plútó képében. A Plútó is háromszor lesz aktiválva (kvinkunksz) a Bika csillagképből ebben a hónapban, tehát a feladat az átalakítás is lesz.

Át tudod alakítani az anyagi világot magad körül? Ez a feladat most, hogy képesek legyünk a fizikai világban működő erőinken egy hatalmas átalakulást véghezvinni.

Erről a korábbi írásokban nagyon sokat értekeztem, idén szinte csak ez volt terítéken, ám eddig pusztán elméleti szinten, hogy egyáltalán megértjük-e azt, hogy a világ nem határoz meg, hanem a világot mi határozzuk meg. És most itt a gyakorlat, a lehetőség, hogy ezt meg is mutassuk, hogy képesek vagyunk erre.

A Nyilas csillagkép mögött áll a Galaxis Szíve és a Tejút, s ennek csillagereje van most segítségünkre. Minden Fény a rendelkezésünkre áll, semmi más dolgunk nincs, mint gyökeresen átalakulni. Gyökeresen. Azaz a gyökereinket kell átalakítani, azt az alapot, amire eddig az életünket alapoztuk.

Mert mire alapult eddig minden? Arra, hogy van a fizikai világ, egy ország, egy város, ahová megszületsz, és mindenféle dolgot már elve készen kapsz: apát, anyát, rokonokat, szomszédokat, társadalmat, civilizációt. S valójában ez egy hibás alapzat, hibás gyökér. Mert ezeket mind az Én hozza létre. A társadalom, és a felé tartozó kötelezettségek valójában nem kívülről határoznak meg bennünket, hanem mi határozzuk meg őket.

Te döntöd el, mire fókuszálsz az életedben. Te döntöd el, hogy hogyan látod a világot. Ha azt hiszed, hogy Te készen kapod a világképet, amit alakítanod kell, akkor olyan vagy, mint a fa, aminek kifordultak a gyökerei, és már alig él. Ismerős? Valójában az igazi gyökér az, amikor Te alakítod a világképedet, összhangban a Mindenséggel.

Te alakítod a világot. Ne a társadalom csúcsán kezd, hanem ott, ahol erre hatni tudsz:

Önmagadban.

- – - – - – - – - – - – - – -

Tömören a lényeg tehát: feladatod az, hogy most a kézzel fogható valóságod szintjén is megmutasd, ne csak elméletben, hogy belőled fakad minden. Ahogyan az elején fogalmaztam, mintha a Sors azt mondaná Neked: „Én tudom, hogy Te tudod, de most mutasd meg magadnak, hogy tényleg tudod-e”.

Az egyetlen varázslata - Kiss Balázs Kunó asztrozófus

E héten elkezdi a Nap útját a Bika csillagkép szarvai között, felfelé a Tejútra. A Bika az anyagi létezés stációja, amikor is az Anyag megszentelődik a Szellem által. Ebben a szent stációban értjük meg, hogy a minket körülvevő anyagi világ nem pusztán atomok összessége. A Forrásból fakadó csodálatos dallam minden atomot átjár és élettel lehel teli, így varázsolja az egyszerű tárgyakat is a létezés kifejezésének eszközévé.

Ezen az úton, ahogy haladunk, arra érdemes összpontosítani, hogy felemeljük a Földi létezést a csillagfény létbe. Tehát nem elrugaszkodunk a földről, nem elhagyjuk az anyaföld biztonságát, a gyökereket, a fizikai létet: hanem átminősítjük azt. Nagyon nagy a különbség.

A mai „spirituális” világ egyik kulcs-problémája az, hogy az a képzet él, hogy a „szép és jó” spirituális tanokat nem lehet átültetni abba a világba, ahol a számlák és kötelességek, törvények és főnökök, munkahelyek és teendők léteznek. Ez a feladata MOST az embernek, hogy a hétköznapi életet a fénybe emelje – mint ahogyan a Nap jár a Bika szarvai között felfelé a Tejútra!

Nem létezik olyan, hogy fizikai lét és lelki élet. EGY élet van csak, amelyet bármilyen darabokra szét lehet szabdalni, de akkor rengeteg sebből fog vérezni, mint ahogyan vérzik most is. Itt az idő az Egybe emelkedésnek, hogy a törvények és az egység eggyé váljanak.

- – -

Ha a munkahelyeden nem végzel olyan munkát, amely emel és másokat emel, ha tudod, hogy „butaságokat” kell csinálnod, mert a főnököd azt mondja, vagy egyszerűen egy olyan világot szolgálsz, amiből egyébként már rég kiléptél volna, akkor valójában hazudsz magadnak, a saját tükrödbe nézel, és megerőszakolod saját magad. Ha az életkörülményeid nem találod igaznak, de ha spirituális helyeken és társaságokban jól érzed magad, majd „visszamész” a szürke „valóságba”, akkor tudhatod, hogy éppen valami hatalmas hazugságban veszel részt!

Mert EGY világ van, nem lehet olyan, hogy bizonyos helyek és cselekedetek „jók” és bizonyos cselekedetek, történések meg „rosszak”. Ez egy szétszabdalt egység nézőpontja.

A világ és az élet, a Földön és mindenütt MINDEN SZINTEN lehet beteljesítő. Ezt csak elhitették Veled, hogy nem, hogy Téged érni fognak olyan dolgok, amikről nem tehetsz, és el kell szenvedned.

Tudom, hogy most egy részed nagyon tiltakozik ez ellen, és a józan eszed kiabál és ezer és ezer érvet sorol fel ezt megcáfolandó. Én mégis azt mondom a lelkem legmélyéről előtörő teljes Hittel, hogy pedig „De”. Ez a világ, itt a Földön lehet minden szinten teljesen beteljesítő. Nem jó vagy rossz. Hanem beteljesítő.

Amikor minden Rólad szól, mindenhol és mindenkivel egymást erősíted. Amikor nincsenek gondok – csak lehetőségek önmagad megtapasztalására.

S most, ezekben a napokban minden erről fog szólni körülöttünk: Felvisszük a Földet a Tejútra, ott egyesítjük!

A Bika szarvai fölött az Auriga csillagkép Tejútkapuja vár Téged, ha szeretnél rajta belépni. Az Egységbe. Itt a Földön.

S aki nem hiszi, járjon utána!

- – - – - – - – -

E héten szerdán, azaz június elsején Újhold ismét arra hívja fel a figyelmünket, hogy eljött az ideje a szelektálásnak, a tisztító kúrák elkezdésének, és a megújulásnak. Ám mindezek mellett még egy nagyon fontos üzenet sugárzik ide a Szűz csillagkép méhéből, a Szaturnusz bolygóval karöltve (Szaturnusz trigon a Nap-Hold kapcsolathoz).

Szaturnusz a fókusz és az összpontosítás égiteste is egyben, amely azt tanítja, hogy szépen lassan lépésről lépésre vegyük észre önmagunkban azokat a részeket, amelyeknek eljött az ideje, hogy eltűnjenek életünkből. A ragaszkodás ellentéte is egyben, s minél jobban ragaszkodunk valamihez, ami már régen nem minket szolgál, akkor annál jobban érezzük annak szorító erejét.

S most ez az anyaság-szülőség illetve a gyermekekkel kapcsolatos. Minden szülőnek és gyermeknek szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy azok a „problémák”, amelyek az elmúlt pár héten jelentkeztek a “családdal” kapcsolatban, mind HATALMAS tanító jelleggel bírnak. A gyermekek csak azt tükrözik vissza, amit tőlünk tanultak-láttak. Ők azonnal felhívják a figyelmet azokra a pontokra, ahol nem vagyunk teljesen időtállóak. Így bárminemű „nehézség” van jelen most életben nem csak a gyermekinkkel, hanem a szülőkkel, akkor tudnunk kell, hogy ezek a „nehézségek” hatalmas beavató erővel bírnak számunkra!

Tehát nem csak a gyermekekhez, hanem a szülőkhöz kapcsolódó viszonyban is a feloldás ideje érkezik el akkor, ha képesek vagyunk meglátni, hogy valójában milyen lépés az, amelyet nekünk kell meglépni. Nem a gyermeket kell nevelni, nem a szülőt kell hibáztatni a minket ét sérelmekért… Mindegy, kinek van igaza.

A lényeg, hogy meglássuk azt a lépést, amit ez a helyzet tanít, amit meg tudunk lépni.

Ez utóbbi mondat nem csak felétlenül bármilyen szülő-gyermek viszonyra értendő, hanem magának ennek a hétnek ez az üzenete:

Meglássuk azt, hogy az  élethelyzet, amiben MOST vagyunk, mit tanít és milyen egyetlen pici apró lépést kell megtennünk a Mostban.

Mert valójában mindannyian a gyermeki lét felé tartunk, ahogy öregszünk. Ahol gyermekien élünk a Földön, összeköttetésben éggel és földdel. Tudatosan.

ÉGI UTAK CSILLAGÜZENETEI 2011.05.30. - 06.05. Az Idő. PAKSI ZOLTÁN

Egyre erősödő biztonságérzetről, nyugalomról és növekvő harmóniáról számolnak be sokan, akik figyelemmel kísérik csillagüzeneteink segítségével az égbolt jelzéseit. Ezek a változások törvényszerűek, hiszen égi társaink olyan kiszámíthatósággal járják útjaikat, melyre földi létező nem igazán képes, mégis, itt élő emberként, a lelkünk mélyén ezt a kiszámíthatóságot várjuk társainktól. Kollégánk váratlanul lebetegedhet, s így több munka hárul ránk, barátunk félreértheti az előre megbeszélt találkozó időpontját, s hiába várunk rá, és persze a mobilját is pont most felejtette el bekapcsolni…., de mi is késhetünk, félreérthetünk, így a bizonytalanság, mint izgalmi, feszültségeket létrehozó és azt fenntartó állapot, észrevétlenül életünk szerves részévé vált.
A Jupiter azonban soha nem gondolja meg magát, hanem jól kiszámíthatóan járja köreit a Nap körül, mint ahogyan a Szaturnusz is nyugodtan, lépésről – lépésre haladva ballag bolygórendszerünkben. A Vénusz sem gondolja meg magát, egy váratlan ötlettől vezérelve, hogy kipróbálja azt, vajon milyen is lehet egy másik csillag körül keringeni. A kozmosz szó, rendet jelent. Ennek a rendnek a biztonságát, az örömét vonzzuk be azáltal, hogy figyelemmel kísérjük és hasznosítjuk, alkalmazzuk égi társaink üzeneteit, jelzéseit.

Legújabb filmünkkel is ezt a kozmikus rendet kívánjuk szolgálni, hogy minél több társunk földi élete valóban harmonikus, és biztonságos lehessen.Változás. Az időnek köszönhető egyik leglényegesebb tapasztalatunk, az átalakulás, a változás élménye. Hol van már az a csecsemő, aki egykor voltunk? Hol van az iskolában izguló kisdiák, akiben egy rossz osztályzat akár a „világgá menés” gondolatát is felébreszthette? Hol van az első szerelem? Az első csók élménye? Hol van az első csalódás világvége hangulata?
És hol van az a nemzet, akinek Boldogasszony hite arról szólt, hogy az asszonynak a családban boldognak kell lennie, mert így lesz erős az Ő aurája, mely valóban védelmezni, óvni tudja a családot?
De hol van a pont hét esztendővel ezelőtti énem? Állítólag sejtjeink teljesen kicserélődnek hét év alatt. Ezek szerint a folytonos átalakulás, véget érés, de a megújulás lehetőségeit rejti életünk. Az egykori tapasztalások, konkrét élmények mára emlékké alakultak, s attól függően, hogy örültünk nekik, vagy bánkódtunk miattuk, a fény, vagy a keserűség információját hordozzák bensőnkben. Az utóbbiak a betegségek legfőbb okai. Eseményeinket, tapasztalatainkat azért éljük át, mert ezekből tanuljuk meg az igazán lényeges, a személyünknek szóló tanításokat. A tudás = tapasztalat. Itt válik érthetővé a Megváltó azon üzenete, melyben azt mondja, hogy ne ítélj, hogy ne ítéltess! Ezt többnyire úgy értjük, hogy fogadjuk el társainkat olyannak, amilyenek, de van ennek a tanításnak egy mélyebb, önmagunkra vonatkozó síkja is. Saját életünk történéseit se ítéljük jónak, vagy rossznak, mert minden történésünk értünk van, tanít minket. A megítéléssel, főleg a rossznak ítélt élményeinkkel zárjuk el leginkább az abban az eseményben rejtőző tanítást. Így megértés helyett megítélés születik bennünk, tehát a tudás egy magocskájától fosztjuk meg önmagunkat.
Ehhez a tudáshoz, ehhez a tanuláshoz pediglen az emberi létezésben szükséges az idő. Hogy végül, még ha utólagosan is, de jussunk el a megértéshez. A gyógyító ember a kezelések, a gyógyítások alkalmával nem csak normalizálni akarja a testi funkciókat, hanem segít abban is, hogy a beteg társa megértse életének az összefüggéseit ebből a szempontból is. A reflaxációs kezelés lényeges része a talpmasszázs. Nem csak azért, mert a talpunkon minden szervünknek megtalálható a reflexpontja, hanem azért is mert ahogy járjuk az utunkat, sorsunk súlya a talpunkra nehezedik, így spirituálisan is megnő talpunk jelentősége. Nem véletlenül hatékonyabb a talpmasszázs, mint például a tenyérmasszázs. Asztrológiailag a lábfejek, és a talpak a Halak jeléhez tartoznak. A Halak az összegzés szimbólumaként jeleníti meg a megértés fontosságát. Röviden tehát a számvetésből, az összegzésből születő megértés lehetőségét élhetjük meg életünk Halak stációiban.
A Halak változó minőségű jelét a Jupiter és a Neptunusz uralja. A Jupiter a tudás, a bölcsesség, míg a Neptunusz a spiritualitás, a mélylélek princípiuma, tehát a megértés itt már nem csak értelmi, hanem érzelmi szinten is megvalósul.

Az Idő. Talán azért teremtettük, hogy megérthessük a változást, hogy felismerhessük a változásokat mozgató állandó törvényeket. Így rohan mozdulatlan, így mozog egy helyben, pontosabban EGY helyben az életünk. És mindez értünk. Érted?

A Teremtés két hete – II. rész - Kiss Balázs Kunó

Az írás előzménye itt található: http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/teremtes/

Folytassuk tehát azzal, hogy mit üzen a Mars számunkra a Kos csillagkép fejénél, a Merkúr-Vénusz-Mars teremtő hármasában.

Az Erő

A Mars az erő: minél több mindent győzünk le, annál erősebbnek érezzük magunkat. Ha ezt a küzdelmet a világ ellen fordítjuk, és másokat arra használunk, hogy önmagunk erejét bizonyítsuk, akkor sosem ismerjük meg igazán, mire vagyunk képesek. Ám ha másokat elkezdünk emelni, netán önmagunkat elkezdjük emelni, akkor az erő arra fog irányulni, hogy „felfelé” törjünk, és nem lefelé húzzuk magunkat vele. Mert az önzés és az elhatárolódás irányába hatunk vele akkor, ha a többi embert vagy, a külvilágban látható dolgokat akarjuk magunk alá gyűrni.

Amikor kitörünk saját rendszerünkből, akkor tulajdonképpen egy új rendszert hozunk létre. De kell egy erő, ami véghez viszi ezt a kitörést, s ez a Mars. S a kitörés után az új rendszert létre is kell hozni, ez a Mars teremtő ereje, amely a birtokunkban van, és most a Merkúr és Vénusz által egy csodálatos összhangban aktiválódik.

Tehát érdemes megkeresni azt, hogy miből tudsz kitörni, mint ahogyan a kis magocska a Földben szétreped, és kibújik belőle a csíra, majd kifejlődik a növény. Az anyaföld most jelen van, a Vénusz által. A Teremtő Idea lehozható a Merkúr által. A Mars pedig az erő, amivel a mag szétrepeszti a burkát, és növénnyé válik, termést hoz, magokat hint.

S látható, hogy a magban ott rejlik az egész növény egy esszenciális szinten elkódolva. Erre utaltam előző írásomban, hogy olyat tudunk megteremteni és kihajtani életünkben, aminek a Magja bennünk van. Esszenciálisan jelen van.

Tehát csak elő kell hívni, csak arra kell fókuszálni, ami Bennünk van!

A Lélek

Már egyedül a Víz hiányzik csak, hogy a Teremtés teljes legyen, hiszen a Föld, Tűz és Levegő jelen vannak. Nos, a Víz a Hold képében érkezik el, ami áthatja lelkével ezt a hármas egyesülést, mégpedig nem is akárhogyan.

A Galaxisunk dobogó szívéből, Fénymagokat nemző közepéből, a Plútó mindent átalakító erejében megmerítkezve kapcsolódik (trigon) 20-án ehhez a Teremtő Esszenciához. A Nyilas csillagképben áll együtt a Hold a Plútóval, és ez hívja elő az Szentlélek misztériumát, a Plútó kapuján áthaladva tör elő a pusztulás után az új élet. Ez az új élet fog most kisarjadni, ami nem akárhonnan, hanem a Galaxisunk közepéből van megtermékenyítve! Ez egy olyan kozmikus csoda, amelyre minden létező a Földön ráérzékelhet, és megteremtheti a SAJÁT valóságát.

A Saját életét, a saját Én-ideából létrehozva. És ahogy mindenki elkezdi Önmagát teremteni, ekkor tudunk egymáshoz kapcsolódni a teljességben, ekkor tudjuk létrehozni az Egyet.

Mint ahogyan egy erdőben minden fa, minden fűszál a maga rendjében növekszik: mégis így jön létre az erdő! Amely millió és millió életnek ad otthon, természetes rendjével működik a látszólagos kuszaságban. S minden mag az erdőben Magában hordozza saját erejét…

Az Én

S utoljára hagytam talán a legfontosabb Teremtő Szimbólumot, a Napot. A Plejádok (Fiastyúk) csillaghalmazát pénteken elérő Nap ezáltal a Teremtés legmagasabb oktávjába lép egészen hétfőig. A Bika hátán kotló Fiastyúk az anyagi teremtés, termékenység üzenetét adja át, ezzel kerülünk most kapcsolatba. Ez a teremtés most arról szól, hogy Valódi Önmagadat, a teljes szabadságban Teremtsd meg! (Uránusz-Nap szextil) Itt olyan minőségű szintlépésről és egyben lehorgonyzásról van szó, ami által az Ég és a Föld kapcsolódik, most már nem külön-külön, hanem egyben!

Eljött a szétválasztottság idejének a vége.

Eljött az az idő, amikor nem eggyé vált az Ég a Földdel, és most már itt zajlik minden, ebben az EGY térben. Az EGY térben (Neptunusz kvadrát), amiben Egy vagy.

Ennek a Megteremtéséről beszélünk. Az Egy-ség megteremtése belül, önmagunkban.

A Teremtés két hete – I. rész - Kiss Balázs Kunó

A május 17-i 10milliószoros teremtő nap csak a nyitánya annak, hogy fokozottan odafigyeljünk az elkövetkező két hét során arra, hogy mire fókuszálunk életünkben: azaz mit teremtünk. Május 21-22-23 napok során olyan égi konstellációk lesznek a csillagos égen, amely arra hívja fel a figyelmünket:

Ember, nézd meg mi vagy, és hozd létre!

Ami Teremtés szimbólum csak van az Égen, az most mint aktiválódik. Május végéig folyamatosan legyünk ennek tudatában és éljünk ezekkel az erőkkel! Természetesen nem csak a csillagos ég, de a Maja Naptár is erről üzen számunkra. Ma, május 17-én, a tízmilliószoros teremtő napon léptünk az új 13 napos Hullámvarázsba, amelynek neve: Sárga Mag Hullámvarázs. Szintén a teremtésről, a Mag elültetéséről szól!

Nézzük, mit látunk az Égen, mit tükröz számunkra:

A Merkúr-Vénusz-Mars hármasa belépett a Kos csillagkép fejének erőterébe, amely a Teremtő Gondolatokkal, Ideákkal való kapcsolódást jelenti. A Kos csillagkép a Tarot Mágus kártyájával analóg, tulajdonképpen magával a Teremtéssel. Itt jelenik meg az Idea, amely végtelen és nem megtapasztalható: itt indul el a vágy, hogy az Ideát kibontsuk és megteremtsük.

A Tudat

A 23-ig itt álló Merkúr pedig ebben nagyon megerősít bennünket: most van itt az ideje annak, hogy tudati szinten kapcsolódjunk ahhoz az Ideához, amit szeretnénk megvalósítani. Azaz a hét végén mindenképpen érdemes időt szánni arra, hogy gondolatban elképzeljük azt, amit szeretnénk megvalósítani az életünkben. De ne a jövőre fókuszáljunk, hanem keressük meg ennek az Ideának a gyökereit a múltunkban és leginkább a Jelenünkben. Olyat létrehozni, ami nem létezik, nem lehet. :) Hiszen minden Van. Éppen ezért az Új Világ, Új Élet létrehozásán munkálkodva a Bennünk lévő Magból induljunk ki, ami a Szívünk közepéből ered, ami ott rejlik bennünk. Ezt a magot fogjuk most kicsíráztatni, ám ehhez MAGUNK számára fogalmazzuk meg, hogy mi az, ami a világban beteljesítő lesz számunkra.

Érdemes ennek „hangot adni”, azaz papíron, szóban, festményben, táncban, vagy bármilyen önkifejezési formában, mert a tudati rögzítés egyik fontos feltétele a Teremtő Idea létrehozásának. Aki nem híve a papírcetlik és papírlapra pontokba szedett listák megoldásának, egyszerűen csak fogalmazza meg valakinek, hogy pontosan milyen Világ az, amit Ő szeretne létrehozni. Mi az alapja? Mi az Alap Ideája az Életnek? Mi legyen a Most létrejövő Új Élet alapelve? Miből fakadjon?

Ezen gondolatok és megtartásuk segít a Mostban megtalálni ennek az életnek a gyökereit. Még egyszer hangsúlyozom, ne a jövőt képzeljük el, mert csak a Most létezik. Ezért tehát arra fokuszáljunk, ami MOST is jelen van valamilyen formában életünkben, amit erősíteni és lehorgonyozni szeretnénk.

Az Egyensúly

Magában a Teremtésben a Merkúrral együtt álló Vénusz-Mars páros van nagy segítségünkre. Ezek a két pólusú teremtő erők szimbólumai, amik most együtt állnak a Kos fejénél. Azaz a Teremtő Idea megvalósul, létrejön. Ennek csúcsa a már említett 21-22–i hétvége, de egész májusban jelen van ez az erő.

A lényeg itt, hogy belülről fakadóan, önmagunkkal Harmóniában, az Isteni Összhangzattal harmóniában alkossunk. Ne önös érdekből, mert az megbosszulja magát. S ami a legfontosabb talán, ne „jó” dolgokat hozzunk létre! Ne a „rossz” dolgokat tüntessük el. Már csak azért is, mert az Univerzum nem ismeri a jó és a rossz fogalmát. Csak azokat a dolgokat ismeri, ami kifejezi a Én-t vagy sem. S ez a földi és spirituális civilizáció (és most nagyon figyelj) abba bukik bele, hogy kikiált általános dolgokat jónak vagy rossznak, amelyek bizonyos embernek beteljesítőek, bizonyosnak pedig nem. Így a „jó” és a „fény” és „szeretet” zászlaját lobogtatva indul el az ember útjára, és nem veszi észre, hogy ami tízmillió embernek lehet, hogy jó, az neki magának nem az. És a „boldog élet” meghatározhatatlan – vagy éppen a társadalom által meghatározott – fogalmáért küzdve visz végbe az ember önpusztító és nem beteljesítő dolgokat.

Ezért figyeljünk arra, hogy mit is teremtünk. Az TÉNYLEG BETELJESÍTŐ számunkra? BIZTOSAN ABBÓL TANULUNK A LEGTÖBBET, ha van pénzünk? Biztos abból tanulunk a legtöbbet, ha karcsúak vagyunk, van szuper párkapcsolatunk? Tapasztalatom szerint ezekre a kérdésekre általában „nem” a válasz.

A világ részben azért tart itt, mert a „jó” dolgokat akarta megvalósítani, de nem vette figyelembe azt, hogy minden Ember egy külön világ, ahol más és más az, ami Beteljesítő számára.

Ezért szeretném most erre felhívni a figyelmet, hogy a megszokott teremtéseink helyett (ami nézzük meg hova vezetett :) ), most keressünk meg valamit, ami már jelen van életünkben, és arra fókuszáljunk.

Mondok egy példát: ha mondjuk „borzalmas” párkapcsolatban élünk, és szeretnénk végre találkozni az Igazival, akkor ne azt képzeljük el, hogy milyen lesz majd az igazi szuper párkapcsolatunk. Mert az sose fog eljönni ebben a formában. Hanem keressük meg azt, hogy a JELENLEGI PÁRKAPCSOLATUNKban mi az, ami üdvözítő számunkra? Mi az, amiért ezt éljük? Keressük meg ezt a csírát, és ezekre fókuszáljunk, ezt erősítsük! És így tovább az élet minden területén.

A Vénusz tehát erre hívja fel a figyelmünket: egyensúlyban önmagunkkal, szerelemben önmagunkkal!

- – -

A Mars pedig mutatja, hogy az Erő is megvan Bennünk ahhoz, hogy létrehozzuk az Ideát, amit szeretnénk megvalósítani!

Erről, és a – talán legfontosabb – Nap üzenetéről holnapi írásomban beszélek részletesebben. S ami az egészre a koronát felteszi, az maga az Áldozat lesz, ami most a Kulcs a teremtésben. Ezt a pénteki előadáson szeretném részletezni számotokra, amiről feltehetően videofelvétel is fog készülni.

Képezz tartalékot! Buzsáki Gábor asztropatikus

2011.05.18.

Ha a világ eseményeit figyelemmel kíséred, magad is tapasztalhatod a Plútó ismétlődő hatásait. Hátráló mozgásából eredően az általa korábban kiváltott hatások, most újra felelevenednek...

..elég csak Görögország euroövezetből való kilépésének szándékára, vagy a néhány hete ismét fellángoló Tunéziai zavargásokra gondolnod.

A hátráló (retrográd) mozgást végző bolygók ritkán váltanak ki komoly következményekkel járó eseményeket - inkább csak a lehetőségeket felvázolva: ijesztgetnek.

A Plútó ijesztgetése augusztus 26-ig tart. Ekkor lépi át ugyanis a bűvös 5 fokos határt, s kezdi el az október 10-ig tartó utolsó felvonását. Vagyis, van még néhány hónapunk a felkészülésre!

Az előjelek alapján feltételezhető, hogy a Plútó ijesztgetései az 5 fokos határhoz közelítve, egyre valóságosabbá válnak (aggasztó pénzpiaci hírek, folyamatosan emelkedő valuta és csökkenő részvény árfolyamok, vízproblémák stb.) Ezeket a folyamatokat ugyan befolyásolni nem tudjuk, viszont felkészülni rá - IGEN!

Elegendő felkészülést jelenthet az, ha a Plútó utolsó felvonására (augusztus 26. - október 10.) tartalékot képzel. Vagyis október 10-ig lehetőség szerint kerüld el a szükségtelen kiadásokat...

Előzetes:
Egy kis szünet után - a következő bejegyzésben, amit várhatóan az Asztropatika új oldalán olvashatsz majd, megnézzük a Plútó október 10. után várható hatásait. Érdekes lesz, ugyanis mindamellett, hogy végre elindítja a gazdaság motorjait - egy kis ízelítőt is ad abból, ami 2024-től vár ránk...

Forrás:http://www.asztropatika.hu/blog.php

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő