Fényadó

Felkészülés a Változásokra

Asztropatika és az égbolt díszei

Fényünnep 2011 - Kiss Balázs Kunó

Téli Napforduló a Fény ünnepe, a Fény születése – ennek szimbóluma a keresztény világban a Karácsony ünnepe, a Megváltó születésén keresztül szimbolikusan a Belső Fény létrejöttét ünnepeljük. Évről-évre összegyűlünk a szeretet nevében, és valami csodát viszünk végbe: egy napon több millió, több milliárd ember a Szeretet és Elfogadás jegyében él.

Légy Üres Edény – a Fény ekkor születik meg Benned

Az idei Napforduló december 22-re esik, reggel fél hétkor jár „legalacsonyabban” a nap, ekkor a legmagasabb a belső világosság – és maga ez az ünnep tulajdonképpen erről szól.

Csütörtök reggel tehát érdemes „megállni” egy pillanatra, egy elcsöndesedés keretén belül arra fókuszálni, hogy kinyitjuk szívünket. Csöndesedjünk el, ne akarjunk semmit, ne kérjünk se bőséget, se nyugalmat, se tudatosságot – egyszerűen csak legyünk egy üres kehely, amibe tölteni lehet. Egy befogadó üresség, amiben gyökeret ereszthet a fény. Mert minden kicsi akarat, kívánság, gondolat sokszor mint egy apró kavics a tóba vetve, hullámokat vet. Éppen ezért az üresség állapota, a szándék nélküliség az, ami táptalaja a Fény befogadásának.

Amikor nem csinál mást az ember, csak Van, jól érzi magát a bőrében, nem akarjaelengedni a gondolatokat, nem akar üressé válni. Csak van, befogad, csöndesen létezik. Ekkor olyan belső tartalmak, megélések bukkannak elő, amelyet szavakba nem lehet önteni, gondolatokkal nem lehet megfogalmazni. Érdemes tehát 22-én reggel egy nyugodt fél órában ezt megélni.

Megélni, hogy a Fény belül növekszik, a Csöndben megfogalmazódik. Akarat és szándék nélkül.

Ezzel tulajdonképpen legyökereztettük azt az elképzelhetetlenül magas rezgésű Fény-erőt, amely az idei Napfordulókor megjelenik. Nézzük meg ennek égi hátterét.

Napforduló hatalmas energiákkal

Ami különlegesség teszi a 2011-es napfordulót, hogy amikor a legmagasabban rezeg a belső fényességünk, azaz a látható világban ekkor jár legalacsonyabban a Nap, ekkor a központi fényes csillagunk 4 – azaz NÉGY – égitesttel fog fényszög-kapcsolatba  kerülni. Egyszerre, pont, mint ha valami csodálatos égi hangszeren egyszerre szólalna meg egy különböző szólamú hangzat.

A Nap a Jupiter, Szaturnusz, Uránusz és Neptunusz bolygókkal alkot sorrendben trigon, szextil, kvadrát és szextil kapcsolatot. (A Vénusszal pedig még egy decil-t is)

Meg kell mondani, ez igazi ritkaság, nem is tudom, hogy az írott történelem során létezett-e valaha ilyen konstelláció – de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy ráadásul ez PONT a Napforduló idején jön létre. Tehát ez FÉNY, ami most születik, igencsak HATALMAS energetikai lenyomattal bír az égitestek tükrében. Nézzük meg mit üzen nekünk a 2011-es Fényünnep!

Hit, Bőség, Igazság

Egy korábbi, ingyenesen meghallgatható előadásban rengeteget beszéltem a Jupiter üzenetéről, érdemes újra hallgatni, mert az üzenet nem változott, csak erősödött, és 2012-ben zárul le.

http://csillagmag.hu/tudatmag/audio-szegedi-mag-eloadas-hanganyaga/

Tömören azt lehet elmondani, hogy a HITünkben most hatalmas erő rejlik, amivel teremtjük az Új Dimenziót, az Új Tudatosságot. Ezért nagyon fontos, HOGYAN is látjuk a világ igazságait, a világ rendjét? Képes vagy működtetni az ELFOGADÁS teljes állapotát, és ebből kiindulva cselekedni? Az elfogadás nem azt jelenti, hogy ne tegyél semmit birka módjára, sőt! Fogadd el, ítélkezés nélkül… el tudod fogadni a mai világgazdasági helyzetet? A Magyarság jelenlegi helyzetét? HISZEL abban, hogy minden rendben van? Működik ez a hit az életedben? Vagy csak a szenvedést, a problémát és a nyomorúságot látod?

Nagyon fontos, hogy most Karácsony tájékán a hited mindennél erősebb legyen. Ez azért is fontos, mert 2012-ben, ami nem a világ végét, hanem a világ átalakulását hozza el, Te milyen világba szeretnél átalakulni? Ezért ez a HIT, amivel teremted az Új Dimenziót, kikezdhetetlen legyen.

Elfogadó, szeretetteljes, megengedő – és ez fog átrepíteni. Ne megalázkodó és kishitű – az itt fog tartani.

Mi a TE igazságod? Csakis a Tiéd? Amit nem olvastál, nem mástól hallottál, hanem amit a Szívedben érzel?

Ha ezt megtalálod, egy kis gyémántként helyezd el Szíved mélyén a Napforduló és Karácsony idején.

Valódi az életed? Állíts a fókuszon!

A Szaturnusz egy szextil fényszöggel kapcsolódik a Napforduló idején a Naphoz, üzenetében elhozza egy magasabb rendű VALÓSÁG létrejöttét. Mi az illúzió az életedben? Mi nem valódi az életedben? Érdemes most ezt megfogalmaznod, elgondolkodni ezen.

A sárga csekk az asztalodon az, ami meghatározza az életedet? Vagy egy mellékzönge, ami nem jelent számodra semmit, jön megy a sárga csekk, mindenféle megakadás és erőlködés nélkül?

Te mire alapozod, mire helyezed az életedet? Mi számodra Időtálló, mi valódi? A kormány és a világgazdasági helyzet? Vagy az, hogy szeretetben élj?

Nehéz kérdések ezek, mert hallom, ahogy a beléd nevelt kódok máris válaszolnak, hogy bizony hogyan tekinthetnéd nem valódinak a kormányt, ami hoz egy csomó döntést, ami meghatározza az életedet… Tudom, hogy nehéz ennek elfogadni a nem-létét. Itt csak az a kérdés, hogy el tudod-e hinni azt, hogy lényegtelen, hogy milyen a látszatvilág, ha Te belül másra alapozod az életedet…

Mert e felé tartunk – amikor Te vagy a meghatározó, és nem téged határoznak meg.  Pródáld ki nyugodtan, hogy háttérzönge számodra a „válság” és a „kormány” különböző döntései, az anyagi helyzeted… Mind egy képen, egy csodálatosan összetett festményen:

Mire fókuszálsz?

Mit akarsz meglátni ebből a festményből? Mindig van választásod – bár lehet, hogy ezt most még nem éled meg, de minden út az első lépéssel kezdődik. Ha csak azért nem indulsz el egy úton, mert a körülötted élők nem mennek arra, akkor sosem tudod meg, hogy működik-e. Próbáld ki, tapasztald meg. Fájdalmas lesz először, de a Valódi vár rád, ha sikerül átállítanod a fókuszt életedben.

Mitől függ a Szabadságod?

Az Uránusszal létrejövő kvadrát fényszög üzeni a Napfordulókor, hogy a Saját Szabadságodért bizony lépéseket kell tenned. Nem fog a sült galamb a szádba repülni. De ha a szándék megvan, és nem sültet és nem galambot vársz, akkor el fog érkezni hozzád. Csak légy nyitott minden.

Talán el sem tudod képzelni, hogy a nyitottság sokszor milyen nehéz – próbáld észrevenni életedben, hogy mikor nyílsz meg egy új idei, egy új ötlet, egy új lehetőség, egy új ruha, egy új szín, egy új ember felé. Mikor határolod el egyből magadtól?

Márpedig, az Univerzum rendje az örök változás, az Örök Új megtalálása. Ehhez nyitnod kell, s az Új világ, amit annyira szeretnél akkor fog eljönni, ha TE a SAJÁT életedben tudsz nyitni. Kis apróságokat.

Ezért az Ég azt sugallja, hogy nyílj meg most, tegyél olyan dolgokat, amiket nem tettél még meg. Fektess ebbe erőt. Legyen az bármi. Menj el egy olyan helyre, ahol még nem jártál.

Ünnepeld úgy a Karácsonyt, ahogy még sosem ünnepelted! Ahogy NEKED jól esik!

Légy Te a Szabadságod meghatározója – és ne azt nézd, hogy mitől akarsz megSZABADulni. Mert akkor az rabságban tart, és nem leszel sosem szabad. Tehát nem SZABADULNI kell, nem ez vezet a szabadság felé.

Mondd meg Te magadnak, hogy mitől vagy szabad.

Félelem vagy Egység

A Neptunusz többek között pont ezt a két rezgést szimbolizálja: félelemben élsz önmagadtól és másoktól, vagy egységben élsz önmagaddal és másokkal? A Nap-Neptunusz szextil arra ösztönözz, hogy hozz létre egy magasabb rendű egységet önmagadban.

Lépj ki a kollektív tudatalattiból, a kollektív tudatlanságból. Mered? J El sem tudnád talán képzelni, hogy abból a kollektív tudatalattiból, amihez most csatlakozol, milyen rezgésekben vagy nap mint nap. A család, a népcsoport és a Föld össztudatossága elhagyható, illetve átalakítható. Amikor már nem csatlakozol hozzá azért, mert biztonságra van szükséged, mert a többi ember mutat neked példát, a többi ember mutatja meg mit hogyan csinálj. Ekkor egy új tudatréteghez fogsz csatlakozni, egy TELJESEN szabad és nyitott, blokkolás és gátlás nélküli tudatrétegbe, ahol mindenki szabadon nyíltan megmutatkozhat.

Ez egy döntés a részedről: kiszállsz ez a TV és az újságok által sugározott állapotból, kiszállsz-e a régi mintáidból, és képes vagy egy egységet megélni MAGADON BELÜL?

Így jön létre az Unio Mystica, a Minden Egy állapota egy magasabb rezgésszinten. Ahol nem a jelenlegi kollektív tudattalanba csatlakozol, ahol háborúk, éhínség, tudatlanság, félelem, önzés és rettegés az úr. Te választasz.

Nézz szembe magaddal, TE hol táplálod a félelmet és az agressziót!

Nézd meg milyen továbbküldözgetős emaileket küldesz tovább. Nézd meg milyen „hírekkel” találkozol. Nézd meg milyen emberek vesznek körül: ez mind TE vagy.

Átlépés

Sokszor nehéz szembenézni magunkkal, de talán most a simogatásnak egy kicsit vége, mert néha tűz és lendület kell a továbblépéshez. A Fényben a sötét menekül, és lehet, hogy a saját sötét részeink nem szeretik a fényességet, és ezek fájnak csak.
De ezekkel szembe kell néznünk, különben nem lesz meg a Teljesség…

Ez az idei Napforduló kiváló alkalom a Szembenézésre Önmagunkkal, mert hatalmas lesz a BELSŐ FÉNY – és igen impulzív lesz a Napforduló energiája. A Fájdalom is erősödhet – de csak azért, mert gyógyul, mert EGÉSSZÉ válik. A részek össze akarnak állni, s a születés egy szinten mindig fájdalommal jár.

Forrás: http://csillagmag.hu/csillaguzenetek/fenyunnep-2011/

Csillagüzenetek 2011.12.19 - 2012.01.02. Paksi Zoltán

Elérkeztünk az esztendő utolsó hírleveléhez. A http://www.asztrozofia.hu/index.php/csillagtv –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva megnézheti a 2011-es esztendő utolsó napjainak a csillagüzeneteit.

Legközelebb 2012. január 2-án jelentkezünk új filmmel, és új hírlevéllel. Reméljük, hogy sikerült egy kicsit hozzájárulnunk ahhoz, hogy az életünk egészségesebb, alkotóbb, boldogabb, egyszóval csillagfényesebb legyen.

Az újesztendőben is azon dolgozunk, hogy a földi élet csodáira, kozmikus lehetőségeire rávilágítsunk. Talán pont azért, mert a tömegkommunikációs eszközökből ránk zúduló „híradások” pusztán a félelem keltésére alkalmasak.

Az emberi élet azonban CSODA!
Kozmikus fejlődésre az ember számára most csak itt, a földi létezésben van lehetőség. Minden egyes élet kivételes lehetőségeket rejt mindannyiunk számára.
Akik ránk találtak tudják, hogy az EMBER – IS – ÉG nagy családjának néhány testvérét segítjük a magunk szerény eszközeivel a FÉNY felé vezető úton.
Így lesz ez 2012-ben is.

A téli égbolton való tájékozódást szeretnénk segíteni, illetve a havas hónapok éjjelének csillagképeit megismertetni ezzel a kisfilmünkkel. Téli égbolt csillagképei.

PROGRAMAJÁNLÓ:

Az első újévi előadás 2012. csillagüzeneteiről, és a csillagok bölcseletéről január 14-én szombaton, 18.00 órától!
PTE – Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kar
Pécs, Boszorkány út 2.
Várjuk szeretettel!

Asztrozófiai – asztrológiai kurzus Erdélyben!
2012. január 21 – 22-én indul 2 + 1 éves tanfolyamunk, valószínűleg Székelyudvarhelyen. Részletes információ a következő hírlevélben lesz olvasható.

A Csillag TV csapata békés, boldog szeretetben teljes karácsonyt, és önfeledt kacagásokkal teljes, az alkotás, és az egészség örömeivel megáldott Új Esztendőt kívánunk!


A 2012. ESZTENDŐBEN IS ÁLDÁS KÍSÉR MINKET AZ ÚTON!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán

Kérjük, küldje át ismerőseinek is ezt a levelet, ha úgy gondolja, hogy nekik is segítségükre lehetnek a www.asztrozofia.hu -ról ingyenesen letölthető meditációink, kisfilmjeink és hírleveleink.
Köszönjük!

Csillagüzenetek 2011.12.12-18.Paksi Zoltán

Az égbolt varázslatos konstellációival együttműködve sorsunk rejtettebb összefüggéseit, s az emberi kapcsolatainkban rejtőző tanításokat, beavatásokat érthetjük meg az átlagosnál lényegesen jobban.
A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti legújabb filmünket, amelyben a fentiek mellett természetesen más fontos információt is közlünk. Égi társaink, a csillagok, és a planéták most is segítenek az egészség és a valódi harmónia megteremtésében!

Már most érdemes előkészíteni a szokásos lencsemágiánkhoz szükséges külső és belső dolgokat. Spirituális értelemben az esztendő négyszer kezdődik el a 365 napos évkörön. A kezdet mágikus idején volt szokás bőségvarázslásokat végezni, tehát a tavaszi napéjegyenlőség napján, a nyári napfordulat idejében, az őszi napéjegyenlőségkor, és természetesen a téli napfordulat, a Fény születésének ünnepén is.
Most december 22-én, közép- európai idő szerint hajnali 6 óra 30 perckor lép a Nap a Tejúton, a Sagittarius csillagaitól övezve a Bak zodiákusi jelébe. Új korszak, új idő, a tél ekkor veszi kezdetét. Az új idő hozzon boldog bőséget, egészséget, és békességet! Ezen cél elérése érdekében érdemes szertartásosan, tehát a ráhangoltság állapotában, a gyertya fénye mellett elkészíteni például főzeléknek a lencsénket. A főzés ideje alatt a tudatunk JELEN VAN annak a ténynek, hogy a készülő étel boldog bőséget, szépséget, fényt, és egészséget hoz el az életünkbe.
Magyarul a fentiek információját tesszük az ételünkbe.
Ilyenkor a telefonok, tv-k, és rádiók kikapcsolva, bensőnkben nyugalom, a szeretet derűje kell, hogy lakozzék! Lencsénkben nem lehet hús, a fűszerezése is minimális kell, hogy legyen.

December 22-én 7.35 – 11.45 óra között bármikor elfogyaszthatunk gyertyafény mellett, a Nap irányába fordulva hét kanálnyi lencsét. Közben teljes bizonyossággal van a tudatunkban, hogy az ételünk boldog bőséget, fényt, és egészséget ad nekünk fizikai síkon. Ez kell, hogy kitöltse a tudatunkat. A szertartás, tehát az étkezés befejeztével megköszönjük az égieknek azt, hogy ez így lesz.

Szertartásunk második napján, december 23-án 7.37 – 11.44 óra között ugyanúgy elfogyasztjuk a hét kanálnyi lencsénket a Nap felé fordulva, mint az előző nap, de most a tudatunkban az van, hogy a téli hónapok a lélek szépségével, fényével, és egészségével gazdagítják az életünket. Étek – szertartásunk végén újból köszönetet mondunk az égieknek azért, hogy ez így lesz.

December 24-e, szertartásunk harmadik, utolsó napja. Ekkor 7.36 – 11.45 óra között bármikor elvégezhetjük lencse szertartásunkat. Ezen a napon azonban a tudatunkban a szellem fénye, boldog bősége, és egészsége kell, hogy legyen. Természetesen hét kanálnyi lencsét eszünk meg, a Nap felé fordulva, s szertartásunk végén köszönetet mondunk az égieknek azért, hogy ez így lesz.

Ha csak délután, vagy este van időnk elvégezni a szertartást az is jó! A lényeg a tudati ráhangoltság, a gyertya fénye, amennyire lehet, legyen csend, és a Nap felé fordulva étkezzünk, bár ez inkább szertartás, mint evés. Beavathatjuk a családtagjainkat, a barátainkat, de a munkatársainkat is a „titokba”, lehet együtt is étkezni, de közben legyen csend, amíg mindenki be nem fejezte a szertartást. A család körbe ülheti az asztalt, középen égjen a gyertya, ahogyan a Nap is középen ragyog a bolygók táncától övezve. A családfő üljön (mindegy, hogy ő férfi, vagy nő) a Nap felé fordulva egyenes gerinccel, hogy ezen szent időben a Napunk által sugárzott Tejút erők teljes értékűen tudjanak eggyé válni a belső kozmikus energiákkal.
Ezen aprócska ismeretek birtokában talán nem csoda, hogy rengetegen számolnak be arról, hogy az a kis fény, amit ezen a szertartáson elvetnek, igen látványosan ereszt gyökeret, szökken szárba, és hoz csodálatos gyümölcsöket!
És ez így VAN!

Öt - tíz éves gyermekeknek szóló mesekönyvünk a „Csillagmesék csillaggyerekeknek” a csillagok és a zene varázslatával segítenek gyermekeinknek a bennük még erősebben ragyogó fény megőrzésében. Könyvünk most kedvezményesen megrendelhető kizárólag a www.tisztahangok.com oldalon, illetve megvásárolható a Soter klubban! Bp. VI. Dessewffy u. 53.

PROGRAMAJÁNLÓ:
10 éves a Dobogó és a Két Hollós!
Aradi Lajos és Sárosi Zoltán vezetésével ünnepi meglepetésműsor a
Láng Művelődési Központban 2011. december 17-én, 13 órai kezdettel.
Budapest XIII. Rozsnyai u. 3. (A 3. Metró Forgách utcai megállója mögött)
A nagy terem aulájában karácsonyi kézműves vásár!
Információ: 06 1 299 0032, e-mail: kethollos@kethollos.hu
A belépés ingyenes!


ÁLDÁS KÍSÉR MINKET AZ ÚTON!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán

Kérjük, küldje át ismerőseinek is ezt a levelet, ha úgy gondolja, hogy nekik is segítségükre lehetnek a www.asztrozofia.hu -ról ingyenesen letölthető meditációink, kisfilmjeink és hírleveleink.
Köszönjük!

Csillagüzenetek 2011.12.05-11. Paksi Zoltán

Elérkeztünk az esztendő utolsó hónapjához. Az előttünk álló decemberi hét csillagüzenetei már megtekinthetőek! A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva megnézheti aktuális kisfilmünket, amelyben igyekszünk most is olyan információkat átadni, melyekkel mindannyiunk élete egészségesebbé, boldogabbá, alkotóbbá, és természetesen bőségesebbé válhat.

A téli Napfordulót megelőző hetek a régi tanítások alapján a belső figyelem fontosságára intettek. Ekkor tekintetünk sugara lelkünk rejtettebb bugyrai felé kellett, hogy forduljanak, míg a külső világ szerepe szinte jelentéktelenné vált.
Kint egyre nagyobb a sötétség de azért, hogy a bennünk szunnyadó Fény a „külső” Nappal együtt majd újra születhessen, belső sötétségeinkkel érdemes e pár hétben számot vetni. Napunk ebben az évben december 22-én, közép – európai idő szerint hajnali 6 óra 30 perckor éri majd el a fordulat pontját, az ekliptika 270. fokát.

A „fekete mágia erői” mindent megtesznek azért, hogy a fény mágikus megszületését megakadályozzák. Érdemes tehát megismerni a „sötét erők” legfőbb eszközeit. Itt természetesen a külső, és a belső felismerések, felfedezések egyaránt fontosak!

Lényegében két fő eszközzel rendelkeznek azok az erők, melyeknek célja az embert minél hosszabb ideig a „karma kerekében” tartani.
Az egyik a félelem felébresztése, fenntartása, majd felerősítése.
A másik pedig a gyűlölet állapotába juttatni az embert, s ott is tartani. Mind a félelem, mind a gyűlölet belső állapot, tehát önpusztító energia! A félelemben és/vagy gyűlöletben élő ember tulajdonképpen önmagának árt.

A félelem az egyik legcsodálatosabb lehetőségünket, a teremtést (alkotás, kreativitás) blokkolja le, hiszen a félelemben élő ember tudata leszűkül, lényegében csak két alternatíva között tud választani.
Üss, vagy fuss!
Mindkét megoldás rossz. Mindkét megoldással „karmát teremt” magának az ember.
A félelem ellopja legnagyobb kincsünket, a jelenünket, hiszen mindössze egy rémkép, a riasztó jövő képzelete, illúziója mindig félelmünk tárgya. Az elképzelt rossz jövőbe helyeződő gondolat rontja el, mérgezi meg a jelent.
És amivel igazán rendelkezünk, az mindig a JELEN.

A félelem lehúzó energiáit azonban át lehet minősíteni, a saját épülésünk szolgálatába lehet állítani! Hogy hogyan? Többek között erről is szól a tisztahangok stúdiójában a gondolkodásról rögzített beszélgetés.

A félelem testvére a gyűlölet. Már a méregbe guruló ember szervezetében is felszaporodnak a fizikai mérgek, a gyűlölet állapotában pedig a testi – lelki – tudati mérgek lényegében átveszik az irányítást az ember fölött.
Gyűlölni, kárörvendeni, haragudni, megtorolni, bosszút állni…
Az idő, melyben az ember tapasztalja a térben való létezést, bőven kínál efféle gyűlöletcsapdákat. Lehet gyűlölni a szomszédot, az anyóst, a politikusokat, egy másik népet, de gyűlölheti akár önmagát is az ember.
A gyűlölet azonban soha nem ad megoldást!
Még a harag, az irigység, a féltékenység is lehúzó erőként nehezíti az ember sorsát, gátolja haladását, hiszen pont a fejlődéshez szükséges energiákat emészti fel!
Szükségünk van ezekre?
NEM!
Ha észlelünk még önmagunkban ilyen energiát, akkor keressük meg az eredőjét. Tudatosítsuk, hogy mi okozta, ismerjük fel a hiábavalóságát, és felfényesítve engedjük el! A gyűlölet érzetének „külső okozója” valójában mindig olyan tanítást hoz el az életünkbe, amelyet felismerve, és megértve magasabb szintre léphetünk.
Ez persze nem biztos, hogy könnyen megy, nem biztos, hogy egyik napról a másikra megtörténik, de most, a karácsony előtti napok az ilyen belső beavatásokat különösen segítik!

Legyen az ünnepünk könnyű, könnyed, és felszabadult! Ne feledjük, hogy a kozmosz fénylő csodáit hordozó, és működtető EMBERHEZ egyszerűen méltatlan a félelem, és a gyűlölet. A lehúzó energiáitól megszabadult ember már a fény sugárzójává nemesedik, így látszólag akár mozdulatlanul, s tétlen emeli testvéreit észrevétlen.

Advent idejében azért is fontos a belső figyelem, hogy felismerjük önnön sötét erőinket. Tovább már nincs szükségünk rájuk. A felismert lehúzó minőségeket lehet aztán meghaladni, elengedni, illetve felfényesíteni. Ezekben segítenek a www.asztrozofia.hu –ról ingyenesen letölthető meditációs hanganyagok, de „Heti csillagüzeneteinkkel” is a megértéseket, és a megoldásokat kívánjuk szolgálni.
Áldást, és sikert kívánunk ehhez a beavatáshoz! Ne feledjük, hogy most a Nap a Tejúton jár, a beavatás csillagképében a Kígyótartóban, tehát az égiek is segítenek belső munkáinkban!

Öt - tíz éves gyermekeknek szóló mesekönyvünk a „Csillagmesék csillaggyerekeknek” a csillagok és a zene varázslatával segítenek gyermekeinknek a bennük még erősebben ragyogó fény megőrzésében. Könyvünk most kedvezményesen megrendelhető kizárólag a www.tisztahangok.com oldalon, illetve megvásárolható a Soter klubban! Bp. VI. Dessewffy u. 53.

PROGRAMAJÁNLÓ:
XXXVI. Javas ünnep 2011. december 10. 11.00 – 19.00 óráig.
2012. Új világ kezdete, vagy világvége?
Cím: Budapest I. ker. Kuny Domokos u. 13 – 15.
Paksi Zoltán előadása 2012-ről 15.40 – 16.20 óráig tart.


ÁLDÁS KÍSÉR MINKET AZ ÚTON!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán

Kérjük, küldje át ismerőseinek is ezt a levelet, ha úgy gondolja, hogy nekik is segítségükre lehetnek a www.asztrozofia.hu -ról ingyenesen letölthető meditációink, kisfilmjeink és hírleveleink.

Csillagüzenetek 2011.11.28-12.04 - Paksi Zoltán

Az ádventi várakozás idejébe érkeztünk. Várjuk, hogy újra megszülethessen a Fény. Bár odakint egyre nagyobb a rohanás, a kapkodás, a karácsonyi bevásárlási vágta egyre erőteljesebb, ám most valójában a belső, fokozott figyelem heteibe léptünk.
Odakint igen nagy a sötétség.
Fokozódó válságról, csődbe jutott államokról szólnak a híradások. Miért?
Azért, hogy az ember ne érezze biztonságban magát. Hogy féljen. Az embernek van teste, lelke, és szelleme.
A társadalomnak is van teste, lelke, és szelleme. Érdekes módon a társadalom tudatával, és lelkületével nem foglalkoznak a híradások, csak az anyagi, a testi szintet megjelenítő gazdasági, pénzügyi kérdésekkel.
Olyan ez, mintha a kritikus a koncert után írott cikkében csak a hangszerek anyagával, a húrok minőségével, a karmester csokornyakkendőjének a színével foglalkozna, s azokból alkotná meg az ítéletét.
„A koncert élvezhetetlen volt, hiszen az első hegedűsön gyűrött volt a nadrág, a karmester nyakkendője meg félidőben félrecsúszott!”

Mit tanítottak meg nekünk szinte először spirituális utunkon?
Azt, hogy „a látható gyökere a láthatatlanban rejlik”.
Vágyaink, lelki impulzusaink, hitünk, akaratunk, szenvedélyeink, a gondolataink, és persze a belső képeink alakítják, formálják a testünket, de a sorsunkat is.

Ez a mai létezés is telis-tele van csodákkal, fénylő ragyogásokkal, a felhőkön túlról érkező mosolyfényekkel, ahogyan volt ez a múltban is, de lesz a jövőben is. Ádvent idejében az angyalok, a csillagok és a huncutkodó tündérek fényjelei még erősebben ragyognak mindannyiunkra.
A híradásoknak nevezett félelemkeltő tudatmanipulációkban erről nem szólnak. Pedig ez most a legfontosabb hír!
Ne a doboz (mely tele van vízióval) határozza meg a világunkat, hanem az égi fény üzenetek, melyek mindig a derű, az egészség, a teremtés, és a boldogság lehetőségeit akarják nekünk ajándékozni.

Kell-e hinnünk abban, hogy az idén is megszületik a Fény? Avagy lehet, hogy hiába várakozunk, hiába remélünk, innentől már csak „rosszkedvünk tele” (Shakespeare, III. Richárd) dermeszti fagyosra a lelkünket, testünket és a gondolatainkat?
Tehát kell hinnünk a megszülető Fényben, melyre egyre jobban vágyakozik az ember?

Nem, ebben nem kell hinnünk. Nem kell hinnünk, mert TUDJUK, hogy az idén is eljön a téli napfordulat ideje!
És ahogyan eljön a körbe – körbetáncoló idő körén, úgy eljön az emberek életében is! Telítsük a lelkünket az odafigyelés fényével, a jelen-lét csodájával, fürdessük meg tudatunkat, gondolatainkat az isteni eredet bizonyosságának extázisával! Ismerjük fel a kívülről érkező sunyi, rossz híreket, félelmeket generáló manipulációkat, majd kacagjunk rajtunk bátran, mert ez a minőség még csak meg sem közelítheti a Tőle származó Embert!

A felfényesített lélek, a csillagok ragyogásában fürdőző tudat már elűzi rosszkedvünk telét, s anyagi, testi, pénzügyi világunkat is tündöklő nyárrá változtatja át.
Mert a láthatatlan lélek, és szellem építi fel az anyag világát. Minden földre született ember küldetésében van egy közös. Ez pedig a derű. Sorsfeladatunk, hogy a derű, az öröm állapotát teremtsük meg az életünkben. A derű boldog – nyugodt állapotába érkezni.
Miután felismeri az ember a hazugságokat, a manipulációkat, a félelemkeltő impulzusokat úgy dönt, hogy inkább az Ő fényét választja.

Mi is ezt a Fényt szolgáljuk csillagüzeneteinkkel! A Nap égi útjának szimbolikájában ott lakozik a megoldás. Jó hír, hogy a kissé hosszúra nyúlt szünet után újabb felvételt készítettünk a születő Fényről a tiszta hangok rádiójában. Ez hamarosan hallgatható lesz, addig is kövesse figyelemmel aktuális csillagüzeneteinket! Csak kattintson a www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra.

Öt - tíz éves gyermekeknek szóló mesekönyvünk a „Csillagmesék csillaggyerekeknek” ajándék hangoskönyvvel most kedvezményesen megvásárolható kizárólag a www.tisztahangok.com oldalon!


PROGRAMAJÁNLÓ:
Előadás a csillagos égbolt ősi, és mai üzeneteiről Somlószőlősön.
2011. december 2-án 18 órától a művelődési házban.
Cím: Kossuth Lajos u. 102.
Mindenkit szeretettel várunk!

ÁLDÁS KÍSÉR MINKET AZ ÚTON!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán


Kérjük, küldje át ismerőseinek is ezt a levelet, ha úgy gondolja, hogy nekik is segítségükre lehetnek a www.asztrozofia.hu -ról ingyenesen letölthető meditációink, kisfilmjeink és hírleveleink.
Köszönjük!

Csillagüzenetek 2011.11.21-27.- Paksi Zoltán

Az elmúlt hetek kissé hosszúra nyúlt üzenetei után most egy igazán rövid levéllel jelentkezünk. A legfontosabb üzenet természetesen az, hogy elkészült a soron következő csillagüzenetünk. A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti aktuális kisfilmünket, amelyben igyekszünk most is olyan információkat átadni, melyekkel mindannyiunk élete egészségesebbé, boldogabbá, alkotóbbá, és természetesen bőségesebbé válhat.

Az allergiaszezonnak szerencsére vége. Az „allergia kioltó meditációnkra” érkező visszajelzéseket ez úton is köszönjük! Sikerült sok – sok társunknak megkönnyíteni, egészségesebbé tenni a napjait. Azonban fontos azok a társaink, akik még nem hagyták maguk mögött teljesen az allergiát, legalább két, három naponta hallgassák meg a hanganyagot. Így mire majd újra ijesztgetnek minket a „jelentésekkel”, a belső energiáink segítségével már felkészülten tudjuk kivédeni és elengedni az allergiát.

A www.asztrozofia.hu –ról letölthető allergiakioltó meditáció mellett a reflaxációs meditáció is segít az ilyenkor fontos belső figyelem elérésében.
Ne a tegnap, de ne is a holnap kösse le a figyelmünk java részét!
A Nap a déli, vagyis a belső világunkat szimbolizáló égbolton vándorol az őszi, és a téli hónapokban. Ez van fent, s úgy lehet ez lent is, ha minden nap jelen vagyunk befelé.
A belső hangok, üzenetek, a felettes én segítő szavának meghallásában is segítenek a meditációink. Ezeket természetesen Ön is ingyen letöltheti, tovább ajándékozhatja, hogy mindannyian kicsit jobban, kicsit teljesebben működhessünk együtt az univerzum rendjével.
Nem utolsó sorban pedig tegyük hozzá azt is, hogy meditációink rendszeres hallgatásával az őszi – téli megfázásos, vírusos betegségeket is könnyebben tudjuk elkerülni.
Legyen Önnel, és szeretteivel is az egészség, a boldogság harmóniája,  és minden pillanat csodája, hogy a Fény születésének közelgő varázslata igazi kozmikus ünnep lehessen!

Öt - tíz éves gyermekeknek szóló mesekönyvünk a „Csillagmesék csillaggyerekeknek” ajándék hangoskönyvvel Mikulásra, vagy karácsonyra, most kedvezményesen megvásárolható kizárólag a www.tisztahangok.com oldalon!

A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó

Az Úton járva sok minden mellett elhaladunk, mi magunk teremtjük közösen döntve arról, hogy a Föld fejlődésében milyen mérföldköveket hagyunk magunk mögött: ezek a mérföldkövek megerősítések számunkra, hogy „igen, ezt az utat megtettük, eddig eljutottunk” – de az Útnak még sincs vége, hiszen hogyan lehetne, ha az Út végtelen. Az Út pusztán átalakul, változik, fejlődik, tágul és szűkül egyszerre.

Egy ilyen mérföldkő volt a 11:11 –es kapunyitás. Fontos megértenünk, hogy ez a nap nem attól és azért volt különleges MERT éppen ez az időszámítás szerint éppen sok egyforma szám szerepel benne. Nem, az Emberi Lény úgy döntött, hogy változtat, hogy lehelyez magának egy mérföldkövet, egy emlékeztetőt, egy kézzelfogható valamit, ami bizonyosság számára, hogy a Szeretet és az Egység ereje létezik. És eljátszottuk ezt a játékot, hogy egy bizonyos napot kinéztünk, ami megragadható, köthető az anyagi világhoz, a látszatvilághoz. De nem fordítva, nem a látszatvilágból indultunk ki, és nem a 2011.11.11 miatt lett spirituális ez a nap! Hanem azért, mert egy spirituális váltást hoztunk létre, amit erre a napra raktunk – pont azért, mert mindenki számára megfogható, megragadható. Közös nevező.

Tehát NEM ettől a mérföldkőtől lett szebb a világunk, nem, dehogy is! Hanem döntött az emberiség, hogy egy élhetőbb és szeretetteljesebb, hazugságok nélküli világban akar élni, és az út során leraktuk ezt a „követ”, hogy „látjátok, ez milyen csodás döntésünkről tesz tanúbizonyságot?!”.

És így örvendezzünk annak a csodának, amit véghezvittünk, nem azért, mert 11:11 volt, nem azért mert a korábban kifejtett Szeretetet szimbolizáló csillagok aktiválódnak.  Mindig elfelejtjük, hogy a csillagok, az égitestek pusztán tükrök, megmutatják ami van. Tehát azért állt együtt a Beavatás égiteste az Antares-szal, az Isteni Szeretet szimbólumával, mert így döntöttünk, hogy teljes beavatást kérünk a Szeretet egységébe, a Kozmikus Akasha Krónikába, hogy minden tudásunk előhívható legyen, és ezáltal minden probléma feloldhatóvá váljon. És ennek tükreként álltak az égitestek úgy, ahogy.

Nem a csillagok vezérlik életünket – hanem a csillagok tükrözik azt a csodát, hogy a Teremtő Ember éppen mit lát és mit él – kibontva végtelen formába az Egy pillanatot.

Éppen ezért arra buzdítok mindenkit, hogy realizálja, vegye észre a változást – ami nem azért történt, mert 11:11 volt. :) Hanem azért történt, mert így döntöttünk – de most már balgaság lenne nem észrevenni.

Ott van minden válasz Benned. Az elválasztódás és az önzés világa szépen lassan elkopik, kikopik. Nem egyik pillanatról a másikra, hanem évek folyamata során, ami egyébként el van kódolva a Maja Naptárban – de a Maja Naptárban is egy ÁTMENET van leírva, nem egy konkrét nap, amikor vége a világnak. De mégis kiolvashatóak a FORDULÓPONTOK (vagy ahogy én hívtam, mérföldkövek) a naptárból.

Egy ilyen fordulópont volt 11:11 is – kézzelfoghatóvá vált a szeretet és az egység. És ezek után van egy bizonyítékod úgymond, egy „papírod” arról, hogy „igen, megtettük, megmutattuk, hogy tudunk szeretni”. És ezt a tényt senki nem tudja tőled elvenni, ott van Benned elkódolva.

Élj hát ezzel a kóddal. Érdemesnek tartom esetleg elolvasni a korábbi írásokat 11:11 –ről, hogy most már az „eseményen” túl a saját tapasztalásod alapján tudd a helyére tenni.

Mert ott van Benned most már a Teljesség, a múlt és a jövő átírásának a kódja. Aki ezt megtapasztalta, tudja mit jelent: a múlt hatásait, és a jövőtől való félelmeket, HATÁSOKAT, érzelmi tölteteket teljesen átírhatod. Azaz másképp tekinthetsz mindenre. Az rajtad áll. Nyilván nem a konkrét tényeket fogod megváltoztatni – hanem a rád gyakorolt hatásukat.

Azaz ezentúl a múlt gyötrelmei és tapasztalatai, berögzültségei egyre kevésbé fognak meghatározni! Ha eddig azt hitted, hogy te egy ilyen és olyan ember vagy, akkor ez teljesen átírható! Mert BÁRMILYEN lehetsz, ami csak szeretnél.

De sose felejtsd el, hogy az, amivé leszel, csak abból lehetsz, aki most vagy. Azaz egyik pillanatról a másikra nem leszel milliárdos; ha te vagy a világ legféltékenyebb embere, nyilván nem leszel holnapra a bigámia hirdetője. De ha megérted, hogy egy ÁTMENETBEN szépen lassan ÁTALAKULHATSZ, akkor nem fogod úgy leélni az életedet, hogy „ilyennek születtem, ilyennek is fogok meghalni”.

Mégis, ugye kérdezhetnéd, hogy akkor mi van az asztrológiával? Hiszen az asztrológiáról jelenleg azt hisszük, hogy megmondja, milyenek is vagyunk. Igen, ez egy szinten igaz. De a születési képlet egy alaprezgés, aminek végtelen sok oktávja, potenciálja van!

A jelenkor asztrológusai sajnos általában egy (jobb esetben néhány) oktávot, potenciált látnak belőle. Ha kos vagy, akkor sok asztrológus azt fogja mondani, hogy erőszakos, törtető, kezdeményező, stb… (keress rá a neten).

Hogy lehetnél ebből más? – kérdezed.

Hát úgy, hogy a kos rezgésében benne maradva azt egy TELJESEN MÁS SZINTEN éled meg. Mondok egy példát. A kosokról mondák, hogy mindenbe belekezdenek, belekapnak és semmit sem fejeznek be. „És ez baj?” – kérdezem én. :)

Nem, nem baj, sőt, ez egy csodálatos erő! Csak a társadalom hiszi azt, hogy akkor működsz jól, ha be is fejezed azt, amit elkezdtél. De a Kos minőségében TE nem ilyen vagy. Hanem benyitsz, elindítasz, behozod az energiáját – és lehet, hogy egy teljesen más szinten fogod befejezni. Ezért lehet, hogy elkezdesz havonta egy új iskolát. De lehet, hogy te ebből sokkal többet kapsz, mintha befejeznéd. Persze ezt lehet sekélyesen is művelni.

De lehet magas szinten is! Lehet sokkal, de sokkal magasabb oktávban!

Megváltoztál? Átalakultál? Másmilyen lettél?

Hát persze! Kiléptél a saját születési képletedből? Nem, mert abból nem tudsz kilépni nyilván, csak egy elképzelhetetlenül más szinten éled meg.

Ez az a változás és átalakulás, amiről beszéltem korábban. Ez az, amikor kilépsz a múlt meghatározottságból, hogy (és most figyelj) eddig az volt a TAPASZTALAT, hogy a kosok ilyenek és olyanok. És te, és mondjuk az asztrológus ezért fogja rád azt mondani, hogy te ilyen és ilyen vagy, mert EDDIG ezt tapasztalta. És mivel ez volt benne a kollektív tudattalanban, ezért Te is ezeket a mintákat élted meg.

De mindez most teljesen átírható, teljesen megváltoztatható. Nem leszel más, és mégis teljesen más szinten fogsz élni, MERT MÁR NEM A MÚLT HATÁROZ MEG.

Illetve a jövő sem, vagyis a jövő bizonytalanságától való félelem sem. Hogy „mi lesz velem”.

Azért dől össze a civilizáció, a pénzvilág és a hatalomvilág körülötted, hogy megmutassa: ez nem is létezik. De ehhez össze kell dőlnie. Félsz tőle?

Hát, csak azért félsz tőle, mert a múltban eddig azt tapasztaltad, hogy ha világválság van, akkor az „rossz”.

LÉPJ KI A MÚLT ÉS A JÖVŐ MEGHATÁROZOTTSÁGÁBÓL!

Illetve, már kiléptél. J Ez történt meg 11:11 alkalmával, amikor is beléptünk a teljes Akasha Krónika birodalmába, amikor minden átírható, megváltoztatható.

Most már nem kell különlegesnek lenned (mint eddig), hogy ilyeneket tegyél – pont azért, mert TE különleges vagy! J Egyedi és megismételhetetlen. És mindenre képes. Mindenre.

Élj vele, próbáld ki, merj, indulj, alkoss… :) Vár a végtelen!

Csillagüzenetek 2011.11.14-20.Paksi Zoltán

A beavató tudás hete

A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti aktuális kisfilmünket, amelyben igyekszünk most is olyan információkat átadni, melyekkel mindannyiunk élete egészségesebbé, boldogabbá, alkotóbbá, és természetesen bőségesebbé válhat.

Vigyázat!
Ez a hírlevél most nem „EU – konform”!
Ahogyan mondani szokás, „alkalmas a nyugalom megzavarására”!

Mai világunk bőségesen szolgál izgalmakkal, meglepetésekkel, időnként hajmeresztő ötletekkel.
Bevallom őszintén, hogy például a madártoll látványa nem aktiválja nálam az emésztőnedvek működését. Szerencsére azonban az ipar kreatív mágusai képesek bonbont készíteni eme földön heverő lehetőségből, így akaratlanul is beavatódhatunk a kulináris élvezetek olyan mennyországaiba, ahová önszántunkból talán nem lépnék be.
Avagy szívesen kóstolna Ön pépesre masszírozott tetveket?
Ha igen akkor jó hírrel szolgálhatok, hiszen sok termékben megtalálható ez az „alap élelmiszer”! Keresse csak az összetevőknél az E 120 jelzést. Aztán ott van a fűrészpor, amit sok esetben hulladéknak gondolunk. De nem! Kiváló eperaromát lehet készíteni belőle, így nem kell fölöslegesen bíbelődni az érzékeny eprekkel, a fogyasztót meg bármivel meg lehet etetni.
Azt hiszem kedves olvasóm, hogy Ön is tudna bőségesen hozni ilyen, vagy ehhez hasonló példákat, melyekben a nemcsak hogy a hagyományostól, de a normálistól is messze távolodott a gyakorlat.

Vessünk egy zsenge pillantást a spirituális életre is. A régiségben az asztrológus a tekintetét az égre emelte. Fürkészte a planéták vándorlását a csillagok fényjelei előtt. A csillagos égbolt látványa semmihez sem hasonlíthatóan gyönyörű. A mai korok csillagfejtői már nem tekintenek a csillagokra, elegendő a számítógép monitorjára meredni…
Az asztrológus horoszkópot, az asztrozófus asztroszkópot készít.
Egyszerűen nevezzük csak ezeket születési képletnek, melyet ELŐSZÖR a születés vélt pillanatára állítunk fel, természetesen a születés helyének a figyelembe vételével. A születés pontos percét szinte senki sem tudja, mert amikor megszületünk, a környezetünk nem az óra nézésével van elfoglalva.
Nekünk azonban a születés percre pontos idejéből szabad csak bármit is mondanunk!
Az asztrológus és az asztrozófus az élet meghatározó eseményei alapján meg tudja határozni, és meg is kell hogy határozza, ki kell hogy számolja a születés pontos pillanatát. Ezt nem hagyhatja el! Csakis a  képlet korrekcióját, pontosítását követően beszélhet érdemben a születés csillagábrájáról!
Aztán felrajzoljuk MÁSODSZOR is a képletet, de már a pontos idő ismeretében! A tanfolyamaimon ezt mindig kihangsúlyozom, mert a korrekciót megdöbbentően kevesen végzik el. Pontosítás nélkül elemezni olyan, mintha az orvos a diagnosztizálást hagyná el, és a pillanatnyi hangulata alapján utalná be kórházba a betegét, vagy írna fel számára pirulákat.
A pontosítatlan horoszkóp olyan, mint a tetűpéppel színesített, fűrészporból előállított eperaromával „gazdagított” kefír.

A mi asztrozófusi, asztrológusi csillagvilágunknak megvannak a sehol máshol meg nem jelenő csodái. Ilyen például az a szertartás, amikor visszavonulunk, gyertyát gyújtunk, ráhangolódunk a tőlünk segítséget, elemzést kérő társunkra, majd lassan, lépésről lépésre haladva kiszámoljuk a képletének a sarokpontjait, majd a bolygók születésbeli helyzetét...  Az ihlet művészi – mágikus állapotába érkezünk ekkor.
Ilyenkor segítenek nekünk az égiek, a csillagok angyalai, s kapunk sugallatokat, segítő információkat, hogy igazi segítséget tudjunk nyújtani a hozzánk forduló társunknak.
A csillagos égbolt gyönyörű. A születés pillanatában is gyönyörű volt! Ezt a csodát rajzoljuk be a születési képletbe. A születési képlet így művészi alkotássá válik. A születés képlete így már mandalaként, meditációs szimbólumként, lényegében szent képként kezd el működni. Benne már az ég és a föld összeér.
Nélkülözhetetlen az elemzés és persze előtte a pontosítás során is a személyes jelenlét! Az asztrológus így érzi, látja, hogy mit, mennyit, s hogyan mondjon azért, hogy a társ tényleg azt értse, amit a csillagok tudójának át kell adnia. Akkor és ott.
Létrejön a kapcsolat.
Megtörténik a beavatás.
A születés kozmikus pillanatát jeleníti meg az asztrozófus a ráhangoltság állapotában. Nem csak egyszerűen „horit csinál”, hanem szent égi jeleket vet papírra alkotásában, hogy az abból kikelő fénysugarak már a társat emelhessék.
Ez az alkotás segíti a csillagfejtőt, mikor elemzi a hozzá forduló társának a csillagait, majd átadja a képletet, így a varázslatot őrző csillagábra már a társát segíti.

Van persze itt is bonbon madártollból. Végre lehetőség nyílott arra, hogy az interneten leadjuk az adatainkat, majd miután átutaltuk a pénzt már küldik is az elemzést. Nem kellet olyan úri huncutságokra időt vesztegetnünk, mint a pontosítás, vagy a személyes találkozó megszervezése. Szerencsére rendelhetünk felfújható gumitársat is magunknak, vele tutira nem teremtünk karmát, „ő” sohasem szól vissza. És rendelhetünk gumitársunk mellé sorselemzést, beavatást is JELEN LÉT nélkül. Jó esetben még a horoszkóp ábráját is elküldik. Azt a horoszkópkészítő program megrajzolja a csillagfejtő helyett. A számítógép pedig az asztrológus helyett nyílván képes rámeditálni a csillagos égboltra, és alkotni szent ábrát az asztrológus helyett, mert ezek a mai számítógépek már csak ilyenek…
A beavató gombnak itt „enter” a neve.

Ezotéria, spiritualitás, misztika, okkultizmus… Ebben a világban az a lényeg, hogy a pillanat szentségét hívjuk be, a magasabb világok felé fordulunk, de nem feledkezünk meg a hétköznapokról sem. A bennünk lakó „magasabb rendű” kezd el működni.
Az elemzés során a bennünk lakozó magasabb rendű szólítja meg a hozzánk forduló társunkban ébredő magasabb rendűt. Ehhez szükséges a személyes találkozó, ahol a pillanat varázslattá nemesedik. Ekkor jön létre a kapcsolat a két „magasabb rendű” között. Ezt hívjuk ünnepnek. A mi ezoterikusnak is nevezhető világunk a profán hétköznapok fölé emel, a profán hétköznapokba hozza el az Ünnep fényeit. A postán, avagy az e-mailen átküldött „valami” csak profán. Tán még jó is lehet, de köze nincs az Ünnephez.

A vándor azonban már sokat tanult. El tudja dönteni, hogy kell-e neki fűrészporos kaja, megelégszik-e a gumiból készült „csendes társsal”, szórakoztatja-e önmagát olyan zajhalmazzal, melyre a „művész” ritmikusan makog, s mindezt zenének nevezik? Elfogadja-e a horoszkópnak hazudott kinyomtatott printet, és a hozzá csatolt személyes találkozó nélkül fabrikált „elemzést” vagy…
Vagy nem adja alább, s az igazi epret, a fényt őriző gyümölcsöket választja, s hallani akarja az igazi társa kacagását, és szívének kozmikus ritmust idéző dobbanásait, kivel már a szférák muzsikáját is meg tudja hallani… Mert meg van erre is a lehetőség!

Avagy tekintetét a csillagok valódi fénye felé emeli. Ahogyan teszik azt székelyföldi barátaim, akik feje felett ma is úgy ragyog a Tejút, úgy szikráznak fürtökben a csillagok, úgy fénylik ámulatba ejtően a Jupiter, s a Fiastyúk, hogy az ember lelke beleborzong, hiszen akkor, és ott maga a Teremtő VAN JELEN számunkra.
És nem helyettesíti magát egy printtel…

Forrás: http://www.asztrozofia.hu/index.php/nyitooldal

1703.bejegyzés: Egy kis csillagüzenet

A héten hétfőn igen „zúzós” konstelláció ütött be a hétköznapjainkba: a Mars-Neptunusz szembenállás. Tekintve, hogy „Egy nap egy év”, azaz a kiterjedt időnkben most annyit élünk meg egy nap alatt mint régen egy év alatt, tehát ez a felsokszorozott energia igen nehezen kezelhető tud lennie.

A legjobb, amit tehetsz, hogy nem mész bele, hanem csak megéled, megtapasztalod, nem fonod tovább.

A hétfői Mars-Neptunusz szembenállás által igen keményen ki voltunk (vagyunk) mozdítva a komfortzónánkból, változásra vagyunk ösztökélve. Az illúziók egyre jobban fájnak – minél nagyobb a hazugság életedben, annál jobban támadva érzed magad.

Törekedj az egységre! Az erők itt vannak, megélhetőek – te ha elzárkózol saját részeid elől, azok most ellened törnek a külvilág képében. Tehát, ha hétfőn (vagy a környékén) frusztrált pillanatokat éltél meg, akkor tudd, hogy ez azt tanította, hogy nézz szembe keményen magaddal, és egyesítsd részeidet – ez most nem egy gyengéd simogató energiában lett megmutatva nekünk. De valójában ez mindegy, hogy fáj-e vagy kedves-e, mert a lényeg, hogy Szeresd magad! És ezáltal mindenkit…

Egy nap egy év

A felgyorsult idő egy fizikai tény, ahogyan Einstein relativitás-elmélete is leírja, a sebesség növekedésével az idő tágul és lelassul – ahogyan az Ember rezgésszáma emelkedik, az idő és az időérzet folyamatosan alakul át. Egyre jobban kilépünk az „objektív” időből, és belehelyezkedünk a szubjektív időbe. Ez hozza azt az érzetet, hogy egy nagy eltelik, mint egy szempillantás, és mégis a múlt hét eseményei mintha tavaly történtek volna.

Ez egyenesen vezet az egyidejűség létezési formába: ha egy egyszerű példával szeretném szemléltetni, akkor úgy lehetne, hogy a linearitásban ha ránézel egy almára az asztalon, akkor csak egy almát látsz az asztalon. Tudod az okokat és az okozatokat, tudod, hogy azt valaki odarakta (múlt), és tudod, hogy valami fog vele történni (jövő), hogy miért raktad oda.

Ez egyidejűségben szemlélve úgy tűnik, hogy az alma ott van az asztalon, és egyszerre tudod, hogy nincs ott az asztalon. Sőt, egyszerre látod az almában azt, hogy ez egy magból született fának a gyümölcse, és a fa is ott van az asztalon. Azt is látod, hogy ezt valaki megeszi, vagy elülteti, vagy millió más történik vele.

Tudom, ez így elsőre teljesen vadul hangzik, hiszen a materiális agyad keresi a fát az asztalon, de nem fogod látni. Természetesen a szemeddel nem is.

Hogyan néz ki ez a mindennapokban?

Ér valami esemény, mondjuk hozza a postás az e havi hiteltörlesztésről szóló számlát, és látod, hogy megint emelkedett. Mit látsz a lineáris időben? Egy jól egymásba fűzhető okot és okozatot. Azaz tegnap éppen elég pénzed volt, hogy befizesd a havi törlesztő-részletet, de az emelkedett összegre már nem futja. Okozat? Valahonnan pénzt kell szerezned, vagy csökkentened kell a kiadásokat.

Teljesen lineáris. Miért? Mert egy okot és egy következményt tartasz lehetségesnek, mert erre voltál kondicionálva. Eddig azt tapasztaltad, hogy A-ból következik B, B-ből következik C. Tehát, ha B esemény megtörténik veled, akkor az csak azért lehet, mert A bekövetkezett, és magával vonzza ez C bekövetkeztét.

Mint ahogyan ha az utcán egyszer csak egy jó nagy pohár vízzel leönt, akkor eléggé fel fogsz háborodni, hogy hogy képzeli ezt. Ok és okozat. Lineáris.

Hogyan néz ki ez az egyidejűségben?

Ahol minden – ismétlem MINDEN – egyszerre érzékelhető és létezhető? Megérkezik a sárga csekk, és te ezzel valójában lehetőségek végtelen tárházát teremtetted meg magadnak. Túl spirin hangzik? Túl megfoghatatlan?

Pedig így van. Gondolom, nem tudsz vele mit kezdeni elsőre.

Egyszerű a megoldás: el kell engedned mindent, amit eddig tanultál, hogy hogyan oldod meg a problémáidat, hogy a világ hogyan működik, hogyan teremtesz magadnak célokat, és hogyan valósítod meg őket. Ezek csodás tapasztalatok voltak, de most már eljött az ideje ennek az elhagyására.

Mint ahogyan csodás dolog az, amikor egy kisbaba elkezd mászni, hogy örülsz, és a baba is hogy örül. De amikor megtanul járni, akkor nem fog többet mászva közlekedni, akkor az már idejétmúlt.

Így működik ez is – csak egy kicsit túl sokat, kvázi évezredeken másztál négykézláb. És most persze, hogy furának tűnik az, hogy valaki járkál a saját lábain. Azt fogod gondolni, hogy „ez lehetetlen, hiszen most milyen stabilan tudok így a földön haladni, tuti nem esek el, na de milyen könnyű elesni két piszkafa lábon mászkálva… áááá, ez butaság és nem biztonságos, biztosan elesek, és jól megütöm magam”

Nos, én mégis arra bíztatlak, hogy használd azokat a csodálatos lábakat, és emelkedj fel, és járj.

Lépj ki a régi mintákból. Az ok és okozat mintáiból, hogy valami CSAK AKKOR JÖHET LÉTRE, HA ÍGY ÉS ÚGY VAN.

Ennyi az egész, leírom még egyszer, kicsit másképp:

Engedd el azt a tudást, hogy az életedben eddig mit tapasztaltál, mi hogyan működik.

Minden pillanat egy tanítás – de a pillanat a lényeg! Nem az a lényeg, hogy ebből mi következik és ez miért van! Csakis a pillanat, hogy mit élsz meg.

Az összes többi az sallang. Mert ha te arra figyelsz, hogy a sárga csekkel mit kezdj, és ez mit jelent – lemaradtál arról, hogy átélj valamit, amit a sárga csekk jelképez az életedben. Kiszolgáltatottságot? Félelmet? Bizonytalanságot?

Megélted ezeket valaha is úgy igazán?

Mertél valaha is szerencsétlen béna lenni, VALÓJÁBAN? Vagy egész életedben azt próbáltad elkerülni, hogy szerencsétlen béna legyél?

Ugye ismerős?

Minél jobban próbálsz valamit elkerülni, az annál jobban a tiéd lesz.

Ne kerüld hát el a szegénységet! Megélted már valaha is milyen szegénynek lenni, vagy mindig is elutasítottad magadban, próbáltál úgy csinálni, mint aki nem szegény?

Tudod ki tud bőségben boldogan élni, nem magáért a bőségért? Aki tudja, hogy az egész nem jelent semmit.  De ezt csak az tudja megtenni, aki egyszer megélte milyen az szegénynek lenni.

De nem úgy élte meg, hogy „jajj, de szegény vagyok, én szerencsétlen”.  :) Ez nem megélés, ez sápítozás, hogy szenvedsz a szegénységtől.

Esett már jól az, hogy nincs semmid, és ez nem jelent semmit? Ha igen, te vagy a világ leggazdagabb embere.

És ha kilépsz az ok és okozat linearitásából, csak „idő kérdése”, és ott lesz körülötted a bőség. Ez nem sok pénzt jelent – mert amíg sok pénzt akarsz, akkor te nem teljességet akarsz, hanem sok pénzt, hogy vehess rajta ezt azt. Zsákutca.

- - -

És akkor most vissza az Egyidejűségbe:

Tehát, miden pillanat az életedben a lehetőségek végtelen tárházát nyitja meg. Te döntöd el, hogy mit veszel ki a lehetőségek zsákjából, te nyúlsz bele ebbe a zsákba, és ragadod meg azt, ami Te vagy. De milyen tudattal nyúlsz bele? Ha tudod, hogy egy esemény CSAK EZT ÉS AZT vonja maga után, akkor ne lepődj meg, ha a lehetőségeid szűkösek.

Igen, ha tetszik, engedj el mindent, dobj ki mindent, légy nemtörődöm – kicsit orra fogsz ebben esni, és jól bevered a fejedet, de ezzel pl megtanulsz majd járni.

Senki nem állt fel úgy, hogy elsőre ne esett volna el – te se ijedj meg, ha elsőre nem sikerül. Hiszen te látod a lehetőségét annak, hogy ez tette lehetővé hogy megtanulj járni.

Az elesés teszi lehetővé a járást?

Te most hogyan gondolkozol – illetve hogyan gondolkodott eddig a világ? Ha elesek = béna vagyok és nem tudok járni.

Miért? Mert nem látod azt, hogy egy „elesése” ez EGYSZERRE elesés és egyszerre járás – csak éppen az idő síkján még nem tapasztaltad meg. De ott van.

És ha az eleséskor arra fókuszálsz, hogy járj – akkor hidd el, a világod át fog alakulni, teljesen.

Aki nem hiszi, járjon utána. :)

Sok szeretettel,

Kiss Balázs Kunó

Csillagüzenetek 2011.11.07.-11.13 Paksi Zoltán

Az égbolt varázslatos konstellációival együttműködve most az emberi kapcsolatainkban rejtőző tanításokat, beavatásokat érthetjük meg az átlagosnál kicsit jobban. A megértést pedig a harmonizálás követi, így boldogabbá, teljesebbé válnak kapcsolataink.
A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti legújabb filmünket, amelyben a fentiek mellett természetesen más fontos információt is közlünk. Égi társaink, a csillagok, és a planéták most is segítenek az egészség és a valódi harmónia megteremtésében!

Az ember szeret hinni abban, hogy vannak időpontok, amikor jobb lesz.
A spiritualitás útján járó ember is gyakorta elhiszi, hogy néha vannak kiemelt időpontok, amikor segítőbben fordulnak felénk az égiek.
Talán emlékszünk még azokra a körlevelekre, melyekben „milliószoros napokról” írnak. Amit ezeken a napokon óhajtunk, az milliószoros erővel bír, így azt vélhetjük, hogy megvalósulási lehetősége a kívánt dolognak is sokkal, de sokkal nagyobb. Sőt! Ekkora hatás mellett biztos, hogy megvalósul.
Aztán eljön a „milliószoros nap”.
Majd véget ér a „milliószoros nap”.
Aztán megy minden tovább.
Néhány hónap elteltével hírt kapunk arról, hogy: „Figyelem! Milliószoros nap jön! Küldd tovább!”
Aztán újra várjuk az újabb „milliószoros napot”, vagy azt az éjszakát, amikor a Mars, mivel földközelben fog tartózkodni, akkorának látszik, mint a Hold.
Aztán azon az éjszakán nem is látszik a Mars, mert épp Földünk túloldalán tartózkodik, de akik éjjel mégis látják, tán észre sem veszik, hiszen valahogyan nem nőtt akkorára, mint a Hold. És valahogyan azok a fránya „milliószoros napok” sem hozzák még a dupláját sem annak, amit várnánk…

A jelenlegi „spiri-dili” apropóját 2011. 11. 11. 11.11. képezi. Magyarul idén november 11-én, 11 óra 11 perckor és 11 másodperckor lesz a nagy…
Mi is?
Talán 11 milliószoros nap?
Talán a tudati dimenzióváltás lehetősége azoknak, akik már megérettek rá?
És a többi? Aki még  úgymond nem érett meg rá?
Az vessen magára, mert még nem került a megvilágosodás hatósugarába?
Ez egy különleges nap?
Különlegesebb, üzenetértékűbb, mint a többi?
És csak a mi időszámításunk szerint élőkre hat?
Akik más idő (arab, zsidó, stb) szerint számolják az időt, azokkal mi lesz? Ők máskor kapnak tizenegyest? És az hat majd ránk is?

Megannyi „kozmikus jelentőségű” kérdés… A megjelölt napon a Szaturnusz együttáll a Spicával, ahogyan teszi ezt az előző, majd az utána következő napokon is. A Merkúr – Vénusz az Antares közelében lép a Tejútra, aminek a jelentősége szintén nem csak egy napra vonatkozik. A Mars is eléri a Regulus királyi csillagát, de egzakt módon ez már 10-én megvalósul.
Mindezekkel együtt is ki kell jelentenem, hogy 2011. november 11-e egy csodálatos nap, fantasztikus lehetőségekkel! Azonban a fenti kijelentés az összes többi napra is érvényes!
Tehát 2011. 11. 10. ugyanúgy kiemelt jelentőségű üzeneteket hordoz, mint például 2011. 11. 12!

Aki azonban szereti az ilyen „kiemelt” napokat, annak kicsit még várnia kell, mert 2012. 12. 12. még egy kicsit odébb van, bár az erre épülő spiri-okosítás, és biznisz már jó ideje tart.

A mi egyéni életünkben természetesen vannak kiemelt időpontok, mint a születésnapok, évfordulók, stb. A Nap fordulatainak is megvan a kozmikus jelentősége, hiszen ekkor indulnak el az „új idők”, a tavasz, a nyár, az ősz és a tél.
Azonban a személyes felismerésekre, beavatásokra minden időpont megfelelő. Ne egy kiemelt időpontot várjunk, amikor majd, talán történik valami, hanem vegyük észre a jelenben felragyogó csodákat!
Minden egyes pillanat a CSODA fényét hordozza.
Minden egyes pillanat egyszeri, és megismételhetetlen!
Az égbolt soha többé nem jelenik meg még egyszer ugyanúgy!
Minden pillanat szent!

Az előttünk álló hét minden napja, s minden pillanata varázslat. Egyik sem jelentősebb, hangsúlyosabb a másiknál. Természetesen, amikor az egyéni életünket vizsgáljuk a képletünk, s a csillagok járásának a figyelembevételével, akkor azért érzékeljük a pillanatok minősége és jelentősége közötti különbségeket.
Az ITT és MOST üzenete nem kötődik egy kiemelt időponthoz. Az mindig itt van, és… most. Az előttünk álló napok varázslataiba szeretnénk most is elkalauzolni a Kedves Olvasót, csak kattintson a www.asztrozofia.hu –ra, hogy az előttünk álló hét égi, csillagüzeneteibe bepillantást nyerhessen! Itt és most.

A pillanatban lakozó szentség érezteti csodáit akkor, amikor jelen vagyunk a társunknak.
A pillanatban rejtőző varázslat mutatja meg fényeit, amikor egy pillanatra megállunk, hogy belefeledkezhessünk a Nap sugaraiba, a felhők foszlóan változó tér – jeleibe, vagy egy madárka nekünk szóló csicsergő dallamaiba.
A pillanatban szunyókáló, ámde már igencsak ébredni kívánó szentség ölel át minket, amikor valódi ima emelkedik belőlünk az ég felé, de akkor is, midőn a meditáció birodalmába lépünk…
A www.asztrozófia.hu –n két meditációs hanganyag is segíti ennek a varázslatnak az átélését. A nyitóoldalon, a filmünk alatt található „allergia kioltó” meditáció, valamint a „reflaxációról” szóló oldal alján megtalálható reflaxációs hanganyag.
Mindkettő díjmentesen letölthető, és ajándékozható!!!

Mag az erdőben - Kiss Balázs Kunó

Egy igen izgalmas, és viszonylag ritka fényszög kialakulása előtt állunk, ez pedig a Jupiter és a Plútó trigon kapcsolódása lesz pont október 28-án. Utoljára, napra pontosan 2002-ben állt elő ez a konstelláció, tehát 9 éve. A Plútó ilyen kapcsolata mindig egy inspiráló átalakító erőt szimbolizál, amiben egyrészről benne van a születés, és benne van a halál is. A Jupiter pedig az Igazság, a Rend és a Hit szimbóluma – lássuk ez mit szimbolizál a Föld emberiségének.

Maga az a folyamat, amelyben benne csücsülünk, ez a tudatosodási hullám újabb mérföldköve, amely a jelenlegi állapotok szerint is gyönyörűen illeszkedik az átalakulásba. Tömören elmesélve: új igazságok megszületése és a régi rend lebomlása.

Csak körbe kell nézni a világban, s mindenhol látjuk, hogy az elmúlt néhány évben milyen átalakuláson mentünk keresztül. Ha ezt, mint egy folyamatot nézzük, nagyon jól kirajzolódik, hogy ez bizony nagyon messze vezet, nagyon nagy út áll még előttünk – hiszen néhány év alatt kerül lebontásra az, amit egy egész emberi civilizáció kialakított. És a legszebb és a leglényegesebb az egészben az, hogy ez nem valamilyen vezetők által felszított, feltüzelt átalakítás, hanem mindenkinek a SAJÁT BELSŐ VÁLASZTÁSA alapján létrejövő választás.

Hiszen Te sem azért foglalkozol „spirituális” dolgokkal, nem azért olvasod ezt az oldalt, vagy más „spiri” könyveket, mert azt egy ideológia,egy eszme mondatja veled, hanem Te egyedül döntesz így. Hiszen ha a társadalmi tanításokat, a tankönyveket néznéd, akkor soha de soha nem nyíltál volna ki a lelki birodalmak felé, hiszen erről soha senki nem beszélt Neked a hírekben, a tankönyvekben.

Ebből látszik, ha ebbe még így nem gondoltunk is bele, hogy bizony ez ami zajlik, egyértelműen mindenkinek a saját választása szerint történik. Ki mit akar megélni ebből a világból?

Nyilván, nem lehet egyik percről a másikra eltüntetni mindent – ezért továbbra is a türelem a lényeg. Minden folyik a maga ütemében, nem egyik pillanatról a másikra fog eltűnni egy eddig téged tápláló civilizáló. Hanem szépen, lassan, folyamatosan.

Ennek egyik mérföldköve a most októberben és novemberben zajló esemény-sorozat, amelynek egyik fő szimbóluma a Jupiter-Plútó trigon fényszög.

Ha ezt beültetjük a jelenlegi energetikai állapotba, elmondhatjuk, hogy itt tényleg egy robbanásszerű váltásról van szó, legalább is a korábbiakhoz képest robbanásszerű.

Átalakul az IgazságEz a legfontosabb – meghal egy régi törvény, és születik egy új. Ez az új világrend születése, minden egyes emberben – nem vezetőkben, nem a televízióban, nem a tankönyvekben. Bennünk, az Egy-én-ben.

És ez a legfontosabb, hogy Önmagadban engedd meg, hogy a régi gondolkodásod eltűnjön, légy merész és bátor, merj kibújni a bőrödből. A HITED legyen stabil – hiszen a Jupiter a bika jegyében jár egyébként, tehát a fizikai szinten kézzelfoghatóan tudod megtapasztalni saját hited erejét.

Ha hitetlen vagy – minden összeomlik körülötted! S ne valamilyen vallás eszméjében higgy – magadban higgy! A saját stabil belső Igazságod fog megtartani – nem kintről valamilyen erő. Ne várj tehát a szociális mentőcsomagokra, ne várj a törvénykönyvek átalakulására – Te magad légy az Igazság.

Az, amit szeretnél látni Önmagad körül – éld azt. Egy Igaz módon. Ne kifelé akard megmutatni – hanem befelé! Ez nagyon fontos: ne egy újabb köpenyt vegyél fel, hogy milyen Hitet, Igazságot akarsz megmutatni a világnak – nem erről van szó! Ne akarj megmutatni semmit, pont ez a lényeg. Ne megmutasd – hanem éld meg. Belül. Igaz módon. Ha nem érzed igaznak – ne tedd!

És ha belül éled – akkor fog kint valójában látszani. Hogy ki mit lát ebből – nem számít. Nem az a kulcs, hogy megmutatod az Igazságodat. Hanem hogy megéled belül. Még egyszer hangsúlyozom: igaz módon, tehát ne önmagad elől menekülve.

Ezek az Egy-Éni változások, saját Mag-ok megélése fog végül egy csodához vezetni.

Hiszen Te egy MAG vagy, ami kihajt. Egy MAG egy erdőben – mi együtt vagyunk az Erdő.

A tölgyfa magja nem azért bújik ki, hogy kitűnjön a többi közül, nem azért, hogy megmutassa milyen termést is hoz, és ő milyen szuper kis tölgyfa. Viszont rügyet hoz, táplál, része az erdő rendjének, szolgál, fejlődik, átalakul. Az erdő része – a sok tölgyfa együtt adja az erdőt.

S ha Te, mint a tölgyfa magja egyre tudatosabbá, egyre több csodát megnyilvánítóbbá válsz, és az erdőben egyre több mag tesz így, akkor ez az erdő a világ legcsodálatosabb erdeje lesz, ahol teljes a létezés.

- – -

S ha visszatérünk az említett, Igazság-átalakító szimbólumhoz, (ami természetesen már hosszú hetek óta aktív és október 28-a után is még sokáig az lesz), akkor arra érdemes most figyelned, hogy engedj teret az átalakulásnak az életedben.

Ha találkozol valami „mással”, ami eddigi rendszeredbe nem fért bele, akkor ez azért jön életedbe, hogy átalakulj.

Egyre erősebb és egyre szembetűnőbb módon fog megmutatkozni az, ha még mindig valamilyen téged nem szolgáló igazsághoz, hitrendszerhez kötöd magad. Ha vannak problémák életedben, akkor azok nagyon jól megmutatják, hogy hol nem vagy képes az átalakulásra.

Irányítsd rá a figyelmedet! Legyél nyitott!

Az Igazság Benned van – csak engedd kihajtani! Minden előítélet ez ellen dolgozik. Minden olyan eszme, amit kintről vettél a magadévá, de nem érzed a tiédnek, ugyan tanít, de te meglátod a tanítását?

Merd kitágítani elmédet, szétrobbantani az alapjaidat – hogy új alapokra helyezhesd az életedet.

11:11 kapu felé (I. rész) - Kiss Balázs Kunó

A 11:11:11 –es (november 11-i) kapunyitás felé közeledve nézzük meg, hogy az Úton mivel találkozunk – ebben az írásban ezt szeretném részletezni a csillagok tükrében. Ez a „kapu”, a kilencedik a sorban, amely az emberiség felemelkedésének egy fontos mérföldköve, tulajdonképpen egy magasabb tudatosságba, magasabb rezgésbe való átlépés.

Fontos tudnunk, hogy ez az átlépés finom, nem egyik pillanatról a másikra történik, és nem a mindenféle spirituális elvárásoknak megfelelő tapasztalatokat hoz. Azaz továbbra sem fognak angyalok harsonákkal a kezükbe megnyíló dimenziókapukon keresztül a Fölre áramlani most, nem fogunk hatalmas tudatosságra ébredni egyik napról a másikra. De mégis rengeteg finom, elsőre láthatatlan átalakulást hoz.

Ezt észrevenni, hogy az ember benne van, nem egyszerű, mint ahogyan amikor nő a hajad, akkor sem látod, hogy nőne egyik napról a másikra, és mégis egyszer csak azt veszed észre, hogy el kell menni a fodrászhoz. Ez is pontosan ilyen. Egyszer csak azt veszed észre, hogy sokkal türelmesebb vagy az emberekhez/dolgokhoz, hogy amiért régen öltél volna, most meg sem mozdít benned semmit. Azt veszel észre, amit csak szeretnél, másképp látsz a világra, mások a hangok és a fények.

Ezt már sokan tapasztalják, ám ezek a tapasztalatok mostanában egyre erősebbek lesznek, egyre nehezebb lesz az emberiségnek ezeket figyelmen kívül hagyni. Eddig csak beszéltünk erről, de most már egyre jobban kézzelfoghatóbbá válik. Van, akinek ez már évek óta valóság, van aki most kezdi el tapasztalni – nincs jobb vagy rosszabb, senki sincs előrébb sem hátrébb.

S akkor nézzük mi vár ránk 11:11 –ig.

Az első és legfontosabb, hogy a Merkúr október másodikán (vasárnap) belépett a Holló csillagképnek erőterébe, majd a Nap is követi 4-én (kedden). A Merkúr 3 nap alatt átvonul felette, míg a Nap egészen október 11-ig közvetíti energiáit.

Az asztrozófia és más égi üzenetek szerint a Holló őrzi a titkos tudást, az örök élet titkát. A csőrében tart egy cseppet a Kehelyből, a Szent Grálból, amely az Örök Élet italát rejti. Ne feledjük, hogy a Pálos rend címerállata a Holló, akik szintén a titkos tanokat őrzik számunkra, azokat a tanokat, amelyekkel elnyerhető az élet körforgásából való kiemelkedés. A Holló az, aki Apollónnak hoz a csőrében egy cseppet az Örök Élet italából. Igen ám, de a mitológia szerint egy fontos momentum is történik itt, egy másfajta értelmezésben: a Holló megtart egy cseppet a csőrében, és büntetésül Apollón felszegezi az égre.

Összevág azzal a képpel, hogy a holló a jelenlegi emberi tudatban mint negatív töltetű madár él, például halálmadár. Hiszen a színe is fekete, s a mondás is úgy tartja: ritka mint a fehér holló. Az Örök Élet titka egy tudás, azaz ez a tudással, hatalommal való visszaélésre utal. Ezért kelt az Emberben fura érzeteket a holló, hiszen az emlékezteti őt arra, hogy mikor és hogyan élt vissza a Teremtőtől kapott hatalmától.

Tehát, mint minden csillagüzenetben, itt is a kettős olvasattal leszünk közelebb az igazsághoz: Egyfelől, a Holló idejében az ember képes az Értékeket megőrizni magában, beavatást nyerhet titkos tudásokba, magas misztikumokkal ismerkedhet meg. A Fénnyel való belső találkozás ideje. Másfelől, fontos üzenet az, hogy az Ember a tudásával, a hatalmával ne éljen vissza, azt mások szolgálatába kell állítania, használnia kell, átadni.

A Holló börtön egy szinten, ahová az ember saját döntései következményekén kerül, mert visszaélt teremtő erejével, vagy éppen nem élt a kezében lévő sok csodával. Minden visszatartott, eltitkolt energia felszabadítására ösztönöz a Nap és a Merkúr most. Ám először ne a külvilágban várjuk el, hogy majd mások kezdik el felszabadítani a titkokat, erőket, hanem kezdjük saját magunkkal. Mint mindig.

Nézz szembe a saját életeddel: VALÓBAN készen állsz arra a tudásra, amire vágysz, és eddig nem volt hozzáférésed hozzá? Vagy csak azt várod újra, hogy majd mások megmutatják neked az igazságokat? Megint arra vársz, hogy most nem világi, hanem spirituális vezetők megmutatják neked az új tudást, az új igazságokat? Hogy a dolgok rajtad KÍVÜL történjenek, megint valakik majd megoldják most nem fizikai, hanem „spirituális” szinten a dolgokat?

Azt tapasztalom, hogy bár vágyunk a lelki békére, a világ változására, de azt ismétmegint másokkal szeretnénk elvégeztetni. Régen, nagyon régen megbíztuk ezzel azokat az embereket, akiket erre képesnek tartottunk, hogy helyettünk igazgassák a világot, a dolgokat. Látjuk, hogy ez hová vezetett. És most ez újra nem történhet meg, azaz ismét nem arra kell várni, hogy majd mások elmennek megnyitják ezt a 11:11 –es kaputmások lehorgonyozzák az új tudatosságot, nálad „spiribb” emberek majd megtanítanak ezt-azt.

Nem. Itt az idő, hogy TE légy aktív, a saját bőrödön élj meg midnent.

Eddig azt hitted, hogy nem vagy rá képes. Pedig DE. Kezdd el csinálni. Csináld azt, amit TE jónak érzel. Bármit, ami lehet egy kis meditáció reggelente, vagy minden nap beszélgetsz a kristályaiddal, vagy szerető gonddal szólsz növényeidhez.

Mindegy mi, csak tedd bele a szíved és lelked a SAJÁT ÉLETEDBEA TE kezedben van a felemelkedés, ehhez NEKED IS TENni kell. Nem jön el a világ Nélküled, amire vársz. Ne akard azt, amit most élsz, hogy majd más vezetők levéve a felelősséged a válladról, most már spirituálisan vezetnek téged.

Gyógyítsd Te magad! Ez ne különböző legcsodaszer-természetes-ősi készítmények bekapásában merüljön ki, mert az is csak ugyanaz: valaki eléd ad valamit, amiről te elhiszed, hogy jó, csak most már rajta van a „bio”/”spiri” matrica, ezért beveszed, és megint azt várod, hogy az hozza el neked az egészséget. Ugyanaz, mintha gyógyszert szednél, csak pepitább/fényesebb köntösben. Ugyanaz.

Tégy magadért, sok kis apró csodáért, amiben Te vagy benne. Ültess a balkonra kis növényeket, amiket Te locsolsz, és ugyan nem hiper-szuper technológiával learatott, tárolt és adagolt növényt eszel, de benne lesz a lelked, és ami a legfontosabb, a SAJÁT életed.

Ezek természetesen csak példák, amivel szeretném megmutatni, hogy mit jelent az, hogy a saját magadhoz veszed vissza energiáidat, életedet.

Tényleg légy Te a saját életed vezetője, spirituális szinten. Mindenki a Tanítód: de mindenkiben ott vagy Te.

- – -

S ahogy elhagyjuk a Holló csillagképet, a Merkúr is és a Nap is október első felében találkozik a Szaturnusszal.

A Szaturnusz, más nevén a Küszöb Őre pontosan egy ilyen aspektusban van jelen életünkben, a Szűz csillagképben. Minden rendezünk, rendbe rakunk életünkben, a helyére kerülnek azok a dolgok, amelyek a birtokunkban vannak. Az itt elhaladó két égitest pedig mint egy KAPUN, a Küszöb Őre által figyelt kapun halad át.

Csak az mehet át, csak akkor léphetünk tovább, ha minden ami bennünk van VALÓDI. A rendezett, szeretettel átitatott, MEGTAPASZTALT bölcsesség életképes csak. Az illúziók és vágyálmok ideje véget ér. Csak a valódi tapasztalat maradhat.

Ez jelentkezhet októberben egyfajta blokként is, ahogyan az utunk során egyre jobban beszűkülünk, és csak EGY irányba mehetünk: önmagunk felé. A következő stáció, amit a Szaturnusz őriz, az Angyal csillagkép, ahol összefonódik a láthatatlan és a látható. De ide elvárásokkal és nem-valódi vágyakkal nélkül léphetünk tovább. Aki bölcs, észreveszi, hogy a „sors” merre terelgeti útját, mit mutat neki. Az Angyal csillagképben egy belső lelki Rend és szolgálat jelenik meg: ahol minden tettünkkel szolgáljuk a magunkat körbeölelő világot, és így magunkat emeljük a Fénybe.

Csillagüzenetek 2011.09.26-10.02.- Paksi Zoltán

A Nap már a Vénusz uralma alatt, a Mérleg jelén vándorol keresztül. Asztrozófiai, csillagképi helyzetét tekintve központi csillagunk a Szűz csillagzatát ragyogja be aranyló fényével. Az „arató szűz” fénysugallataival újabb, és újabb lehetőségeket rejteget számunkra a kozmosz az utolsó szeptemberi héten is.
Az előttünk álló hét égi titkairól, és lehetőségeiről elkészült legújabb kisfilmünk.Számtalan ősi mítosz, legenda őrzi azt az emlékezetet, mely szerint Teremtőnk a gyermekei számára egy könyvet írt. A gyermekek mi vagyunk. A könyv betűi fénnyel lettek írva.
A könyv állandóan nyitva van…
A nyitott könyv maga az égbolt, a fénybetűk pedig a csillagok. Az égbolt őrzi és sugározza felénk mindazokat a titkokat, tudnivalókat, melyek ismeretével egy nagyon lényeges dolgot képessé válunk megérteni, majd megtenni…

Miről is van szó?

Az ásványi szinten való létezés nem ismeri a hiba, az elrontás lehetőségét. Az ásvány hordozza a fény anyagba sűrűsödésének, s annak őrzésének folyamatát, majd állapotát. Éppen ott történik mindez, ahol az ásvány van. A szilárd matériába koncentrálódott fény sugárzása ott észlelhető, ahol az ásvány van. Maga az ásvány „nem akar” sehova menni, nem akarja vinni a fényt. Az ember, mikor megtalálja az ásványt, már magával viheti azt, de az ásvány saját akaratától vezérelve nem mozdul.

A növényi szinten való létezés megnyilvánulása már puhább, lágyabb érintésű, mint az ásványé. A növény már megmozdul. A növény nő, növekszik, nyújtózik a földről a Nap, az égi fény felé.
A növény sem rendelkezik a hibázás lehetőségével. Az elvetett búzamag nem tud rontani, s búza helyett diófát növelni.

Az állati szinten való létezés már jóval összetettebb. Az ösztönök megjelenésével az állat már minden irányban képes helyet változtatni, erőket irányítani, hogy „céljait” megvalósítsa.
Az állat szintjén sem jelenik meg a hiba lehetősége. Az álmából éppen ébredező oroszlán bár álmodhatott éppen akár egerekkel, mégsem fogja elcincogni magát.

És mi a helyzet az emberi szinttel ?  Igen, itt már van hiba, van rontás. Pontosabban szólva csak akkor van hiba, ha az adott dolgot hibának ítéljük. Az ember tud kritizálni, véleményezni, és ítélni.
Ez jó, az nem jó, tehát rossz. – Minden napunkat, minden pillanatunkat átszövi az ilyen véleményezés, de mondhatjuk ítélkezésnek is. Az ítélet karmát szül.
Nem véletlenül okítanak a megváltók, hogy ne ítéljünk. Az ember a jó, és a rossz harcát teremti tudatában, lelkében, de testében újra és újra.

Az ítéletek fölé a csillagok ősi bölcsessége tud emelni minket. Az égen nincs jó és rossz. Nincs kifejezetten jó égitest, mint ahogyan nincs kifejezetten rossz hatásúnak minősíthető égitest sem dacára annak, hogy a középkorban az asztrológiai gondolkodás ily módon minősítette az égi jeleket.
A spirituális, mágikus tudományok a „jó és a rossz” illúziójának a meghaladásában segítenek. (Hogyan tudna egy olyan rendszer, még ha spirituálisnak is neveztetik, a polaritás fölé emelni, amelyik maga is polárisan megítélő jelzőket használ? Például „jó bolygó”, „kártevő planéta”, stb)
Külön érdekesség, hogy a Teremtés hetedik napján az Úr látja, hogy a teremtett világ jó, ezért azt MEGSZENTELI!
A hetedik nap a Szaturnuszhoz tartozik. A gyűrűs planéta tehát a szentség varázslatát, és minőségét őrzi!
A középkorban mégis őt tekintették a „legkártékonyabb bolygónak”!!! Innentől az asztrológus már nem tudta, hogy a szentség jelét látja a képletben, hanem a kártékonyságot hitte benne, így azt is tolmácsolta a hozzá fordulóknak. Ez a fekete mágikus hit még ma is meghatározóan van jelen az asztrológiában.

Az ember szintje felett sem találkozunk már a „jó és a rossz” poláris világával. A tűz angyala nem fog véletlenül vizet fakasztani a sziklából. Eljutni oda, hogy megértsük azt, ami VAN.
Ítélet nélkül.
Így érthetjük meg teljesen azokat a csodákat, azokat a tanításokat, amelyeket a poláris világot megtapasztaltató sorsunk hoz a számunkra lényegében önmagunk által. Az egyik fő oka annak, hogy immár húsz éve tanítom a csillagok titkos világát ez. Megmutatni azt, ami VAN.
Ítélet nélkül. Ebben próbálunk segíteni meditációinkkal is. Töltse le Ön is INGYEN allergia kioltó meditációnkat, amelynek hallgatása során az immun rendszer harmonizálódik, és több belső, regeneráló energia születik bennünk. Letölthető a www.asztrozofia.hu –ról, közvetlenül az aktuális heti csillagüzenetek kisfilm alatti linkre kattintva.
És természetesen heti csillagüzeneteinkkel is a Teremtő gyermekeihez méltó boldog, alkotó, egészséges, és szabad életet kívánó társainknak kívánunk mindezek megvalósításában segíteni.

Csillagüzenetek 2011.09.19-25. Paksi Zoltán

 

A Nap aranyló sugaraival fényesre varázsolja a nyár utolsó napjait. Az előttünk álló héten azonban központi csillagunk eléri látszólagos égi útján az egyenlítőt, s ezzel kezdetét veszi az ősz. A „kozmikus egyensúly” hete vár ránk, hiszen a Mérleg jelébe lépő Nap szeptember 23-án, pénteken a harmónia, és az egyensúly megteremtésének, de megélésének is kedvez.
Az előttünk álló hét égi titkairól, és lehetőségeiről elkészült legújabb kisfilmünk. A www.asztrozofia.hu –ra, vagy a www.csillagtv.com –ra kattintva máris megnézheti filmünket, amelyben igyekszünk most is olyan információkat átadni, melyekkel mindannyiunk élete egészségesebbé, boldogabbá, és adott esetben alkotóbbá válhat.
Éljünk tudatosan együtt égi testvéreinkkel a bolygókkal, és a csillagokkal! Új időszak, az ősz veszi kezdetét, tehát itt az ideje, hogy az új időt köszöntő, immár szokásosnak tekinthető bőségvarázslásunk jelenre vonatkozó részleteit megosszam Önnel.

Előtte azonban néhány információ az új asztrozófiai - asztrológiai tanfolyamról. 2011. szeptember 21-én, szerdán 17 órától még korlátozott számban lehet csatlakozni 2 + 1 éves kurzusunkhoz.
Helyszín: Soter Ezoterikus klub és Teaház.
Cím: VI. Bp. Dessewffy u. 53. (Az Oktogon és a Nyugati pu. között)
Tel.: 06 1 331 8186, vagy 06 70 384 2544.
Szeretettel várjuk mindazok jelentkezését, akiket érdekel a csillagos égbolt, az önismeret, a sors összefüggésrendszere, az emberi kapcsolatok energetikája, avagy gyógyítással, személyiség- és sorselemzéssel foglalkoznak, s a modern asztrológia technikái mellett az ősi csillagbölcselet titkai is vonzanak.

Az új időszak kezdetén végzett szertartások segítségével tudunk hatni a kozmosz energiáira úgy, hogy a kívánt bőséget, és egészséget érjük el, illetve tartjuk meg. A lencse bőség, szépség és egészségszimbólum. A „lencsemágia” már sokak számára ismeretes, a pontosan elvégzett szertartás rendkívüli eredményeit is már sok olvasónk tapasztalta meg. Az őszi hónapok hozzanak Önnek is bőséget, és egészséget! Ebben szeretnénk segíteni az alábbi szertartás megismertetésével.
Lencsét az Új Esztendő első napján kell enni a hagyomány szerint. Tudjuk azonban azt is, hogy mind csillagászati, mind spirituális értelemben az Újév nem január elsején kezdődik! A régi tanítások arról tudósítanak, hogy az év négyszer kezdődik el az esztendő körén belül. A négy kezdet, a négy Napfordulatot jelenti. (Téli, tavaszi, nyári, és most az őszi) Napfordulatkor, majd az azt követő két napon, tehát összesen három nap kell délidőben lencsét enni. Fontos, hogy ez nem étkezésnek, hanem szertartásnak minősül!
Ez azt jelenti, hogy szellemileg koncentráltnak illik lenni, hogy a szellemi energiáinkkal is hatékonyabban tudjuk bevonzani a kívánt minőségeket. De nézzük akkor konkrétan a rituálét.

A lencsét készítsük el főzeléknek úgy, hogy a főzés idejében is a ráhangoltság állapotában legyünk. Gondoljunk arra, hogy készülő étel áldást, bőséget, és egészséget hoz el szeretteinknek, és nekünk is. Kételkedésnek, félelemnek, haragnak, irigységnek nincs helye a tudatunkban ekkor. (Persze máskor sem…)

Szeptember 23-án pénteken, közép – európai idő szerint 11 óra 05 perckor éri el a Nap az ekliptika 180. fokát. (GMT.: 09 óra 05 perc) Ez az első napja a szertartásunknak.
Délidőben, étkezés előtt gyertyát gyújtunk, majd hangosan rövid áldást mondunk. Ha többen étkeznek, akkor üljék körbe az asztalt.
Hét evőkanálnyi lencsét szedjünk a tányérba, majd mialatt elfogyasztjuk gondoljunk arra, és csak arra, hogy ez az ősz anyagi bőséget, egészséget és gyarapodást hoz nekünk.

Másnap, 24-én szombaton újra délidőben megismételjük az előző napi szertartást, de most a gondolatainkat az hatja át, hogy az előttünk álló ősz a lélek egészségét és fényesebbé válását hozza el az életünkbe.

Harmadnap, 25-én vasárnap újra délidőben költjük el mágikus ételünket. Ekkor arra gondolunk, hogy az új idő a szellem bőségét, egészségét, és felfényesedését hozza el mindannyiunk számára.

Az étel elfogyasztásának legoptimálisabb időintervalluma mindhárom napon: 12.15 – 12.35-ig.


ÁLDÁS KÍSÉR MINKET AZ ÚTON!
A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán

Kérjük, küldje át ismerőseinek is ezt a levelet, ha úgy gondolja, hogy nekik is segítségükre lehetnek a www.asztrozofia.hu -ról ingyenesen letölthető meditációink, kisfilmjeink és hírleveleink. Köszönjük!

Csillagüzenetek 2011.09.12-18. Paksi Zoltán

Átjáró a saját lelkeden keresztül - Kiss Balázs Kunó

Az egyik áprilisi írásban kicsit részletesebben írtam az ún. kvintill fényszögről, onnan emelem most ki a teljes megértés kedvéért az alábbi szöveget erről a kapcsolatról:

„Van egy olyan fényszög az asztrológiában, amelyet nem tartanak elsődlegesnek, mert a „hatása” nem annyira látványos, kevésbé érezhető, és a hétköznapok szintjén az ember nem találkozik vele. Ez a kvintill: a 360 fokos kört öttel elosztjuk, akkor kapjuk e 72 fokos fényszöget. Szimbolizálja a mágia ötszögét, a varázslatot életünkben. E fényszög szellemiséget jelent, ahol az értelem, a láthatatlan és mágia birodalma hordozza a kapcsolatot két dolog között. Ez egy olyan varázsszer, amely ott lapul az ember zsebében, de ha nem nyúlsz hozzá, akkor nem is tudunk róla, ellenben aki képes felismerni, az az életében tényleg varázsolni képes vele.

Ismét egy kicsit messianisztikus jellegű, ezért a hétköznapi életünkben szavakkal nehezebben kifejezhető üzenet bontakozik ki ezen fényszög által. A Jupiter és a Neptunusz kvintill kapcsolata csúcsosodik ki a héten: teljesen helyén való az, hogy valaki az elmúlt napokban azt tapasztalta, hogy a múlt megoldottnak hitt, vagy elfeledett lelki kötései, blokkjai felbukkantak.

A Neptunusz régóta a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vizében jár, ezért még mindig aktív a háttérben a múlt lelki problémáinak oldása. Minden tisztázatlan, láthatatlan területet a Szellem tisztító erejével át lehet mosni. A Jupiter pedig most a kvintill ereje által ezt igencsak beaktiválta: a Tudással és a Szeretettel minden fájdalom meggyógyítható!

* * *

Az ember azt gondolná, hogy a spirituális úton járva egy idő után egyre jobban megismeri önmagát, és évek hosszú belső lelki munkája után már lassan csak-csak elfogynak azok, amelyekkel szembe kell nézni. S amikor találkozik az ember egy újabb felbukkanó oldanivalóval, akkor lehet, hogy elkezd magában kételkedni: „Ilyen lennék?” „Még mindig dolgoznom kell magamon?” „De hát ezt már megoldottam!”. Ez sokszor a kedvét szegi az embernek, amikor már mondjuk a „naaagy” dolgokon túl van, mindig talál valami újabb és újabb szörnyet a szekrényben.

 

Ha fejedben átfutottak már a fenti gondolatok, akkor nyugodj meg, minden rendben van, ez teljesen helyén való. Minél nagyobb a tisztaság lelked kertjében, a legkisebb megingás vagy felborulás sokkal jobban látszódik és sokkal erőteljesebbnek hat! Egy koszos, gyommal benőtt rendezetlen kertben egy eldobott csikk fel sem tűnik, ám egy tiszta ápolt területen szinte virít, és azonnali megoldást kíván.

* * *

A Jupiter-Neptunusz kvintill kapcsolata most igencsak felerősíti azt, hogy a tisztítást az életünkben véghezvigyük, feloldjuk. És most ez valahogy nem a szokványos, hanem teljesen más jellegű, finom és mégis végtelen. Mind a két bolygó hátráló mozgást végez, tehát ez is erősíti azt, hogy itt most nagyon mély, nagyon eldugott, nagyon ősi dolgokat lehet a felszínre hozni.

Ezen a héten tanácsos mindenképpen a gyógyítással, gyógyulással foglalkozni. Ha teheted, akkor most keresd fel gyógyító ismerőseidet, még akkor is, ha Te magad gyógyító vagy. Vannak dolgok, amiket az ember egyedül önmagán nem képes véghezvinni.

Most olyan területekre nyersz bepillantást, amelyek eddig el voltak zárva előled.

S

még egyszer hangsúlyozni szeretném, itt most nem arról beszélünk, hogy ismét egy újabb időszak, amikor a múlt terheit kell oldani. Nem arról van szó, hogy letegyél valamit, megoldj valamit… Mert a kvintill fényszög egyfajta kapu és átjáró. Tehát itt nem batyut pakolsz le az úton, hanem áttűnsz egy másik valóságba. Varázslatos módon, észre sem veszed, és az is leomlik, aminek a létezéséről nem is tudtál. Ez tényleg egy csodás kapu, érdemes most ezzel foglalkoznod, mert ez egy lépés az új életed felé.

A Jupiter a Kos csillagkép alatt jár, tehát ez most szellemi szinten egy új világba való elindulást fejez ki: a Kos a Tarot Mágus lapja; aki elindul, hogy megteremtse a valóságát, varázsol, és alakít. Te már képes vagy mindezt tisztán és tudatosan tenni, egyre kevésbé veszel el a fátyol illúziójába. Csak áldozatot kell hozni, magad mögött hagyni minden régi hitet, igazságot és tudást.

S itt áll a Cet csillagkép feje is, ami előbukkan a lélek óceánjából. Abból az óceánból, ahol a Neptunusz az úr. Innen előbukkan, a felszínre hozza a fejét: tehát tudatosít, kiemel. Egyszerre van bent a vízben és kint a vízből. Ez azért fontos, mert egyszerre éli át a lélek legmélyebb tartalmait, közben pedig a tudat erejével áthatja és átalakítja. Felemeli a fejét, kijön saját alvilágából, és a Kos által már egy új világba lép bele.

* * *

Ezen a héten ráadásul a Merkúr eléri az Oroszlán csillagkép szívét, a Regulus csillagot, ami a feltétel nélküli szeretet szimbóluma – ekkor szembenállásba is kerül a Neptunusszal. Tehát az oldások és felismerések ideje tovább fokozódik – ezért tanácsos ezen a héten sokat meditálni, tisztítani. Minél több mindenre rálátni, megérteni és beszélgetni. Ez 8-án és 9-én történik.

Az elfogadást, a feltétel nélküli elfogadást kezdd Önmagaddal! Most képes vagy arra, hogy egységbe rendezd magad, tudatosítsd a lelkedben zajló láthatatlan folyamatokat. A gyógyulás ideje eljött. Főleg csütörtökön és pénteken érdemes megfigyelned mi az, amit nem fogadsz el, milyen ítéleteket hozol önkéntelenül? Ezek felismerésekhez fognak vezetni…

* * *

Ami pedig magát a kvintill üzenetet erősíti, hogy a keddi napon (6-án) a Mars is kvintill fényszög kapcsolatba kerül a Jupiterrel, tehát hatalmas erő is jelen lesz arra, hogy minden oldalát feltárd önmagadnak, a gyógyításhoz megérkezik minden segítség.

S mivel az Ikrek csillagképben jár a Mars, ezért könnyen lehet, hogy olyan erővel is találkozol, amivel esetleg elsőre nem szeretnél. Lehet támadásnak éled meg, visszahúzásnak: feladatod, hogy ezt, mint egy mágus, a magad javára fordítsd, átalakítsd. Tehát ne ijedj meg semmitől mostanság:

a sötétséggel ha találkozol, akkor csak a saját lelked kiállt érted: legyél bátor, és nézz szembe magaddal!

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő