Fényadó

Felkészülés a Változásokra

Sikeres Patai Palóc Napok

2011, július 30 - 20:54

Hatalmas az érdeklődés a Patai Palóc Napokon. 1500- 2000 vendég gyűlt össze a településen az immár hagyományossá vált rendezvényen.

Hatalmas az érdeklődés a Patai Palóc Napokon. 1500- 2000 vendég gyűlt össze a településen az immár hagyományossá vált rendezvényen.

Juhász Oszkár, a település frissen megválasztott jobbikos polgármestere nyitotta meg péntek este a Patai Palóc Napokat. A megnyitón emlékplaketteket adott ár a kiállítóknak, hiszen a háromnapos rendezvényen több kiállítást is megnézhetnek az érdeklődők (hímzett falvédők, népi faragások, régi imakönyvek, fotóművészeti kiállítás,stb.).

Ma reggel a Csóka ágyúval ébresztették jelképesen a  falu lakosságát. A legnagyobb látványosság talán a helyi népdalkör előadása volt. Nagy volt az érdeklődés a palóclakodalmon is, ahol egy fiatal pár palóc népviseletben játszotta el a hagyományos palóclakodalmat. A rendezvény idejére 110 gyöngyöspatai tért haza a világ minden tájáról.

A gyöngyöspatai Vári Pincék Egyesülete búbos kemencét épített a pincefaluba, melyet a Patai Palóc Napokon adtak át a településnek.

A rendezvényen hagyományos palóc ételeket készítenek, melyet a vendégek ingyen fogyaszthatnak.

Juhász Oszkár a barikad.hu-nak elmondta, rendkívül sikeres a rendezvény, szeretettel fogadtak mindenkit a közösségben. A polgármester kiemelte: valódi faluközösséget szeretnének összekovácsolni származásra, korra, világnézetre való tekintet nélkül, ám a cél továbbra is a „gyöngyöspatai modell” megteremtése.
barikad.hu

Ki az a Partners Hungary Alapítvány?

Juhász Oszkár kezet fog a cigányokkal
Noha Balázs József fideszes országgyűlési képviselő másfél hete szellemmé változott, liberális körökből ismét fenyegetés érkezett – ezúttal a gyöngyöspatai képviselő-testülethez.

A nyílt levél a Partners Hungary Alapítvány nevében kelt és számos aláírója nem kevesebbre kéri  Gyöngyöspata önkormányzati képviselőit, minthogy oszlassák fel magukat annak érdekében, hogy a falu „Gyöngyöspata a békés és demokratikus fejlődés útjára lépjen”.

A levél írói úgy fogalmaznak, az önkormányzati képviselői kezében a demokrácia és Magyarország sorsának kulcsa.

Döbbenetes, hiszen a hevesi település – hónapokig tartó kálvária és számtalan botrány után, melyek éppen a kormányoldalról, valamint liberális körökből érkeztek – Gyöngyöspata szabályosan, demokratikus úton választotta meg új polgármesterét, Juhász Oszkárt, aki a Jobbik helyi elnöke és a nemzeti párt jelöltje is volt egyben.
Valóban, ha most Gyöngyöspatán a képviselők úgy döntenek, feloszlatják önmagukat, a frissen megválasztott Juhász Oszkár megbízatása is megszűnik, tehát megint új választást kell kiírni.

Na, ez az, ami biztosan rengeteget ártana a helyi közösségnek, hiszen tulajdonképpen nem történne más, mint, az, ami az ott élők többsége számára már eddig is nyilvánvaló volt: a megosztás az egyetlen dolog, amiben a parlamenti pártok – a Jobbikot leszámítva – kiváló munkát végeznek. Talán éppen ezért esett Oszkárra a választásuk.

Hihetetlen, hogy egy szervezet, éppen a demokráciára, a konszenzusra és a békés egymás mellett élésre hivatkozva próbálja meg rávenni a helyi tisztségviselőket, hogy egy ilyen ocsmány megosztáshoz a nevüket adják.

Persze, azért próbálkoznak. Feltesszük a kérdést: kinek használ mindez? A helyi magyaroknak biztosan nem. A helyi cigányságnak sem, sőt egyetlen magyarországi cigánynak sem, mert ezzel a csődöt mondott politikával soha, egyetlen roma sem lesz képes felismerni, azt, csak renddel, fegyelemmel, munkával lehet kitörni a pária-sorsból, a roncstársadalomból.

És ennek a levélnek az aláírói éppen ezt a felismerést akadályozzák meg.

Az aláírók között szerepel Szombati Kristóf neve is, aki a Lehet Más a Politika alapítói közé tartozik. Lapunk érdeklődésére Szombati elmondta, a levelet magánemberként írta alá és hozzá tette, a legutóbbi választás demokratikus voltát az aláírók sem kérdőjelezik meg.

Az LMP sajtóosztályán azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a pártnak nincs köze a levélhez, arról nem tudott és nem is szeretnék kommentálni. Talán jobb is így.

A levél – tartalma inkább nevetséges – mégis fenyegetést hordoz magában. Ismert, a térség fideszes országgyűlési képviselője, Balázs József, röviddel a választás előtt megfenyegette Juhász Oszkárt, hogy Gyöngyöspatára fejlesztési források nem mehetnek, elzárja a támogatási csapokat. Balázs azóta is bujkál a nyilvánosság elől, tíz nap alatt nem mert előállni és megmagyarázni tettét, vagy legalább elnézést kérni érte.

Most támad a liberális oldal? Minek?

Csanádi Gábor Ferenc – barikad.hu

M E G H Í V Ó R E N D E Z V É N Y R E

Gyöngyöspata újra megmutatja szép arcát - Patai Palóc Napok 2011. július 29-30-31.

Gyöngyöspata idén március óta országosan, sőt világszerte ismert településsé vált, de nem azon értékei miatt, amelyek méltán híressé tehetnék. Ez a hétvége viszont nem a problémákról, a feszültségről fog szólni, hanem a tartalmas, színvonalas szórakozásról, kikapcsolódásról, amikor sokan megismerhetik a falunak azt az arcát, amely az utóbbi időben feledésbe merült.

A 2011. július 29-30-31-én a Patai Palóc Napok programjai nyújt majd lehetőséget arra, hogy az elmúlt hónapok történéseinek nyoma eltűnjön a faluból. Ezt a tradicionális rendezvényt Juhász Oszkár polgármester mellett az általa vezetett hivatal is ugyanolyan fontos értékűnek tulajdonítja, és együtt fáradoznak annak sikerességén. A hagyományőrző programok mellett helyet kap a borkóstolás, a Palóc Napi túra, népművészek, népi- és iparművészek bemutatója és további változatos, szórakoztató versenyek, kiállítások, színpadi fellépések.

A programokról bővebb információt a www.gyongyospata.hu oldalon kaphatnak.
A rendezvényt Juhász Oszkár, Gyöngyöspata megválasztott polgármestere nyitja meg.

Bízunk abban, hogy nem csak a gyöngyöspatai és környékbeli lakosok, hanem a média képviselői is részt vesznek ezen a rendezvényen, így hozzájárulnak Gyöngyöspata megtépázott hírnevének visszaállításához.

Juhász Oszkár, Gyöngyöspata polgármestere

Ezt írta az ATV.HU:Még nincs vége a történetnek: újra megszállták Gyöngyöspatát

A Belügyminisztérium téeszprogrammal készül, a választáson a Véderő és a cigányvajda is starthoz áll.

Mintegy 40 fős kontingens érkezett Gyöngyöspatára délelőtt: a különítmény a Belügyminisztérium embereiből, a Heves megyei kormányhivatal vezetőjéből, a megyei közigazgatási hivatal vezetőjéből, a megyei rendőrkapitányból, gyöngyösi kollégájából, illetve az illetékes földhivatal embereiből állt. A kitelepülés oka kettős. Egyrészt délután befut az Állami
Számvevőszék, hogy górcső alá vegye a település gazdálkodását – a „különítményesek” azon szorgoskodnak, hogy a szervezet mindent rendben találjon. Másrészt a belügyi tárca bábáskodásával új „földprogramot” készítnek elő a faluban: a minisztérium felajánlotta, hogy hozzanak létre a helyiek egy termelőszövetkezetet, ahol nem romák és romák tanulnak szakmát, tenyésztenek állatot és művelnek földet. 2 évig a tárca segítségével, bérüket a központi költségvetés finanszírozza addig – de két év után önállósodni kell.

Közben persze pörög a polgármester-választási kampány is, a héten elkezdődött az ajánlószelvények kézbesítése, egy jelöltnek 66-ot kell összegyűjteni ahhoz, hogy részt is vehessen a megmérettetésen. Rajtvonalhoz áll – függetlenként – Eszes Tamás, a Véderő parancsnoka, Juhász Oszkár a Jobbik színeiben indul, beszáll a mérkőzésbe Farkas János, a helyi cigányvajda is, továbbá első ember szeretne lenni a falut a korábban lemondott polgármester helyett irányító – függetlenként megválasztott – Matalik Ferencné alpolgármester is. Szintén belsős jelölt a független képviselő, Simó István, de érkezik egy külsős aspiráns is, Bognár Károly, Nagyrédéről. (Megjegyzendő: a 2010-es önkormányzati választásokon a pártok közül csak a Jobbik indított jelöltet, de emberei jelentősen alulmaradtak a független jelöltekkel szemben.)

atv.hu

Gyöngyöspata: mintaprogram és ÁSZ vizsgálat

Gyöngyöspata | Ha a kormánydöntés megszületik, kiemelt térséggé válhat öt Gyöngyös melletti település, és elindulhat a foglalkoztatási mintaprogram.

A belügyi, a gazdasági és a vidékfejlesztési minisztérium munkatársai tájékozódtak szerdán Gyöngyöspatán, annak a foglalkoztatási programnak az előkészítéseként, ami - kedvező döntések esetén - augusztusban elkezdődhet.

 

A minisztériumok és a kormányhivatal vezetője és munkatársai tájékozódtak a programba bevonható területekről is
A minisztériumok és a kormányhivatal vezetője és munkatársai tájékozódtak a programba bevonható területekről is

Horváth László megyei kormánymegbízott a helyszínen tudatta: az elképzelés szerint a közfoglalkoztatás keretében mezőgazdasági munkát végeznének a hátrányos helyzetben lévők, három fő területen. Ezek: erődtelepítés, szántóföldi és kertészeti növénytermesztés illetve állattenyésztés. A politikus hangsúlyozta: nem "romaprogramról" van szó, hiszen minden potenciális érintett előtt nyitott lesz a projekt. És nem csak Gyöngyöspatát, hanem másik négy környékbeli települést - Gyöngyösoroszit, Gyöngyörtarjánt, Nagyrédét és Szücsit - is be szeretnék vonni.

Horváth László elmondta: a szerdai helyszíni munkaértekezlet után munkacsoportok alakulnak, amelyek jövő hónap elejére kész cselekvési tervet prezentálnak, s augusztusban megkezdődhet a tényleges munka. A heol.hu kérdésére megerősítette: mezőgazdasági munkák esetében sem késői a nyárvégi  kezdés, hiszen például az erdőtelepítéseknél már addig is megkezdődhet az előkészítés, a szántóföldi gazdálkodásban pedig ugyancsak a következő év előkészítése.

Horváth szerint a cél az, hogy a közfoglalkoztatás keretében, állami, illetve önkormányzati tulajdonú földeken - s ezekből akad elegendő - olyan tevékenységek kezdődjenek el, amelyek a következő években már a "piacon megállják a helyüket" termékeikkel.

Mindehhez a kormánymegbízott szerint képzési programoknak is kapcsolódniuk kell, hogy a mintaprojektbe bekerülők megfelelő ismeretekkel felvértezve legyenek képesek valóban piacképes termékeket előállítani, illetve a későbbiekben a nyílt munkaerő-piacon is helytállni.

Kérdésünkre azt is elmondta: maga is támogatta, hogy egy rendkívüli Állami Számvevőszéki vizsgálat is történjen meg a faluban. Ezzel úgymond "az utóbbi időszak gazdálkodását tekintve is tiszta vizet öntenek a pohárba", másfelől tisztázni lehet olyan kérdéseket, amelyek a falu közvéleményét foglalkoztatják. Erre példaként bizonyos Vöröskeresztes pénzadományok felhasználását említette.

A kormánymegbízott szerint jó esély van arra, hogy a gyöngyöspatai - pontosabban térségi - program megvalósítását segítő kormánydöntés a jövő héten megszülessen. Egyúttal úgy fogalmazott: a munkába állásra a közfoglalkoztatás adja a keretet, és "minden meglesz ahhoz, hogy aki munkaképes, és felajánlják neki a munkát, az dolgozzon."

Forrás: heol.hu

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő