Fényadó

Felkészülés a Változásokra

AHOGY EGY KATONA LÁTJA A VILÁGOT

"Foglaljuk össze az elmúlt 3 hónap publikációit, médiamegjelenéseket,- sorrendben!"

1.:   MTV1-en  a híradóban mutatták a metró vonalak atombiztos voltát. 48000 ember fér el benne és a generátorok 6 hónapig bírják.....
2.:  A Margitsziget  alatti atombiztos óvóhelyet rendbe hozták, ahol a parlamenti vezetőink, és a vezérkar számára vezetési pontot újítottak fel.
3.: A Gellért-hegynek támaszkodó Országos Légvédelmi Parancsnokság 40 m. mélyen lévő bunkerrendszerének kábeleit kicserélték. A készletek feltöltése megkezdődött.
4.: Az MTV 1-en a híradóban bemutatták, a Csepeli lakótelep alatt titokban húzódó  bunkermúzeumot, melyet megnyitottak a nagyközönség színe előtt.....
5.: A Semmelweis Orvostudományi Egyetem 20000 db ( Húszezer! )  gázmaszkot, és vegyvédelmi öltözetet rendelt, amelyeket le is szállítottak annak rendje és módja szerint.
6.:  A  DEMOKRATA   magazinban  5 héttel ezelőtt egy argentín kisfiú neplóját közölték le  a több hónapos zavargásokról,  amely Buenos Aires városát pokollá változtatta miután az IMF leminősítette őket, és kitört a lázongó pokol..A város halálos csapdává változott, halottak az utcán s.t.b. Miképpen tud az okos ember vidékre lehúzódni, ahol még önellátásra be lehet rendezkedni...
7.: Könyvek jelennek meg az önellátó családi gazdaságokról, a TÚLÉLÉS TITKA címmel....
8.: A BARIKÁD hetilap leírja a 3 héttel ezelőtti számban, hogy miképpen védhetjük meg magunkat?
Svájcban 274000 atombiztos óvóhely van, és itthon is egyre több cég él abból, hogy ilyen óvóhelyeket építenek a családi házak pincéiből nyíló kazamatának végébe, és pánik-szobákat alakítanak ki a lakásokban.
9.: ANGELA  MERKEL  azt mondja, hogy " Európában senki ne gondolja, hogy nem lesz háború a közeli jövőben.
10.: Anglia 6 napja bejelentette, hogy megvédi országát, és annak határait. Megkezdte a felkészülést a harcra.
11.:  A mozgósítás, és az összeírás már nyíltan zajlik  itthon is. Erről most itt nem beszélnék.
12.: A tartalékos tiszteknek és a mozgósító szolgálatnak kötelező a hajukat lenyírva a behívási-kiértesítési protokollnak megfelelően - magukat azonnal elfogadhatónak és fizikailag  szinten-tartani!
13.: kb. 10 napja volt, hogy országos riadópróbát tartottak Budapesten óriásit szirénázva
14.: kiküldték a tartalékos-mozgósítási behívót a tartalékos állományú magyar NATO katonáknak  IS "
stb...

10:14 A szélhez. 2010. dec. 9: (egy éve!) 173 km-es szélrekordot mértek Mo-n. Ugy látszik a tavalyi szeplőtelen fogantatás energiáját akkor egy napig blokkolni tudták, de aztán bitangul becsapott. Most megjött már 8-án és "csak" 100 km-es erővel. Jövőre már simább lesz. :)

Forrás http://www.terhirado5.eoldal.hu/

Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet

2011. november 28. hétfő

19:00 2012 - A naptárra néztem és ha jól látom akkor 35 nap múlva beköszönt a várva várt vagy rettegett? év amelyet a maya próféciákban mint a világ végét jeleztek előre. Mivel a múlt héten is többen kérdezték meg személyesen hogy mit gondolok erről és mi fog történni elmondom azt a válaszomat amelyre első körben nem gondoltak volna a kérdezők, ám mégis EZT tartanám egyedül szem előtt tartandónak. Hogy mi fog történni pontosan? Senki sem tudja. Hány földrész marad meg? Lehet mindegyik lehet egy se. Hányan halnak meg a végén? Ha köztük vagy akkor mindegy, ha nem vagy köztük, akkor is mindegy. Lehet hogy ez az egész nem szól semmi külsőről, mint ahogy minden ami kívül megjósoltatott belül előbb lejátszódik, vagy ha nem akkor semmikor sem és sehol sem. Összességében azt mondanám ne várj se katasztrófát, se nagy fordulatot, se összeomlást, egyes egyedül azt nézd ami veled történik és ami benned és ami a 6-8 fős környezetedben. Mert ez a te valóságod. Az összes csak hír a szupernovákról, a kisbolygókról, a földrengésekről, a hóesésről, az áramkimaradásról, a kataklizmáról és mindenről ami NEM TE vagy, amihez neked vajmi kevés közöd van, kivéve akkor ha épp a te házad omlott össze, égett le, nálad lövöldöztek, téged rázott meg az áram, a te barátod lett öngyilkos és hasonlók. Amig nem érinti a 6-8 fős legszűkebb környezetedet valami addig az csak hír valakikről valakiknek, valamiről, amivel 2012-ben - de talán máskor se - jobb ha nem foglalkozol. Első körben ez a válaszom. 

Második körben, arra felelnék hogy mi ez a 2012, ill. mi lehet ez? Ahogy Lacus írta pár napja beomlik a 3d és csak az 5d megy tovább. Igen, megjelenik egy mester, amelyiknek 7-8d-s aurája lesz, benne egy struktúra amelyik maga a fénybárka, s ezzel lehet áthajózni az új világba. Hiszen ki a bánat lenne képes 2 vagy 3d-s agystruktúrájával áthajózni az 5d-be, amikor a fél bolygó az egysejtű vegetációján gondolkodik emberként ma is. Az Isten nem az életformákat akarja letörölni - szerintem - hanem a gonoszt (eltérítőt) visszacsukni ahova való, s megszüntetni a hozzáférésüket, a testszerzésüket s annak lehetőségeit. Az emberiség fejlődőképes ahogy a növény is ha hagyják és ha nem eszi meg az életformáját és feltételeit egy olyan lény amelyiknek ez a kaja és senki nem tehet ellene. 

Viszont amikor beomlik a 3d, akkor azt te átéled és a tested is. Bontsuk ketté, amikor a tudatod éli át és amikor a tested. Mert ezt nem kerülheted el és senki sem, hogyan megy végig a 3d kibomlása mint lufi melyből egy tűvel hirtelen kiviszik a levegőt. Nem a levegő szűnik meg, csak a lufiból oszlik el. Ez a 3d (a te lufid) amelyik megszünik. A tudatodban ez egy fájdalom is lehet, vagy egy elhagyatás, elválás, lebomlás átélése, egy szakadás, egy elvesztés, és ezek materializálódnak is, elviszi a házat a viz, nézem ahogy összetörnek a dolgaim és persze látok rokonokat meghalni. A 3d amit élek megszünik. Sok kis apró dolog, sok kis kapcsolat, sok kis "szeretet" megy minden a levegőbe hirtelen és egyre csak gyorsabban. De akkor mi marad? Minden ami nem kis "szeretet" volt, minden ami kicsit összetettebb tudatstruktúrában lett megteremtve, legyen az a te házad, legyen az egy ország és legyen az egy világgazdaság, vagy unió. A tudat ami teremtette!

Mit él át a tested? No az is van olyan nehéz élmény mint amit a tudatod kénytelen elszenvedni. Mert ha nem is látsz katasztrófákat, nem is élsz át családi, munkahelyi tragédiákat akkor is a testeden átéled milyen amikor a 3d eltünik. Ugyanis minden térszerkezet, ami köréd van írva, (amit te és körülményeid írtak köréd) a 3-as csakrádhoz (has, gyomor) oda van kötve, máshova is, de oda mindenképp. És amikor a tered omlik akkor a gyomrodnál nagyon furcsa dolgok kezdődnek el. (A gyomron keresztül pedig mindenre ami a testedben vagy akörül van) Az 5d-re váltásnál pedig olyan hatást él át a gyomrod mint amikor 3200-ról épp kiugrasz a repülőből, és még nem nyitottál ernyőt. Hirtelen átkötés. Nos a gyomrodon biztosan át fogod élni a 2012-t. Milyen gyorsan vagy képes megszabadulni a teredtől? Mennyire ragaszkodsz a benned rothadó anyaghoz? Ez a 3d-d is kivül. Szerencsére a szervezetünk elég "laza" hogy tudja ha valami nem kell neki akkor azt kidobálja magából alul-felül, nem vacakol. A testünk okosabb mint mi. Mert aki megalkotta az is okosabb volt mint mi. 

Nos, a két fenti tételre figyelj 2012-ben: a 6-8 környezetedben lévő ember életére, helyzetére és a gyomrodra. Mert ezen a két tényezőn át fogod és át kell élned a 3d omlását és egyben a 2012-es "világvégét".

Eközben a bolygó is ugyanezt fogja átélni, ő is kidobja alul-felül azt amire nincs szüksége, amit nem bír el, és EHHEZ érkezik az a mester akinek meglesz az a 7-8d-s de lehet több tudatstruktúrát bíró térszeránja (nem tudom miért ez a név jön rá), amivel a bolygót majd ő fogja mozgatni, átemelni, átvinni.. Az hogy omladozik a pénzrendszer, az nem a pénzkartell lobbija hogyan nyomja le a népek torkán az egy kézben lévő világbankot (ami még nem jött létre) hanem a mester ittléte, ill. közeledése és amint a Föld közelébe horgonyozza magát minden 3d-s struktúra egyszerre robban majd szét, de ezeket is csak 6-8 fős körökben érdekes nézni s nem globálisan. Itt egy karambol, ott egy leszámolás, itt egy csőd, ott egy halál. Temetünk és sírunk, de egyben ELENGEDÜNK. Erre fókuszálj, hogy elengedj. 

A rák miről szól? Az Arvisura szerint a mások ránk erőltetett akarata. A rák a feldolgozatlan energia mely életformát nyert bennünk és minket eszik már, amelyet a megértés és az elengedés sokban segíthet elfojtani. Ha a tudat mindent képes gyógyítani akkor a ráknál sokkal kevésbé bonyolult mindennapi helyzeteket is tudattal próbáljunk először begyógyítani. Ez pedig fókuszáltságot és alapvetően érzékenységet kíván, hogy figyelek magamra, minden percben. Mert én nekem kell átmenni az 5d-be s hiába jön el értem is a "kódolt mester" (van aki így hívja) a 7/8d-s tudati bárka szeránján, ha én a 3d-s fogságom láncaiba vagyok merevedve, akkor egyike leszek azoknak aki nem ismeri meg milyen a lufin kívüli levegőt szívni. 

Mivel a saját 3d-met már elhagytam ezért egy élményt el tudok mondani, az átváltás pillanatokra félelmetes tud lenni, mert beszorult agyunk nem ismeri az 5d-t, legfeljebb a lelkünk emlékezhet rá, de egyre kevesebben élnek lélekből, és így a riadalom nagyobb lehet. Másik kellemetlen tünet, hogy a 3d-s összes víziónk a kidurranás pillanatában a nyakunkba omlik mint amikor megkapjuk az örökségünk, a teremtett víziónk minden momentumát. Aki őrűlt volt, most megismerheti őrületének alanyait. Leül mellé a buszon, bekopog a tetőn át stb. Senki sem kivétel, pedig ez csak fizika, semmi büntető Isten. Amit a padlásra tettél, azt eszed télen. 

Hogy valami jót is mondjak a végére. Sokan lesznek - nem tudni hányan - akik kievickélnek a 3d-jükből és megtanulnak új levegőt venni egy tágabb térstruktúrában, amelyet egy mester léteztet majd láthatóan és láthatatlanul, s abban meg fogunk tanulni egy új életet kezdeni, egy új életet élni, egy életet élni, ÉLNI és SZERETNI. Mint ahogy a Nagykönyvben meg van írva. 

Ez volt az újholdi üzenetem.

Forrás: http://www.terhirado5.eoldal.hu/

"Ki nevet a végén?"

"...A lényeg az, hogy elbirod e Krisztus erejét TE egyedül vagy sem? Mert a világ mit számít ha beszakad a fejed a teher alatt? Már ugyse fogod élvezni ... . Tehát továbbra is CSAK TE legyél a fontos, mert most ha exponenciálisan megnyúlik a tér sok múlik a helyzeteden és a lelked rugalmasságán. Meg ha rugalmas is a lelked, vajon a tested (körülményeid) is képes-e vele menni? Nincs lélek test nélkül. Akik Rád vannak kötve azokat rántod, akik nincsenek, azokkal ne törődj. Sose tudod ki van igazán rád kötve és ki nincs. :) Lehet, akivel együtt élsz, az adott pillanatban úgy tűnik el, mint a kámfor, mert nem tartotta már semmi (te sem :D ), míg egyszercsak ott lehet a "madzagodon" az is, akit már 10 éve elfelejtettél, de mégis csak te tartottad meg a megnyúló időben. Nem kell ezen sakkozni, csak tartsd meg magad és meglátod ki marad a végén. S ki nevet a végén. A világ dolgaival ne törődj. Omlik aminek omlania kell, élni fog aminek élnie kell, de te akkor is csak talpodon maradj. ..."

Kozsdi Tamás

Forrás: http://www.terhirado4.eoldal.hu/

"...akinél a döntés lehetne, nem akar dönteni." Kozsdi Tamás gondolatai

Nyugat Európában, de idehaza is ma a tőzsde elveszítette 5% értékét úgy an block London, Berlin és Párizs is.

Azt mondod nem sok, de ha azt nézed hogy a pénzedért egy nyugat-európai bankban kapsz EGY ÉV-re 3% kamatot, akkor ma elment másfél év nyeresége. csak ma. És ilyen hektikus napok aug. óta igen sürűsödnek.

Amerika nemrég nyitott és ott is 3% a minusz, Bp-en 6. A rendszer gellert kapott, az a pénzügyi, világhatalmi rendszer, mely nem lett gyengébb ! ezt nem árt tudni, de a rendszere viszont gellert kapott. És egy gellert kapott motor, már nem fog szinkronban forogni. S egy áramkör vagy vérkeringés is amely nem a szív pumpája szerint kapja a vért s az energiát, az szervi leálláshoz vagy géphibához vezet.

A pénzrendszer - mivel az emberi testekhez és lelkek milliárdjaihoz kötődik, ezért nem állítható le vagy indítható be csak egyik napról a másikra sérülés nélkül.

A világ vezetőinek vagy szembe kell nézni egy olyan veszteséggel ami után nagyon nehéz lesz megnyerni ugyanazokat a partnereket maguknak, vagy pedig átállnak egy új rendszerre, ami az épp haldokló testekbe friss vért pumpál.

Azt hiszem ez a vezetőréteg nem ismeri a lehetőségeit, s ha ismeri azt nem akarja meglépni, talán nem is erre rendezkedik be a tudata, s eközben valakik mások, talán a nem látható rétegekből igenis beavatkoznak, bele lépnek a folyamatba és még azelőtt kezd el életet lehelni s pumpálni a véráramba mielőtt az leállna egy oktondi önelégűlt fej döntései okán.

A világ jövője a tét, s akinél a döntés lehetne, nem akar dönteni. A teremtés be fog avatkozni. Bele lesz szólva a járatokba. S akkor az áramkörök átköttetnek máshova. Más valahova. Meglásd, igy lesz. Amen.

Forrás: http://www.terhirado4.eoldal.hu/

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő