Fényadó

Felkészülés a Változásokra

Vukics Ferkó Bösztörpusztára hív

Vukics Ferenc: Egész évre szóló útravaló

Felhívás nemcsak a “Baranta had”-hoz

Bösztörpuszta létrejöttét idén sem támogatja senki . Ezért is éppen nekünk való hely. Idén a főszervező: Bődi Szabolcs, Kunszentmiklós polgármestere. Ebben az évben nagyon látszik, hogy kifogytak az emberek az anyagiakból. Minden hasonló, komoly tízmilliókkal támogatott rendezvény érdektelenségbe fulladt. Hiányzott belőle a lélek. Minél több barantás van a MOGY-on, annál inkább lesz esélye ennek a kezdeményezésnek túlélnie ezt a nehéz évet. Jövőben bízó gyermekeink és az egész évben látástól vakulásig dolgozó magyar emberek megérdemlik, hogy egész évre való lelki útravalót kapjanak.

Ünnepeljük meg a jó szándékú magyar embereket Bösztörpusztán! Úgy mint tavaly... “Sírva vígad a magyar..”

Szeretettel, Vukics Ferkó
Teljes üzenet:

Vukics Ferenc: Egész évre szóló útravaló

Felhívás nemcsak a “Baranta had”-hoz

 

Barantások! Közeleg a MOGY!

 

Egész évre szóló útravaló!

 

Fő feladatunk a küzdőtér elemeinek felépítése és a történelmi élőkép megszervezése. Ebben az évben is arra kérlek benneteket, hogy a lehető legnagyobb létszámmal és a legnagyobb fegyelemmel vegyünk részt ezen a rendezvényen. Csapatokon belül segítsük egymást, hogy a csapattagok és családtagjaik eljuthassanak a MOGY-ra. Kérlek benneteket, hogy augusztus 6-tól jelentkezzetek be azokba a munkacsapatokba, amelyek a küzdőtér építési munkálatait végzik. Az idei év érdekessége, hogy (a fa felajánlásoktól függően) egy 25 x 10 m-es, négy saroktoronnyal, két kaputoronnyal és egy központi toronnyal ellátott favárat építünk fel,

gyilokjáróval, belső várfelszereléssel, zászlókkal, pajzsokkal díszítve. Ehhez megfelelő mennyiségű anyagra van szükség, ez pedig -- tavalyhoz hasonlóan -- felajánlásokból valósítható meg. A történelmi élőkép megint egy kicsit más lesz. A megszokott, sikeres és látványos elemek mellett 2 új elem, például gyermekek csatája is lesz (rongylabdákkal). A várral szemben idén fa színpad lesz (a Nagyszínpad idén a karámon belülre kerül), tornyokkal és harangtornyokkal. A történelmi élőkép vezénylése innen történik majd.

Pénteken 15.00-kor nyilvános főpróba, szinte valódi bemutató. Arra kérlek benneteket, hogy itt már minden csapatunk legalább 90%-os részvétellel vegyen részt. Hozzuk a fiatal barantásainkat is, komoly élménnyel fognak gazdagodni és külön szerepük is lesz a két nap során. A zászlókat, fegyvereket, pajzsokat, ostorokat készítsétek elő. A gyermekcsatához továbbra is várjuk a rongylabda felajánlásokat. Kb. 20 000 db-ra volna szükségünk.

- Várunk minden további faanyag felajánlást!

- Lehet: léc, gerenda, palló, deszka, oszlop továbbá: szeg, ácskapocs, kapupántcsavar, motoros fűrészekhez üzemanyag.

- A munkacsapatok ácsszerszámokat, motoros fűrészeket, szöghúzókat hozzanak.

- Abban is segítetek, ha otthon körülnéztek és ami felesleges van otthon -- szeg, csavar,  ácskapocs, kapupánt, maradék festék, hígító, ecset, maradék ruhaanyag, kordonnak való kötél, régebbi zászlóanyag --, azt elhozzátok az építőknek, gyermekfegyver gyártóknak! Kérdezzétek meg a szomszédaitokat, barátaitokat, rokonaitokat! Egy gyermekek és építőik örömére felépítendő vár sok embert meg fog mozgatni. Komoly mennyiségű alapanyagot lehet összegyűjteni.

Arra kell figyelni, hogy ha csütörtökön hozzátok az anyagokat, akkor azzal már nagyon nehezen tudunk mit kezdeni. Kérlek benneteket, hogy az összegyűjtött anyag felajánlásokat juttassuk el az építőknek korábban. A szomszédos csapatok telefonálják egymást körbe, hogy ki, mikor indít munkacsapatot Bösztörre és azoknak adjuk át az anyagokat!

A vár környezetébe szívesen várunk minden ötletet! (Pl. kész balliszta, ágyú, ágyú jellegű építmény.

A felvonulásnál a zászlók nagyon fontosak. Aki tud, hozzon magával piros-fehér vagy bíbor-ezüst sávozott könnyű pajzsot. Huszártárcsa és körpajzs (napsugárként osztott sávok) előnyben!

Bösztörpuszta létrejöttét idén sem támogatja senki . Ezért is éppen nekünk való hely. Idén a főszervező: Bődi Szabolcs, Kunszentmiklós polgármestere. Ebben az évben nagyon látszik, hogy kifogytak az emberek az anyagiakból. Minden hasonló, komoly tízmilliókkal támogatott rendezvény érdektelenségbe fulladt. Hiányzott belőle a lélek. Minél több barantás van a MOGY-on, annál inkább lesz esélye ennek a kezdeményezésnek túlélnie ezt a nehéz évet. Jövőben bízó gyermekeink és az egész évben látástól vakulásig dolgozó magyar emberek megérdemlik, hogy egész évre való lelki útravalót kapjanak.

Ünnepeljük meg a jó szándékú magyar embereket Bösztörpusztán! Úgy mint tavaly... “Sírva vígad a magyar..”

 

Szeretettel:                                                                                    Vukics Ferkó

 

ui.. Vasárnaptól öt napot Erdélyben leszek az ottani Baranta tábor miatt, de szombaton már idehaza vagyok... Elő a fűrészekkel!

 

2011. július 31.


--
Szabó Lilla Gabriella

Magyarok Szövetsége Baranyai Szervezete
Baranyától elcsatolt területek (Drávaszög) elöljárója és települési megbízottja

Meghívó – Magyarok Országos Gyűlése, Bösztörpuszta, 2011. augusztus 12-15.

Sok szeretettel hívunk idén is a Magyarok Országos Gyűlésére minden jó szándékú magyar embert a világ minden tájáról.

 

Bösztörpuszta: ahol háromharmados a többségünk – ha te is eljössz!

 

A Magyarok Országos Gyűlése gondolatisága 2011-ben a „Nemzeti önellátás a Kárpát-medencében” témája köré szerveződik:

http://bosztorpuszta.hu/iii-magyarok-orsz%C3%A1gos-gy%C5%B1l%C3%A9s%C3%A9nek-gondolatis%C3%A1ga-nemzeti-%C3%B6nell%C3%A1t%C3%A1s-k%C3%A1rp%C3%A1t-medenc%C3%A9ben

 

A Magyarok Országos Gyűlése hivatalos honlapja – ahol rengeteg fontos információ vár (szállás, programok, fellépők, utazás, tisztálkodás, házirend, korábbi évek fényképei, stb.):

http://bosztorpuszta.hu/

 

33 % kedvezmény vasúton:

http://bosztorpuszta.hu/category/rovatok/l%C3%A1togat%C3%B3knak/k%C3%B6zleked%C3%A9s

Telekocsi:

http://bosztorpuszta.hu/telekocsi

Parkolás és útvonaltervező:

http://bosztorpuszta.hu/parkol%C3%A1s-%C3%A9s-%C3%BAtvonaltervez%C5%91

Tisztálkodási lehetőségek:

http://bosztorpuszta.hu/puszta-k%C3%B6zep%C3%A9n-kincs-v%C3%ADz

Szállás (2010):

http://bosztorpuszta.hu/node/118

Házirend (2010):

http://bosztorpuszta.hu/h%C3%A1zirend-l%C3%A1togat%C3%B3knak

 

Folyamatosan frissülő hírekért iratkozzon fel a MOGY hírlevelére a rendezvény hivatalos honlapján (a honlap jobb oldalán – Hírlevélre feliratkozás: e-mail cím megadásával lehetséges).

 

A MOGY beharangozó filmjeit itt lehet megnézni és letölteni:

http://www.youtube.com/watch?v=jgV1H9WDsI0

és

http://www.youtube.com/watch?v=5zttHg3QHlE

 

Kérjük, helyezze el a MOGY bannerét minél több honlapon:

http://bosztorpuszta.hu/mogy-banner

 

http://www.bosztorpuszta.hu/sites/default/files/MOGy_banner.gif

és

http://www.bosztorpuszta.hu/sites/default/files/MOGy2_banner.gif

és

http://www.bosztorpuszta.hu/sites/default/files/MOGy3_banner.gif

és

http://www.bosztorpuszta.hu/sites/default/files/MOGy4_banner.gif

 

 

Találkozzunk Bösztörpusztán 2011. augusztus 12-15. között!

Kérjük, meghívásunkat továbbítsa rokonainak, barátainak, ismerőseinek! Köszönjük!


--
Üdvözlettel:
Haba Vilmos
Magyarok Szövetsége kereskedelem
www.magyarokszovetsege.hu
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001973355148

Magyarok Országos Gyűlése 2011. augusztus 12-13-14-15.

Egy hónap múlva, augusztus 12-15. között immár harmadik alkalommal lesz megrendezve

A Magyarok Országos Gyűlése, a megszokott helyen, Bösztörpusztán.

A Magyarok Szövetsége Heves megyei Építő Közössége ez alkalommal is részt kíván venni az előkészítésben, a munkálatokban, a rendezvény támogatásában, a kulturális és ismeretterjesztő műsorok, előadások megszervezésében és felajánlásaiban.

Rengeteg feladatunk van, és az idő rövidsége miatt kérünk minden támogatónkat, munkára, feladatra jelentkezőt, vagy akárcsak a rendezvényre jelentkező honfitársunkat, keressenek a már ismert 20/919-4044-es telefonszámon, vagy az msz.hevesmegye@gmail.com címen, hogy Heves megye szövetségesei ismét sikeresen vegyenek részt, ezen a magyarságnak oly fontos és nagyszerű rendezvényen.

Ez az a találkozó, amely nem kap központi támogatást, ez az, amelyikre nincs belépő, ez az, amelyet a sajtó felelősei mélyen elhallgatnak, hogy aztán mégis százezrek érkezzenek, immár két éve, legnagyobb bánatukra. Ez az, ahol a magyarok megtalálhatják elveszőben lévő szellemiségüket, és ez a rendezvény az, ahol dolgos emberek a puszta közepén várost emelnek fel, majd bontanak el napok alatt, visszaadva az elcsendesült pusztát a természetnek.

Különösen kérünk minden olyan tetterős, munkáját, energiáját felajánlani képes barátunkat, akik a korábban nem túl népszerű bontási és a természeti közeg eredeti állapotát visszaállítandó munkacsoport tagjaiként, 3-6 napot tudnak majd eltölteni a MOGY után.

A következő idők munkaértekezleteinek /Szent Hedvig Kollégium, Eger, Dobó tér, minden szerda 18 óra/ visszatérő központi témája a MOGY lesz, ahova várunk minden Magyarok Szövetségében gondolkodni tudó társunkat.

A Magyarok Szövetsége Heves Megyei Építő Közössége a magyarság hagyományos értékrendje és a 2008-2009-ben a Magyarok Szövetsége alapítói által megfogalmazott szellemiség jegyében képviselteti magát a 2011-es MOGY-on.

 

Eger, 2011.07.13.                                                    Tisztelettel:  Szűcs Lajos

Magyarok Országos Gyűlése-diaporama

III. Magyarok Országos Gyűlése

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő