Fényadó

Felkészülés a Változásokra

1600. bejegyzés - Eltűnnek a politikusok október 23-án, mi áll a háttérben

Írta: bibor 2011 október 20 csütörtök - 09:17:36 hunszkita.com

Néha a dolgok ott vannak az orrunk előtt, csak nem látjuk.
Feltűnt-e valakinek, hogy a politikusok eltűnnek 23.-án ?
Ezt úgy teszik, hogy előbb egy közjátékot adtak elő, hogy a hűdenagyösszejövetelt' hívtak össze az Astoriához , majd "váratlanul", lemondanak mindent !

Sajnos nem minden "hírhedt" személynek tudok utána nézni, de egyre gyanúsabb a dolog, pláne annak a fényében, hogy NATO-gyakorlat kezdődött Magyarországon tegnap. A NATO gyakorlata a szervezet mind a 28 tagállamában; Magyarországon szerdától nyolc minisztérium vesz részt társszervezeteivel, 86 emberrel a feltételezett veszélyhelyzet kezelésében .... + link -. Nem feltétlen arra gondolok itt, hogy nagyon félnek a feltehetően nagyon elégedetlen tömegtől, hanem valami más is van itt a háttérben !
Gondolkodjunk együtt egy kicsit!

- Kövér László házelnök, Balczó Zoltán, Országgyűlés alelnöke és Szatmáry Kristóf, Uruguayba és Brazíliába, Sao Pauló tíznapos hivatalos látogatásra megy.

- Schmitt Pál Bécsben ünnepel, majd felkeresi a bécsi ENSZ-szervezetek központját.

- Semjén Zsolt Ausztráliába megy.

- Orbán Viktor Brüsszelben lesz.

- Navracsics Tibor délelőtt Balatonberényben,(Reptéri transzfer Balaton Repülőtér és Balatonberény/innen ugrás a sugár' )este pedig Veszprémben koszorúzik, vagyis ő sem lesz a fővárosban.

...ha többet tudtok, pláne pénzembereket és vállalkozókat azt írjátok meg, hátha egy összképet kaphatunk.

"hangosan" gondolkodott , Bíbor

Miért mondta le a Fidesz az október 23-i gyűlést?

[origo] 2011. 10. 19., 7:08

Egy hétig gondolkodott a Fidesz vezetése azon, hogy Orbán Viktor nélkül is megtartsák-e a hagyományos október 23-i megemlékezést. Az [origo]-nak a döntés hátteréről beszélő pártvezetők szerint a kormányfőt nehéz helyettesíteni, ráadásul a szóba jöhető szónokok közül többnek is előre egyeztetett programja lesz. Brüsszelben a magyar nemzeti ünnepen kiderülhet, hogy csődbe engedik-e Görögországot, illetve hogyan mentik meg a bankokat.

A megfelelő helyettesítés hiánya miatt mondta le a Fidesz a párt október 23-ára, az Astoriához tervezett nagygyűlését. A probléma már múlt hét hétfőn szóba került a Fidesz elnökségében. Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke ugyanis aznap jelentette be, hogy az eredetileg tervezett október 17. és 18. helyett október 23-án tartják Brüsszelben az EU-tagállamok állam- illetve kormányfőit tömörítő Európai Tanács euróválság miatt összehívott tanácskozását.

A téma fontossága miatt egy az [origo]-t tájékoztató elnökségi tag szerint fel sem vetődött, hogy Orbán Viktor ne menjen el a brüsszeli ülésre. Az unió gazdasági válsága, a görög helyzet illetve a közelgő G20-csúcs előkészítése mellett ugyanis olyan Magyarországnak is fontos témák is napirendre kerülnek, mint a kormány által tervezett luxusáfa ügye, amelyekért a forrás szerint "ott és akkor kell lobbizni".

Az Európai Tanács legmagasabb szintű ülésezési formája az állam- és kormányfők találkozója, amit általában évente kétszer rendeznek meg, de szükség esetén rendkívüli üléseket is tartanak. Ezeken a tanácskozásokon születnek meg a politikai döntések az EU-t érintő legfontosabb kérdésekről, míg az alacsonyabb szintű üléseken a részletkérdéseket dolgozzák ki az illetékes miniszterek vagy azok megbízottai.

Nincs igazi helyettes

Az Astoriához tervezett nagygyűlés lemondását a forrás szerint már ekkor többen felvetették az elnökségi tagok közül, többen - köztük Orbán - azonban amellett voltak, hogy nem szabad kihagyni a párt által mindig szimbolikus jelentőségűként kezelt ünnepet, pláne úgy, hogy 23-án van a 2006-os zavargások ötödik évfordulója.

Múlt hétvégére azonban kiderült, hogy nincs a pártnak olyan vezető politikusa, aki elvállalná, hogy Orbán helyett mondjon beszédet. A fideszes vezető politikusok többségének hetekkel korábban leszervezték már a 23-i programját. Az ünnep megtartását erőltetők amellett érveltek, hogy a kormányfő helyett Kövér László, az országgyűlés elnöke mondhatna az alkalomhoz illő, "átütő erejű beszédet", neki azonban hónapokkal korábban egyeztetett dél-amerikai tárgyalása lesz akkor.

A pártban betöltött tisztségük és népszerűségük alapján elvileg Pokorni Zoltán, Kósa Lajos és Varga Mihály alelnökök jöhettek volna még szóba, mint lehetséges szónokok. A rendezvény megtartásáról kialakult vitában, a szóba jöhető szónokok keresésekor az elnökségi tag szerint az is felvetődött, hogy Orbán Viktoron kívül nincs olyan fideszes politikus, akiért tömegek mennének el egy nagygyűlésre, ha pedig "a megszokott több tízezres tömeg helyett csak lézengenének az emberek az nagyon ciki lenne".

"Ezzel jár a személyi kultusz"

"Tudomásul kell vennünk, hogy ezzel jár a személyi kultusz, amit felépítettünk" - mondta az [origo]-nak a vita egy másik résztvevője, hozzátéve, hogy a lemondás tulajdonképpen már múlt hét végén eldőlt, de hétfőig azért nyitva hagyták a lehetőséget. A döntést hétfő délután - egy héttel Van Rompuy halasztásról szóló közleménye után - végül is a miniszterelnök szóvivője jelentette be. Szijjártó Péter indoklásul annyit mondott, hogy "a magyar miniszterelnöknek pedig mindig ott kell lennie, ahol az országnak a leginkább szüksége van rá. Márpedig most vasárnap, a Magyarország szempontjából legfontosabb döntések Brüsszelben fognak megszületni."

A Fidesz hétfőn a parlamentben megkérdezett képviselői egybehangzóan kínosnak, "érthető, de nehezen kommunikálható döntésnek" nevezték, hogy a párt nem tartja meg a "központi" nagygyűlést. Többen azt mondták, tartanak tőle, hogy az ellenzéki pártok és a közvélemény egy része a rendezvényé,t a Fideszéhez hasonló időpontban a közeli Erzsébet hídhoz szervező Egymillióan a magyar sajtószabadságért mozgalom előli megfutamodásnak, illetve a "brüsszeli dirigálás" megnyilvánulásának látja majd a gyűlés lemondását.

Orbán távolléte miatt nemcsak a Fidesz, de a központi állami ünnepségek is meghatározó szónok nélkül maradnak, a közigazgatási tárca kormányzati kommunikációs államtitkársága által szervezett központi ünnepségek legmagasabb rangú megszólalója - október 22-én délután, a Műegyetemen - a pártbeli jellemzés szerint "nem éppen szónoki karizmájáról híres" Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter lesz. A hivatalos programokban egyelőre nem szerepel Schmitt Pál köztársasági elnök felszólalása sem.

A nagy eurómentő csomagot várják

A Bruxinfo uniós hírügynökség szerint a vasárnapi brüsszeli csúcstalálkozó elhalasztásról szóló múlt hétfői döntés Angela Merkel német kancellár és Nicolas Sarkozy francia elnök egy nappal korábbi bejelentésével függ össze, amely szerint a két ország október végéig egy új, átfogó válságkezelő csomagot mutat be. Berlin és Párizs álláspontja nagyban befolyásolja az EU későbbi döntéseit, a két vezető politikus ezért tart rendszeresen külön egyeztetéseket.

Merkel a találkozó után azt mondta, hogy ő és Sarkozy elkötelezték magukat a válság, illetve az egyre valószínűbb görög államcsőd miatt nehéz helyzetbe került európai bankok feltőkésítése mellett, részleteket azonban nem közölt. Annyit mondott: a két fél megegyezett a főbb kritériumokban. "Ma nem mondunk részleteket, később egy teljes csomaggal állunk elő" - fogalmazott akkor Merkel.

A vasárnapi EU-csúcson várhatóan erről a csomagról beszélnek majd legtöbbet az állam- és kormányfők. Várhatóan komoly vita lesz arról, hogy - tervezett és ellenőrzött módon, de - engedjék-e csődbe menni Görögországot. Ennek lehetőségét már Jean-Claude Juncker luxemburgi külügyminiszter, illetve Jens Weidmann, a német jegybank elnöke is felvetette. Ez azt jelentené, hogy a görög államadósság legalább felét soha nem kapnák vissza a hitelezők. Emiatt több nagy bank is nehéz helyzetbe kerülne, így ezek védelméről is gondoskodni kell.

Előkerült a letagadott, majd 30 évre titkosított 2006-os október 23.-i felvétel

Azt hazudták eddig, hogy az Alkotmány utcában a tömeg támadt a rendőrökre, ezért kellett oszlatni. Gergény Pétertől kezdve, még a fideszesek is azt mondják, hogy az "erőszakos" tömeget meg kellett fékezni, akik molotov-koktélokat dobálták a rendőrsorfalra.

Frissítés:

A perújítás megengedhetőségéről nem döntött a bíróság a tegnapi tárgyaláson, hanem elnapolta 2011. november 25-én 10 órára. A felperesi oldal bemutatta a bíróságnak a birtokában lévő okiratokat, hogy az alapperben tanúskodó rendőr "korona tanúk" milyen tanúvallomásokat tettek a Papp-bizotság előtt, melyek 10 évre voltak titkosítva. Mivel ezek szöges ellentétben voltak korábbi vallomásaikkal a büntetőfeljelentések nyomán a Budapesti Nyomozó Ügyészség elrendelte a nyomozásokat.

Korábban írtuk:
A rendőrség az alábbiakat állította egy a Legfelsőbb Bíróságra beadott jogerős ítélet (2.Pf.20.978/2008/3. sz.) ellen beadott felülvizsgálati kérelmében: "Budapesten 2006. október 23-án a kora délutáni órákban erőszakos, garázda magatartást tanúsító tüntetők - kordonszolgálatot ellátó - rendőrökre támadtak ... a demonstrálok kukákat, padokat, vízcsapokat, autókat rongáltak meg és gyújtottak fel, valamint molotov koktélokkal, kövekkel, egyéb tárgyakkal támadták a rendőröket. Ennek hatására került sor a tömegoszlatás elrendelésére."

A fenti hazugsággal szemben a felvételen az látható, hogy a tömeg békésen áll a rendőrkordon előtt és a Himnuszt énekli. Hát ezért titkosították 30 évre a felvételt és hozták a hamis rendőr tanúkat a per korábbi szakaszában.

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mOwAv5UyREY


A 2006. október 23-án délután az Alkotmány utcában kb. 15 óra 30 perckor elrendelt rendőrségi oszlatás jogszerűtlenségének kimondása a mai per tárgya (Fővárosi Bíróság, Budapest, Csalogány u. 47-49. I. em. 11-es tárgyaló, 10 óra). Felperes Gonda és 172 társai akiket éjjel a már Legfelsőbb Bíróság által kimondottan jogtalanul távolítottak el a Kossuth térről a 23-i hajnali oszlatáskor. Az öt éve húzódó perben a mai tárgyaláson a perújítás megengedhetőségéről dönt a bíróság az időközben előkerült - korábban rendőrség által letagadott - videofelvételek és dokumentumok alapján! A per érdekessége, hogy a Legfelsőbb Bíróságot is megjárt ítéletben megállapított tényállás az új információkra tekintettel más megvilágításba kerül. A felperesi oldal - az alperes - a BRFK által letagadott rendőrségi felvételeket és eltitkolt okiratokat csatolt, melyek alapján bizonyítható a rosszhiszemű pervitel a BRFK részéről, hiszen ezen felvételeket, iratokat 30 évre titkosították, hogy ne derüljön ki az igazság.

(Szent Korona Rádió)

Gyöngyöspatán október 23-án a Credo együttes koncertje

Az október 23.-i ünnepi műsorban, amely 9.00-kor kezdődik a gyöngyöspatai művelődési házban, 9.30-kor fellép a kárpátaljai Credo együttes.

Mindenkit szeretettel vár Gyöngyöspata Önkormányzata

Bemutatkozás

Gondolatok és tények a Világról, a természet változásáról és az Emberiség teendőiről.

ZENE

Legfrissebb hozzászólások
 • Czikó József: Kedves, Atilla!Ez eddig gondolkodtam, hogy vajon jogom, vagy kötelességem elmondani, megosztani, azt a tudást, s tapasztalatot, mit a Jó Isten kezeim közé adott?!A Magyarság nehézségei, nagyon, nagyon régen kezdődtek!Atilla mondotta volt, hogy a "...kegyelem, nagyon szép dolog, de, gyakorlása, rendkívüli bölcsességet kíván!"S, Ő mondotta, hogy"....sok kegyelem, fejetlenség, gyengeség, a kegyetlenség, = tisztelet, engedelmesség!"Ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy ellenségeinknek, a legritkább esetben kell megbocsátanunk! Véleményem szerint, szent istván ban, egy tömeg gyilkost istenítünk, aki a Magyarság színe javát gyilkoltatta le idegen segédlettel!Talán az lenne a javára írható, hogy a Magyar Koronát fel ajánlotta Szűz Máriának.De, így ez sem igaz!Hiszen, ma már be bizonyosodott, hogy mindenünket, amink van, azt a Jó Istentől, magától kaptuk!Mi, Isten gyermekei vagyunk, ugyan, úgy, mint az általa teremtett természet!S, azt a szenvedést, lesajnálást éljük meg, nap, mint nap, mint testvérünk, a Föld!Régen, Atilla is bele esett abba a hibába, hogy hitt Rómának, az egyháznak!Legádázabb ellenségünknek!Ők, soha nem felejtik, a sok rettegést, a félelmeket, a rossz lelkiismeretet!Pedig, maguknak köszönhették!Ha, lesz érdeklődés, folytatom! Jóska
  (2013-08-29 16:35:43)
  A Nemzeti Feltámadás Ünnepe
 • Desischado: Akárki csinálta az oldalt, az égiek áldják meg érte! Csak egy baj van, hogy letölteni nem lehet őket! Nem lehetne ezt megoldani? És bővül még a repertoár? Ha lehet, erre írjatok már választ! Nagyon köszönöm!
  (2013-04-19 02:28:58)
  Az összes régi magyar film
 • V Zs: EZT A PÉLDÁT A MAGYAR PARLAMENT IS KÖVETHETNÉ!! NEM LENNE ÁM 4 ÉVENKÉNT MILLIOMOSKÉNT KERÜLNEK KI A PARLAMENTBŐL MÍG EMBEREK EZREI MENEK TÖNKRE A KÉPVISELŐK JÓVILÁGÁBA!!
  (2013-03-30 16:24:56)
  Magyar országgyűlési képviselőknek svéd képviselői díjazást és juttatást!
 • MoSze: Igen, egy gyonyoru szep helyen, Csikszeredatol nem messze egy helyiseg.
  (2013-03-26 05:25:51)
  Mi az a „menaság”?
 • Kovács Arnold: Ez gyönyörűen kidolgozott,és nagy összpontosítást igényel.De az összhang külön elismerést érdemel.Már sokszor jártam díszszázadi bemutatón de egyik sem volt ilyen jó.
  (2013-02-13 17:37:51)
  Magyar Királyi Gárda
 • Babó: Számomra nem jelentett semmit a gyomrom tájékán ez az egész. SEMMIT nem tudtam arról, mi fog jönni, csak annyit, hogy nem lesz most világvége. Talán jobb is, mert így mehettem azután, amit ösztönösen éreztem. Azon kaptam magam, hogy elkezdtem gyertyákat gyújtogatni, és meditálni. Elkezdtem magamnak kérdéseket feltenni, utána pedig jött a megszabadító Igazság, és a lelki gyógyulás. Ennen magamhoz, a maghoz kezdtem fordulni, és azóta is minden nap egy csoda. Hálát adok az Égnek, hogy megélhetem ezt a nagyszerű korszakot, amit kívánok mindannyiótoknak is!
  Üdv mindenkinek
  (2013-02-10 05:31:34)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Kelemen Henriett : Tisztelt Kozsdi úr. Azért zavarom önt mert egy olyan jelről szeretném a véleményét kérni amit szefirotikus fa né az izraeliek magukénak tartanak,az nagyon hasonlít egy nagyon régi rovás írásos emlékünkre,de a magyar szent koronánk szimbolikájára is.Ez elég furcsa dolog szerintem és az is hogy miért látom meg az egységet ezek közt,de a tatárlakai korongon is van hasonlóság.Ez az én véleményem, de mivel nem találtam róla tökéletes leírást nem tudhatom hogy tévedtem e,de a férfi és nő jele a piramis alak és az íj feszítése jut róla eszembe.Ha ön többet tud róla szívesen elolvasnám az írásaiban,előre is köszönöm.Koppány népe
  (2013-01-17 14:26:09)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Marcsi: Tetszett az írás, köszönöm!
  (2012-11-07 20:52:29)
  A Mindenség Megváltoztatása Minden Pillanatban - Kiss Balázs Kunó
 • meli70: @: Nekem már felmondott devizahitelem van az OTP Factoring Zrt-nél. 2011.Júliusában lett felmondva, akkor a tőketartozásom átszámítva(CHF) 22.000.000.-Ft volt. Ugyan ebben az évben, novemberben behívtak, és közölték, hogy a tartozásom 27.000.000.-Ft. Megkérdeztem, milyen lehetőségeim vannak, azt mondta a hölgy, kössek egy 20 éves szerződést, havi 250.000.- Ft-os törlesztő részlettel. Mosolyogtam!!! :) Ha azt nézem, hogy 5 hónap alatt 5.000.000.-Ft-al nőtt a tőke tartozásom, akkor a mai nappal ez az összeg már 38.000.000.- Ft-nál tart. Jelzem, 2008-ban vettem fel a hitelt, 15.000.000.- Ft-ot. A házamat 23.000.000.-Ft-ra értékelték és azt kérdezték, amikor elfogadták a hitelkérelmemet, hogy "Felvehet akár 20.000.000.-Ft-ot is". :) Több lehetőséget is felkínált már az állam és az a bizonyos Eszköz kezelő Társaság, de sajnos mindegyik pikszisből kiestünk. A feltételek úgy lettek meghatározva, hogy még véletlenül se tudjuk igénybe venni a segítséget. Pl.: Az ingatlan hitelfelvételkori értéke nem haladhatja meg a 20.000.000.-Ft-ot Budapesten, és a 15.000.000.-Ft-ot vidéken. Jelenleg az ingatlanom jelzálog tulajdonosa az OTP Factoring Zrt. Nemrég küldtek egy számlakivonatot, amin szerepel egy értékbecslési díj 12.000.-Ft. Hogy mit, mikor, és hol becsültek fel, azt sajnos nem jelzik. Itt, nálunk nem járt senki!!! Érdemes lenne könyvet írnom a hitelem történetéről, ami persze még nem zárult le, és nem tudom mi lesz a vége. Rengeteg tortúrán mentünk keresztül, kezdve onnan, amikor 2009 januárjában kiküldték az első "válság" miatti törlesztőrészlet változásról szóló értesítőt!
  Tisztelettel! Pékné Pénzes Melinda
  (2012-10-19 10:46:56)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Demeter222: Önfejű önkormányzatok? Micsoda hülyeség! Ha nem is mindenkinek egyértelmű, de az önkormányzat és a polgármesteri hivatal két különböző szervezeti egység. Nem az önkormányzatok feladatkörét, hanem a polgármesteri hivatalokét veszik el, vagy szűkítik a járások kialakításával. Ráadásul az önfejűség és bürokratizmus nem a polgármesteri hivatalok bűne, hanem azoké, akik a munkájukat irányító jogszabályokat alkotják. De még hogy! Havonta módosítják, visszavonják, újat adnak ki, de úgy hogy közben azt hangoztatják, hogy egyre egyszerűbbek az eljárások. Ennek ellenére minden bonyolultabbá és kaotikusabbá válik. És még ők azok, akik önfejűnek nevezik a hivatalokat?!
  (2012-10-16 16:37:27)
  Járási hivatalok 2012-2013
 • Sárdi Piroska:

  Azt szeretném tudni hogy az "Arra fókuszálj hogy elengedj" az mindenre és mindenkire vonatkozik ami és aki már nem fontos vagy amihez és akihez érlelődik az ELENGEDÉS kifejezés?

  Köszönet a lényegre törő, érthető írásokért
  (2012-10-15 23:46:28)
  Kozsdi Tamás 2012 - Újholdi üzenet
 • Ilona Székelyné: Nagyon kedvelem a gyógynövényeket,ha lehet,csak gyógynövény teákból készítek reggeli italt,amit szívesen fogyaszt a családom.Köszönettel:Ilona

  (2012-09-28 17:37:51)
  Gyuri bácsi, a füvesember
 • istvankari: nagyon szep es meg szeretnek...imadsagokat kapni...
  (2012-09-09 09:16:52)
  Magyar imák
 • Pénzes Elek Gáborné: Tisztelt Ügyvéd Úr !
  Nagy örömmel olvastam tályékoztatóját.Sajnos nekem mind három gyermekem tragikus körülmények közé került a devizahitel felvétele kapcsán, szinte mára már kilátástalanná vált helyzetük.Szeretném, ha részükre bővebb inforációt küldene. Ezen célbol adnám meg email cimüket.
  Pénzes Elek,/ 3 gyermeket nevel/ email:ocsike007@totalcar.hu
  Pénzes Mónika:/ 3 gyermeket nevel/, email:monik05@freemail.hu
  Pékné Pénzes Melinda:
  meli70@vipmail.hu
  Aggódom gyermekeimért:

  Tisztelettel: özvegy Pénzes Elek Gáborné

  (2012-06-19 07:50:01)
  Elkészült a devizahitelesek perirata. SEGÍTSÉG A HITELKÁROSULTAKNAK!
 • Gime: Kedves író!
  Szeretnék kérdezni valamit, ámde személyes üzenetben. Mi erre a lehetőségem? Sajnos nem találok ilyet itt az oldalon...
  (2012-05-27 20:51:11)
  OLDÁS - április 6-a, reggel 6 óra - Kiss Balázs Kunó
 • Kelemen László: Annyit akartam még írni az előbb leírtakhoz,hogy a korongokról Grandpierre Atilla azt mondja hogy nem tudják értelmezni hát hogy hogy nem amikor magyarul van rá írva minden,több helyszín és több név,de amit akarok mindent kiolvasok belőle.Az édenkert től a mai emberig, mindent és nekem ez nem okoz semmi gondot,és szeretem nagyon tudom kié volt és kinek a sírja volt és ha lehet lerovom a kegyeletem előtte.Szóval imádom olyan mint egy mese könyv csak olvasni kell belőle,igaz még nekem sem megy tökéletesen de már jól haladok.Ezért már nem félek attól amit a biblia leírt hogy jön a vég,mert tudom hogy mi történik,és Atilla Mongóliában élt és onnan érkezett ide, amit a hun tó meletti hunnornak hívnak sajnos ma sivatag,ez a tó a neve Van-tó.Isten legyen velünk.
  (2012-05-02 11:24:16)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Kelemen László: Kedves Kozsdi úr,már írtam önnek egy másik oldalon de nem kaptam rá választ azt hiszem hogy ön nem hisz el semmit abból, amit leírtam,de akkor miért hiszi hogy az arvisúrákat valaki csak úgy el olvassa és lefordítja majd ajándékba önöknek.Nagyon fontosnak tartom azokat amiket önnek leírtam,mert ha az egyiptomiak rátalálnak a népünk nyomaira a piramisokban,akkor azt nem fogják elmondani a világon senkinek csak az amerikaiak fogják megtudni.De ez annál nagyobb dolog mintsem hogy ö vagy más kételkedjen a szavahihetőségemnek,mert amit én állítok az egyenesen neki megy a valóságnak.Azt gondolja hogy én csak hírverést akarok de nem,én már nem tudom ki vagyok,mert amióta a Tatárlakai korongokkal foglalkozom megváltozott az életem,sok olyan dolgot látok amit az előtt nem tudtam és nem is olvastam róla,de máshol sem hallottam.Ha önt érdekli a dolog írjon nekem emailt,mert nem telefon téma.
  (2012-05-02 11:06:32)
  Cigány–magyar együttélés: hogyan tovább?
 • Bieganski Attila: Nagyon szeretem bösztörpusztát mert minden évben megyünk a magyarok országos gyülésére és nagyon szeretnék íjat mert élvezem hogy nyílazhatok. Én ott voltam ajánlom tegyétek meg ezt a turát és többé nem fog előfordulni hogy nem szereted a magyarokat. menjetek el bösztörre.

  (2012-04-23 21:03:22)
  III. Magyarok Országos Gyűlése 2011. Augusztus 12-15. Bösztörpuszta
 • Pöppl Magdolna: Ez mind igaz!!!De kellene egy ügyvédi cég, aki felvállalná utólagos fizetéssel,/ mert az igazán károsultak nem a nagy hitelesek, hanem a kicsik, akiket utcára tesznek/,hogy az érdekeiket képviseli. Szerintem szívesen fizetnének a visszakapott pénzükből utólag. Az ügyvédek tisztességes része nem vállalja el ezt az ügyet, mert nem ért hozzá. Ha csak írunk és beszélünk abból nem lesz semmi. A bírók nem véletlenül lettek lecserélve!!!!!!!!!!! Külföldön kellene, nemzetközi bíróságokon valamit kezdeni.
  (2012-04-17 08:20:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
 • Nyári Gyula: Felháboritónak tartom a bankok hozzáállását az adósokkal szemben. Kérdésemre, hogy az ügyintézést is sváci frankban számolják, mikor a dolgozókat forintban fizetik, nem tudtak válaszolni, csak hebektek hápogtak! Mindenki látja, hogy az egész ország az elkeseredés határán van, mert ilyen tisztességtelenül bántak el az adósokkal Ugyanakkor meg vidéken az uzsorásokat bilincsben viszik el. A legnagyobb uzsorások a bankosok, és öket kellene már bilincsben vinni, mert az egész országot a padlóra küldték, és sokan öngyilkosok lettek, és családok hulltak szét, de ez a legkevésbé sem érdekli őket.
  (2012-04-16 23:02:06)
  A devizahitel szerződések semmisek
Feedek
Megosztás
Címkefelhő
Címkefelhő